跳至

首頁
34567...53

尾頁

王國長老

王國長老

回覆:馬鞍山鄰舍入黎傾~

我媽俾左張豪宴蘿蔔糕券我,今晚換黎食,雖然唔係貴價材料,但蘿蔔清甜,唔係一味溝粉。ok。

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

有冇人食過馬鞍山茶餐廳既蟹粥?好食嗎?

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

新港城五期地鋪開左十分鐘髮店,好旺場。

王國長老

王國長老

Body shop都搬左去蟹樹隔離

男爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

十分鐘剪髮店做優惠,二人同行收一人價錢!小朋友去剪好抵

大宅

引用:有冇人食過馬鞍山茶餐廳既蟹粥?好食嗎? +

原帖由 edea 於 13-02-03 發表
blacklist咗呢間嘢好耐, 寧願去一輝

公爵府

畀面勳章

引用:我媽俾左張豪宴蘿蔔糕券我,今晚換黎食,雖

我媽俾左張豪宴蘿蔔糕券我,今晚換黎食,雖然唔係貴價材料,但蘿蔔清甜,唔係一味溝粉。ok。

...
貴唔貴呀?今年未買,未知買邊間

公爵府

畀面勳章

引用:有冇人食過馬鞍山茶餐廳既蟹粥?好食嗎? +

冇食過蟹粥,食過魚腩粥,粥底好,但勁多細骨!

男爵府

回覆 YuY 的帖子

咁底, 請問知唔知做e 個優惠到幾時呀?? 你小朋友有冇剪過呀, 我仔2 歲幾, 次次剪頭痛都狂喊, 唔知佢咁平肯唔肯做 ed ''麻煩客仔'' , 我驚阻住人地做生意

大宅

請問有無人小朋友係讀,馬鞍山中心入面間e.nopi?我聽日報名,可唔可以做介紹人,等我可免150手續費?

王國長老

王國長老

福安力生號隔離開新診所

王國長老

王國長老

引用:Quote:原帖由+edea+於+13-02-03+發表有冇人

原帖由 fullma 於 13-02-04 發表
冇食過蟹粥,食過魚腩粥,粥底好,但勁多細骨!
最怕骨

伯爵府

引用:Quote:原帖由+小蜜豐+於+12-11-26+發表而家

原帖由 edea 於 12-11-26 發表
不妨考慮海典居、雅濤居、迎濤灣等屋苑,新港城我住過,麻麻地。近海濱長廊好舒服,去新港城都方便。

...
我住馬中向海,好舒服呀,價錢又比較經濟,個外表唔吸引,不過有泳池,有簡單會所設施,管理費$1多小小一呎,好好住呀

伯爵府

引用:Quote:原帖由+edea+於+13-02-03+發表有冇人

原帖由 Moonus 於 13-02-04 發表
blacklist咗呢間嘢好耐, 寧願去一輝
一輝更危,上過報紙添。馬茶千奇咪成雞㷛/海南雞呢纇,好易中腸胃炎。一輝我就試過個切雞米d雞有異味

王國長老

王國長老

引用:Quote:原帖由+edea+於+12-11-26+發表不妨考

原帖由 ozoz 於 13-02-04 發表
我住馬中向海,好舒服呀,價錢又比較經濟,個外表唔吸引,不過有泳池,有簡單會所設施,管理費$1多小小一呎 ...
我去馬中多數因為去魚米家

王國長老

王國長老

引用:Quote:原帖由+Moonus+於+13-02-04+發表blac

一輝更危,上過報紙添。馬茶千奇咪成雞㷛/海南雞呢纇,好易中腸胃炎。一輝我就試過個切雞米d雞有異味:tooc ...

伯爵府

引用:剛搬入馬中,多多指教~想問問各位馬鞍山有

原帖由 lorettamoon 於 12-12-28 發表
剛搬入馬中,多多指教~
想問問各位馬鞍山有無邊間做窗簾嘅ok架?
謝謝 ...
我都住馬中窗念我喺海柏下面向mtr舖仔整,幾好。不過如果再整我會淘,平好多。千奇咪去新港城街巿整,我當年去睇下布問下,個阿姐態度好差,話你預3000啦,我O咀。最後喺海栢整好似仟幾(當然不是超靚啦,好普通3幅)。我聽過街坊話利安街市造幾好,唔知重有冇。

公爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+fullma+於+13-02-04+發表冇食

原帖由 edea 於 13-02-04 發表
最怕骨
係呀,明明魚腩就算有骨都係大骨啫,仲慘過叫魚片粥:;pppp:

男爵府

你哋講到一輝同馬茶咁恐怖

我搬返嚟mos個個weekend都食呢兩間架

記者朋友們唔該勤力D出去搵料寫新聞,唔好上網QUOTE我D留言落報紙啦,唔該!

男爵府

引用:Quote:原帖由+edea+於+12-11-26+發表不妨考

我住馬中向海,好舒服呀,價錢又比較經濟,個外表唔吸引,不過有泳池,有簡單會所設施,管理費$1多小小一呎 ...
馬中落雨返屋企要擔遮,我嫌唔方便
我諗緊新港城同海柏,就係貪方便

記者朋友們唔該勤力D出去搵料寫新聞,唔好上網QUOTE我D留言落報紙啦,唔該!

首頁
34567...53

尾頁

跳至