自由報料

跳至

首頁
12345...90

尾頁

男爵府

Re: 【王子變青蛙】續帖(3) + "183 Club - 媽媽fans支援會"

[size=large]早晨呀!

男爵府

Re: 【王子變青蛙】續帖(3) + "183 Club - 媽媽fans支援會"

各位
good good morning, 好野, 又開新一版

男爵府

有冇發現, 七朵花好以靜晒???? ?-(

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 王國長老

黎罷返個位先. :mrgreen:

八月妹妹,
多謝你

各位,
早晨

主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛。

男爵府

[size=large]都好似係!
AA 寫道:

男爵府

[size=large]Babyruby:
唔該哂!睇左D啦,今晚再睇。好想同呀明面貼面呀!

[quote]
Babyruby 寫道:
報到先,謝謝8月!!!

Ryanma >> 太致咩時間我真係唔係太清楚呀,我想應係sun7點掛(台視),因為我昨天8點幾佢己做了一半了,完全娛樂好似係6:00唔sure

我找到了昨天miss既部份呀ky你一定要睇呀,因為有小明架
mingdao in 少年特攻隊(20-08-2006)

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我又報到先, 大家早!

大宅

大家好,早晨!
Babyruby: Thanks!你套片,已經睇完。

大宅

都唔係既,小喬拍緊微笑pasta,喬恩佢主特型男廚神同冒險奇兵麻
KY2004 寫道:
[size=large]都好似係!
[quote]
AA 寫道:
[/quote]

洋房

Angellaw & hi_hi_zzzzz,
Mission done. Please check.

Good morning. A piece of news to share with you all.

Today's News Clip

日期:21/8/2006
時間:12.35PM
地點:吉隆坡國際機場貴賓廳
事項:《183 Club同名專輯》記者會

183 Club自認思想成熟,不會像其他團體般鬧出爭做“一哥”、搞內鬨等負面新聞!

剛在印尼完成兩場個唱的183 Club,在趁著于吉隆坡轉機的3小時空檔,以及在10月8日至10日的“正式宣傳期”之前,先和本地媒體打個照面。

不知是否欲掩蓋倦容還是為了搞形象,5個大男人皆很有默契地架上了太陽眼鏡,莫非這就是他們其中一個表現團結的象征?而談到5個同樣帥的男人私下是否會吵架時,身為團長的顏行書就說道:“很難得,我們是不會吵架的團體,可能我們年紀大一點,可以溝通,不像其他團體有斗爭、隔閡、爭一哥這些新聞‥…你看我們這么久以來都沒有出現這些新聞,很明顯就是我們是不會吵架的。”

后來明道還補充說,就算有時王紹偉“兇”他,他也是過了就算,而當大伙意見出現分歧時,最后也都聽團長顏行書的話辦事。“他一開口,我們就閉嘴啦!”咦!果然夠團結哦,但聽在同是負面新聞多多的5566團員的王紹偉耳裡,又是怎樣的一番滋味呢?

另一方面,最近有新聞報導說,在彰化師大工業教育系念了6年仍畢不了業的明道,為怕沒辦法再拖延而被征召入伍,于是悄悄參加台中弘光科技大學“化妝品應用系”轉學考避服兵役,對于此說法,明道並沒有多談,只淡淡表示:“這有很多方向可講,比如我不吃飯可以是減肥或什么的,就看要怎么講。”

生日願望來馬開唱
此外,成軍了一段時期的183 Club,在經過演戲、唱歌、主持等工作后,終于推出了他們的首張同名專輯。王紹偉說,下半年時間他們希望能集中火力,將工作重心放在專輯于東南亞及中國的唱片宣傳活動上面,並期望明年能在香港紅館唱。“我希望大家看到的183 Club,不單只是戲劇上的偶像團體,同時也可以是在音樂上有很好的表現。”但同時肩負5566工作的他該如何“分身”呢?他說自己是身不由己,只待公司替他安排時間,“我就盡量不要休息和睡覺囉!”

另外,在印尼開唱同時慶生的祝釩剛,今日也獲唱片公司送上蛋糕一個二度慶生,他其中一個生日願望,就是希望明年能來馬開唱啦!而不知是否欲逗“壽星公”開心,當問及團員之中哪一個最像新歌《I’m So Hot》般所唱的那么“辣”時,大家的手指都紛紛指向祝釩剛哦!

