嬰兒醫護

跳至

首頁
56789...89

尾頁

禁止訪問

大宅

回覆 華太太 的帖子

冶療師說我bb係非常嚴重...

禁止訪問

大宅

回覆 陳美 的帖子

你打比我呀...我冇時間寫咁多

..至於你BB D便.便..我個仔之前都係2-3日1次...仲好黑,好硬,好臭..但要你用多D時間自巳cook比佢食....你call 我.啦..只係想幫到你..

大宅

從未冶療到今日呀b....改善到日日有3次便便...冇熊貓眼......頸冇乜發....面係仲有...但我冇想過佢由出世巳2-3日便便....可以日日有...仲係新蘚同啊得唔辛苦....又唔臭,唔硬....仲有冇晒頭皮啦!!

別墅

回覆 Maykhera 的帖子

係咪即Bioresonance Therapy共振療法work 呀?

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

我阿仔都開始做treatment, 治療師話我阿仔超勁重金屬, 多細菌&virus, 身體內臟機能似一個大人一樣差, 要一星期做兩次treatment, 很貴呢, 其實都唔知有無效家, 只係想試一試, 比個個仔有改善的機會, 最緊要係唔痛唔使食藥, $$無咗唔緊要, 最緊要無害.

大宅

回覆 超凡B 的帖子

你係邊個centre 做呀?

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

mongkok, 應該同你同一間!

大宅

回覆 超凡B 的帖子

你今星期做了treatment ?

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

治療師話最好一星期兩次, 但佢好full 好難book, 所以只可以盡量book咋, 今日做第二次, 暫時未有改善, 如濕疹及大便方面.

大宅

回覆 超凡B 的帖子

oic......原來係你今朝同治療師講起我個post..

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

我無同治療司講過野呀今日, 呀仔今日睇5點, 同埋係我家姐帶阿仔出去, 不過, 今日發現阿仔少了D頭皮!

禁止訪問

大宅

回覆 陳美 的帖子

oic......原來係你同治療師講起我個post..!!!!!

我好失望點解你咁樣用我個post 去challenge 個冶療師....我從未同任何人說過個冶療得與吾得....點解你咁講?你唔可以代表我...還用我之前寫過既私人資料(樓主不是中國人)去加强冶療師信我....係post上寫過做佐6,7次都吾得...仲有我寫post 係真心交流心得, 而唔係比人用作講價, 比較或收賣人心...
你問治療師點解有bb 做咁多次都唔得!!!! 你比錢前用我個post去challenge, 仲要斬頭斬尾, 自已加意見...害得治療師誤會我...你有咁多疑問, 為何還比錢做冶療? 你擺我上枱同亂講嘢,害得冶療師提出和我BB終止療程....

你的言行令我bb不能在得到冶療的机會, 令無數BK mama 不能看到見証....

我從前只說進度...便便得以改善...頸小了...但面上還有疹...治療後會發得多..但亦收得快....冶療師不太commerical, 肯講治療以外既飲食方法....我设有說過唔work...我還未完成療程...點會講work 同唔work !!!!!!!!!

件事係你令到冶療師誤會...有良心請收捨殘局....

大宅

好人原來沒有好報!!!

大宅

我的心情邊會明白....做mama真難, 做病b mama勁難, 做好人 願來仲難...還害及親兒...

複式洋房

你又仲蕉....都叫你做人唔好咁真啦......好多人自已衰咗都想人地一齊, 你就係太好人了, 將心比已唔啱虛幻世界...不要說太多私事, 再講...你分亨比料,冇人因受用而多謝你架, 幫人慳荷包做乜? 比人扇啦.....唔講啦...希望你快D醫好你個仔啦!!!!

別墅

加油加油, 我同我bb好多謝你

大宅

作為一個極度嚴重濕疹B的媽咪, 我絕對明白你的, 可能好心未必一定有好報, 但一定唔好有惡報的...
那位媽咪, 你要明白你這樣做真是太不為人切想了

首頁
56789...89

尾頁

跳至