婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

你回來了真好!

大宅

回覆:真係唔知點算好-深層矛盾(唔好意思好長...)

Welcome back! Take care ! 慢慢update

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

你 99 有妄想症,快 d 帶佢去睇醫生啦

別墅

引用:題外話一則:講起C6聽到普通話以為"移民"

原帖由 A.Yin 於 12-06-16 發表
題外話一則:

講起C6聽到普通話以為"移民"係"野蠻"呢度,當日的他地的對話係
笑左,實在太搞笑 Daddy 個message 好正"學好普通話,方便你我他",令我想起我老闆D普通話,次次都幫對方改名換性!

大宅

所以我當日用"有限公司"形容佢D普通話,已經好厚道架了

既然講哂"前因",會聽取各位意見,開新版講"後果"

往後請移玉步到新版

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

A.Yin 發表於 12-6-17 12:30

既然講哂"前因",會聽取各位 ...
等你

男爵府

引用:所以我當日用"有限公司"形容佢D普通話,

原帖由 A.Yin 於 12-06-17 發表

好!
跟著你走!

My sweet family  

大宅

等••••••••••一於等•••••••••••

公爵府

2018母親節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

來讓我跟你走

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

真係唔知點算好-深層矛盾(唔好意思好長...)

珍珠宮

A.Yin 發表於 12-6-17 12:30

等緊^^

大宅

加油呀!你99有排同你玩,你一定要智取,行每一歩都要諗多幾歩。一定唔好比佢知你新地址。

大宅

Sorry, wrong post.

伯爵府

2024年龍年勳章

Where is the new post?

別墅

Part 2 Part 2 Part 2 Part 2

男爵府

go with you to part 2

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

跟實你

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

男爵府

引用:跟實你 +

原帖由 goosema 於 12-06-17 發表
跟實你
X2

大宅

回覆:真係唔知點算好-深層矛盾 ...

順序倒序都冇所謂,多多休息

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

實在俾世伯笑死我鳥

首頁

尾頁

跳至