跳至

首頁

尾頁

大宅

我星期日帶個仔去爬, 四點去到攞籌, 五點十分爬, 我個仔爬第二, 不過佢開頭係咁爬去隔離攞人地個波波, 我出盡力氣才吸引到佢回自己條賽道, 佢爬完之後我好攰。

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 MamaQueen 於 08-7-8 08:36 發表
我星期日帶個仔去爬, 四點去到攞籌, 五點十分爬, 我個仔爬第二, 不過佢開頭係咁爬去隔離攞人地個波波, 我出盡力氣才吸引到佢回自己條賽道, 佢爬完之後我好攰。 ...

你個仔咁叻呀, 爬到第二, 咁入唔入到決賽呀?

我個仔到夠鐘都係爬到1/3, 但係屋企就四圍爬....足都足佢唔住!

大宅

原文章由 hellohelloruby 於 08-7-7 12:11 發表

咁你有冇同囝囝打肺鏈呀, 我問過半歲打一支, 一歲打一支, 歲半打一支, 兩歲打一支, 我半歲冇打,諗住下個月一歲打! 我個b睇開邱國慶, 我問過, 七百幾蚊一支! ...

我個囝有打,6個月打第一針8個月第二針到12個月第三針共打三針

每支$630

以我所知咁大個先打第一針係唔需要打咁多針喎!
如打4針就由2、4、6、12個月打的

大宅

原文章由 hellohelloruby 於 08-7-7 18:03 發表

你星期六定日去呀? 我個仔冇訓都係爬咗1/3!

我係無飯煮婦, 放工多數係啟豐或海趣食嘢, 新星我都有去, 不過好多人等位!

我星期六去, 仲晨咁早, 驚死無位, 哥哥參加豬仔車, 細佬爬行比賽, 兩個都唔肯玩

我都返工, 工人煮飯

水晶宮

原文章由 NDS 於 08-7-8 12:25 發表

我個囝有打,6個月打第一針8個月第二針到12個月第三針共打三針

每支$630

以我所知咁大個先打第一針係唔需要打咁多針喎!
如打4針就由2、4、6、12個月打的 ...

NDS,
你係邊間打呀? $630好抵喎!

大宅

更正呀!係7、8、12個月至真
如果7個月大前打第一針都要打4針
我喺馮x樂打、角位個間莊文x都係$650

水晶宮

原文章由 NDS 於 08-7-8 20:00 發表
更正呀!係7、8、12個月至真
如果7個月大前打第一針都要打4針
我喺馮x樂打、角位個間莊文x都係$650

NDS,
可唔可以pm馮醫生個地址我呀?

水晶宮

NDS,

唔該晒, 十分之詳盡!
我個B睇開嗰個醫生要成七百幾呀, 而家真係要慳得一百得一百!!!

大宅

原文章由 hellohelloruby 於 08-7-9 14:35 發表
NDS,

唔該晒, 十分之詳盡!
我個B睇開嗰個醫生要成七百幾呀, 而家真係要慳得一百得一百!!!

NDS,

can you pm me too, thanks.

大宅

原文章由 cyrus_cedric 於 08-7-9 15:03 發表

NDS,

can you pm me too, thanks.

NDS,

got it, thanks a lot

大宅

我個囝發燒呀!塊面紅卜卜

水晶宮

原文章由 NDS 於 08-7-10 11:41 發表
我個囝發燒呀!塊面紅卜卜

我個仔都病呀, 上星期開始有d傷風咳, 睇咗公司醫生都唔得, 我阿媽帶咗去荃灣睇, 佢話聽人講睇氣管好, 成$300一次, 我阿媽話阿b睇完佢好似好d 喎!

大宅

原文章由 hellohelloruby 於 08-7-10 12:23 發表

我個仔都病呀, 上星期開始有d傷風咳, 睇咗公司醫生都唔得, 我阿媽帶咗去荃灣睇, 佢話聽人講睇氣管好, 成$300一次, 我阿媽話阿b睇完佢好似好d 喎!

我倆個仔都係病咗, 細佬參加完爬行比賽第二日就發燒, 今日輪到個大仔, 我已經兩晚無覺好瞓, 仲要返工

水晶宮

原文章由 cyrus_cedric 於 08-7-10 12:43 發表

我倆個仔都係病咗, 細佬參加完爬行比賽第二日就發燒, 今日輪到個大仔, 我已經兩晚無覺好瞓, 仲要返工

o...個個b都病...

大宅

亞囝而家淨係發燒,無傷風咳,食退燒藥退一陣燒,又燒過,反反覆覆,唔知点解

大宅

NDS,

你個B有無出過玫瑰疹?病徵有d 似
我個細仔剛剛出完, 發高燒, 成面都出疹, 成個星期先好番

大宅

原文章由 cyrus_cedric 於 08-7-10 13:30 發表
NDS,

你個B有無出過玫瑰疹?病徵有d 似
我個細仔剛剛出完, 發高燒, 成面都出疹, 成個星期先好番

無出過呀!醫生話好多嘢都係由發燒開始,初步都要觀察下,之後再覆診,好彩亞囝都肯食嘢又肯玩,不過6299話可能吽牙仔,亞囝仲未有牙仔,成9個幾月大

水晶宮

之前joycetwins 對孖仔都係發燒....再後來發現原來係玫瑰疹喎....

我個b都好遲出牙...而家十一個月有5隻...上面3隻...下面2隻..

大宅

我99次次見個仔發燒,就話出牙仔, 我都已經唔信佢
我兩個仔都好早出牙, 大仔四個月就出, 細仔六個月, 宜家八個月大, 出咗四隻牙
不過都唔需要太担心, 食得玩得應該ok.
如果係玫瑰疹, 要等到出疹就代表好番

水晶宮

Dear all,

你地有冇玩facebook ar?

首頁

尾頁

跳至