跳至

首頁
12345...22

尾頁

珍珠宮

Re: 傾得開心小天地 (PART 3)

請問你這句說話是什麼意思呀? [quote]
jennyliu 寫道:
auntielui,
算啦,既然人地都話係住離島區,咁佢一定會入返黎東涌媽媽會度talk架啦.....要人地諗離島區有咩屋園.....都好難諗架!!

[quote]

珍珠宮

仲有,我想問吓,在離島區開TOPIC就一定要到東涌媽媽會TALK嗎? 為什麼? [quote]
auntielui,
算啦,既然人地都話係住離島區,咁佢一定會入返黎東涌媽媽會度talk架啦.....要人地諗離島區有咩屋園.....都好難諗架!!

[quote]

珍珠宮

點會呢? 我實唔會忘記你喎. [quote]
bkfans1 寫道:
ginger2006,

嘻! 我就係見你咁耐無上

珍珠宮

聽講好似無咩睇咋喎.
HappyPooh 寫道:
hi all

各位靚媽...有冇興趣去"濕地公園"玩呀?

Cllick here

複式洋房

我都未去過, 不過同事話幾好, 所以都打算去睇下.

[quote]
ginger2006 寫道:
聽講好似無咩睇咋喎.

男爵府

都唔一定既,但起碼都打個招呼者。
甚麼意思也好啦, 相信您是聰明人,
都不用我們多說,
既然大家都係住離島區既,
得閒咪一齊出黎tea下囉^^

ginger2006 寫道:
仲有,我想問吓,在離島區開TOPIC就一定要到東涌媽媽會TALK嗎? 為什麼? [quote]
auntielui,

[quote]

珍珠宮

都好既,帶啲小朋友去參觀吓,順便睇吓貝貝. [quote]
HappyPooh 寫道:
我都未去過, 不過同事話幾好, 所以都打算去睇下.

[quote]

珍珠宮

各位靚媽

呢度真係怪怪地,係都要質疑我係咪真係住離島,
是否要將自己地址公開哂咁先可信呢?

男爵府

唔使公開地址,
講下您住離島區邊樹....當認識多一班離島區居民者!!
(同埋唔係質疑您,係質疑您地!!)
呢到真係好怪架

珍珠宮

唔使公開地址,
講下您住離島區邊樹....當認識多一班離島區居民者!!
(同埋唔係質疑您,係質疑您地!!)
呢到真係好怪架

哈哈哈,橕你呀!講得好!
真係唔知邊個怪先呢

珍珠宮

你2個究竟想點呀? 你2個在另一個topic講我地呢度我都無出過聲啦,你2個又何必在這裡講咁多呢? 再講,我在哪裡開topic唔需向你申請左先掛? 唔該你2個唔好再係度騷擾我地傾計好嗎?你識得話我地唔尊重bk,但你2個又怎樣呢?
我唔係想同你地嘈交,但亦希望你們不要太過份,如果你真
係覺得我唔應該在這裡開topic的話,請你向大臣或版主講,只要大臣或版主要求我離開的話,我萬分願意.

洋房

我番黎喇, 今曰好累呀!

洋房

ginger,

算啦 ! 由得佢啦 !
你哩排重有大把野要執,
咪鬼 side 哂自己 d 時間!
總知我覺得我地係哩樹冇乜問題囉!
唔好再回應喇!

不過我唸到d 好笑野,
唔通響 bk 開 topic,
要好似小一派位咁要有住址証明先開得!

男爵府

cnj-ma

hihi

我有事搵你呀,我搵唔到你呀,pls call me

洋房

asher,

calling you now !!!

珍珠宮

嘩哈哈哈!
cnj-ma 寫道:
ginger,

不過我唸到d 好笑野,
唔通響 bk 開 topic,
要好似小一派位咁要有住址証明先開得!

洋房

happypooh

濕地公園我都未去過呀 ! 我都想去一次 ! :mrgreen:

各位,

我地幾時去番 HF 好呢?
HF 話紅假都可能開, 我地可以夾下時間.
如果揀 sat, 我 Jan 6 就 OK !
你地呢?

洋房

ginger,

食左飯未呀?
執野執成點? 係咪變成咁

唉,亞細食緊抗生素,
佢好慘, 不停不停出汗....
成個臉都尖哂 !! :-( :-(

珍珠宮

cnj-ma

剛剛食飽
仲未執好,實在太多濕星嘢要執我已經特登訂做咗好多櫃方便將啲嘢放哂入去,咁亂咗都唔覺嘛真係執到我頭都大埋

亞細仲未ok嗎?呢排天氣時冷時熱,
好易病,小心身體呀

洋房

ginger,

慢慢黎啦, 唔係我驚你會

首頁
12345...22

尾頁

跳至