家事百科

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: ~wee~~暈暈~

呢度搵架
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

aric晏覺訓醒又自己[lu]nose, 流nose血
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

頭先佢自己訓時流過呀,

子爵府

YuYung,
舊年佢放學時條褲爆軚嘛! 所以我問你有冇幫佢補返囉! 咁Aric嗰套大唔大套? 思翰啱唔啱著? 佢哋下星期五生日會, 主題好似係國慶, 所以要著中國服!

仲有我成日都唔記得問你, 你姑奶要唔要Avent部烚奶樽機?

男爵府

wee 暈暈俱樂部
同我地同名呀, 哈哈哈

男爵府

Cyrusmum,

要呀, 要呀, 咩都要呀

子爵府

YuYung,

wee 暈暈俱樂部

唔通佢哋以為啲個係暗號? 你鬼馬啦! 無端端走入去[想生BB]度? 想睇啲乜料先?

男爵府

唔通佢哋以為啲個係暗號? 你鬼馬啦! 無端端走入去[想生BB]度? 想睇啲乜料先
唔係唔係,我一入到bk首頁見到呢個topic, 以後你地邊個post左嘢, 未入去睇下囉, 點知 d人都唔識 後黎睇下先知係[想生bb] :wink:

男爵府

cyrusmum,
我信yuyung, 因為有次我又學似佢咁, click入睇你地講咩, 誰知吾係你地, 不過我就冇咁好精神睇佢地講咩, 原來講生仔經

yuyung,
你同aric最後有冇去到思翰到or思翰兩仔la去左bebe度?

jc

男爵府

cyrusmum,
我信yuyung, 因為有次我又學似佢咁, click入睇你地講咩, 誰知吾係你地, 不過我就冇咁好精神睇佢地講咩, 原來講生仔經

有冇搵到生果相?都吾知邊到搵到咁多, 我一做要做兩份, 煩c!

yuyung,
你同aric最後有冇去到思翰到or思翰兩仔la去左bebe度?

jc

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

各位朋友你地有無留意新自由講場個邊出左個 post 係關於 d post 保持住係 2000, 如果你地想再用呢個 topic 講, 不如開個 part two 再傾, 咁樣可以保持 bk 順暢 d, 謝謝!!

CLICK HERE

首頁

尾頁

跳至