跳至

首頁

尾頁

大宅

吓, 你去邊話.....去....sapporo.....食菠羅????? 邊樹嚟架?? (真係見識少.... )

係呀, 帶小朋友去旅行, 真係好辛苦 ka.... 不過由阿so 8個月起, 我地就帶埋佢去旅行. 都去過好多地方 ka la..... 但係有一次, 佢3歲時去泰國, 回程時佢話, 真係好開心呀, 第一次去旅行...... hahaha..... 即係之前果d旅行, 佢一d 都唔記得 law...

原文章由 Little_cy 於 07-12-26 23:56 發表
somama
勁呀, 你帶埋阿妹好旅行, 我早兩日同埋阿仔出青衣城, 去左一陣, 已經羅我命喇, 可能實在太多人喇.
你屋企係sydney人? 做咩去sydney ah??

我2月尾都可能去旅行, 不過未confirm呀, 想係阿女小一前出去一次, ...

大宅

re 森永

ok ka.... d poo 日日都有, 可以話餐餐都有.... 之前亞妹都係1日1次, 而家有2-3次. what color??? 咪啡啡地 law.... 正常掛... bb 一開始食 solid food, poo poo 的 color 是與只食奶不同的.

伯爵府

somama
sapporo.......北海道呀.... 之前個次去已經係5年前喇, 個時仲未有阿女..... 我地依加秘密行動, 吾想阿女知著, 你知啦, 小朋友d野, 好煩 (8婆野:tongue: ). 應該2月尾出發, 去5日, 細佬就會去99到, 因為佢太細喇.

至於細佬d濕疹, 都係時好時壞, 要keep住同佢保濕, 成支AQ Cream, 好快已經差不多用曬喇.....
原文章由 somama^_^ 於 08-1-6 00:01 發表
吓, 你去邊話.....去....sapporo.....食菠羅????? 邊樹嚟架?? (真係見識少.... )

係呀, 帶小朋友去旅行, 真係好辛苦 ka.... 不過由阿so 8個月起, 我地就帶埋佢去旅行. 都去過好多地方 ka l ...

男爵府

Hi, Can I join? I live in Seaview Crescent, my daughter is 16 months now.

珍珠宮

hi,我個bb得4個月大,如果唔介意的話。
去街和傾計都預埋我同bb。得唔得呀!
約出來時,記得pm埋我和Michelle(bb)喇!!!
得閒也可以找我傾計的!

my msn : [email protected]

別墅

剛剛見到有個東涌網,好似都幾多野睇.
www.tungchungtown.com

大宅

Hi Hi,

long time no see la.....

各位仲記唔記得我呀?!! 而家一個湊兩個真係十分十分咁忙 & 激氣. 有時間都要休息下.

大宅

請問如果想先讀N1, 九龍城區有咩推介 ??
請指教, 謝謝!!

原文章由 somama^_^ 於 08-11-7 01:48 發表
Hi Hi,

long time no see la.....

各位仲記唔記得我呀?!! 而家一個湊兩個真係十分十分咁忙 & 激氣. 有時間都要休息下.

禁止訪問

伯爵府

jessica
no time no chat, how are u ar?
time flies, yr little boy is 14 mths already, mine little one is 16 months la
what problem of yr maid ar?
原文章由 jessicalau 於 08-11-17 14:28 發表
你工人呢?我細仔都十四個月,可以的話,我都想炒左屋企果件。

首頁

尾頁

跳至