之后王紹偉也笑說,祝在舞台上的表現比較瘋狂,而且身材比較好,所以在撕扯衣服時尺度可以比較寬,屬于“放電型”的人。而黃玉榮亦說祝的眼神會“露電”的哦!不知各位粉絲可有同感?
我走了以後妳會很想念我嗎?我應該會很想念妳的! [img align=left]http://www.bridelife.com.cn/electorAlbum/AlbumPhotos/665/1126874276437.gif[/img] [img align=left]http://www.bridelife.com.cn/electorAlbum/AlbumPhotos/665/1126885500953.gif[/img]

大宅

hehe...知道你睇左一定想抱抱小明 不過爬上高處度真係好驚險,唔知今個星期小明又代唔代班呢
KY2004 寫道:
[size=large]Babyruby:
唔該哂!睇左D啦,今晚再睇。好想同呀明面貼面呀!

[quote]
報到先,謝謝8月!!!

Ryanma >> 太致咩時間我真係唔係太清楚呀,我想應係sun7點掛(台視),因為我昨天8點幾佢己做了一半了,完全娛樂好似係6:00唔sure

我找到了昨天miss既部份呀ky你一定要睇呀,因為有小明架
mingdao in 少年特攻隊(20-08-2006)

洋房

對,喬恩接著還會拍"剪刀石頭布",跟紹偉合作.

都唔係既,小喬拍緊微笑pasta,喬恩佢主特型男廚神同冒險奇兵麻
我走了以後妳會很想念我嗎?我應該會很想念妳的! [img align=left]http://www.bridelife.com.cn/electorAlbum/AlbumPhotos/665/1126874276437.gif[/img] [img align=left]http://www.bridelife.com.cn/electorAlbum/AlbumPhotos/665/1126885500953.gif[/img]

男爵府

到!!

男爵府

[size=large]八月妹妹:你太好啦!真係要kiss你呀!

男爵府

[size=large]嘻嘻,你真知我心意!
但我又唔多想呀明代班太多(雖然想睇佢ge 節目),但佢咁忙,仲要代班,好辛苦架。又驚佢賣力(貪玩)過頭,再1次整親。見到佢好累個樣,我好心痛耶!

[quote]
hehe...知道你睇左一定想抱抱小明 不過爬上高處度真係好驚險,唔知今個星期小明又代唔代班呢 [quote]

大宅

係呀,係呀,唔知幾時做呢
August2005 寫道:
對,喬恩接著還會拍"剪刀石頭布",跟紹偉合作.

[quote]
[/quote]

別墅

我又來報到先

喂, 我話d野比你地知, 你地吾好笑我播

禽晚我真係發左一個好sweet sweet既夢, 見到明道輕輕咁扶一扶我, 仲要比我超級killer既笑容比我, 然後由台灣趕來陪我去維園跑步, 結果禽晚好lum咁半夜睡得好甜

但係一醒來先知真係發夢 :-( , 我都吾敢同老公講添

洋房

我其實一直都有個疑問:為何明仔好像不用服兵役?

呵呵,原來他在彰化師大工業教育系念了6年還未畢業.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Today's News Clip
......另一方面,最近有新聞報導說,在彰化師大工業教育系念了6年仍畢不了業的明道,為怕沒辦法再拖延而被征召入伍,于是悄悄參加台中弘光科技大學“化妝品應用系”轉學考避服兵役,對于此說法,明道並沒有多談,只淡淡表示:“這有很多方向可講,比如我不吃飯可以是減肥或什么的,就看要怎么講。”......

大宅

咁如果佢出鏡率小咁你咪又小d機會見小明0羅
KY2004 寫道:
[size=large]嘻嘻,你真知我心意!
但我又唔多想呀明代班太多(雖然想睇佢ge 節目),但佢咁忙,仲要代班,好辛苦架。又驚佢賣力(貪玩)過頭,再1次整親。見到佢好累個樣,我好心痛耶!

[quote]
hehe...知道你睇左一定想抱抱小明 不過爬上高處度真係好驚險,唔知今個星期小明又代唔代班呢 [quote]

男爵府

[size=large]唔制呀!我都想發妳呢個甜夢呀!
六合彩 寫道:
我又來報到先

喂, 我話d野比你地知, 你地吾好笑我播

禽晚我真係發左一個好sweet sweet既夢, 見到明道輕輕咁扶一扶我, 仲要比我超級killer既笑容比我, 然後由台灣趕來陪我去維園跑步, 結果禽晚好lum咁半夜睡得好甜

但係一醒來先知真係發夢 :-( , 我都吾敢同老公講添

首頁
12345...90

尾頁

跳至