跳至

首頁

尾頁

子爵府

佢都吾洗人陪 , 話帶部電話聽收音機就得, 佢情願我係屋企睇住d女好過, 不過我想去 ar, 可以陪下老公又吾洗睇女.
想同個租客整, 佢地bb就出世,諗住安全 d ar ma
原帖由 cc0524 於 09-8-21 14:46 發表
仲未搵到人陪佢去咩???

無呀, 你想搵呀??

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

下?? 佢自己一個人去呀?? 你放心架啦???

原帖由 szewan 於 09-8-21 15:00 發表
佢都吾洗人陪 , 話帶部電話聽收音機就得, 佢情願我係屋企睇住d女好過, 不過我想去 ar, 可以陪下老公又吾洗睇女.
想同個租客整, 佢地bb就出世,諗住安全 d ar ma ...

子爵府

疼又幫ng到手 ge , 就算我生bb都係自己搞, 半夜三更係醫院開緊度數, 佢就同朋友傾計, 生完佢望一眼個女就走去開工 ga la ,我疼佢又幫ng到,費事比個核突樣人見 la.

哈 ! 係米好K怪呢
原帖由 cc0524 於 09-8-21 15:21 發表
下?? 佢自己一個人去呀?? 你放心架啦???

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

係者, 有個人係度陪住, 個心都定 d 啦!!

原帖由 szewan 於 09-8-21 15:34 發表
疼又幫ng到手 ge , 就算我生bb都係自己搞, 半夜三更係醫院開緊度數, 佢就同朋友傾計, 生完佢望一眼個女就走去開工 ga la ,我疼佢又幫ng到,費事比個核突樣人見 la.

哈 ! 係米好K怪呢 ...

子爵府

係呀 ! 今日見南豐有名字貼檔仔, 有需要可以去 C C

水晶宮

good morning~

大宅

醒目開學勳章

原帖由 szewan 於 09-8-21 14:26 發表
我估係微創果d野掛
都未G 點呀, E + 佢上左大陸做野 , 晏 d 問下叔仔出營未 la
係呢 !! 你地有冇翻新過全屋鋁窗較? 知ng知幾錢 ?

我年初換過晒D較同手制(21套),大約5000多少少,我覺得好貴,不過無辦法,實在好驚有事,畢竟都十幾年啦。

水晶宮

嘩~~ 乜咁貴架????

原帖由 PUKU 於 09-8-22 11:37 發表

我年初換過晒D較同手制(21套),大約5000多少少,我覺得好貴,不過無辦法,實在好驚有事,畢竟都十幾年啦。

大宅

醒目開學勳章

我已經唔係用最好既鋁釘啦,我家姐近期整,因為近海(灣景)佢用最好既釘,再加上有D窗比較大,要改用大些的較,要8000幾,嚇死我。

原帖由 cc0524 於 09-8-22 11:39 發表
嘩~~ 乜咁貴架????

水晶宮

原帖由 PUKU 於 09-8-22 12:30 發表
我已經唔係用最好既鋁釘啦,我家姐近期整,因為近海(灣景)佢用最好既釘,再加上有D窗比較大,要改用大些的較,要8000幾,嚇死我。

好貴呀!!!!!!!!!!!!!!!!!

szewan:
你老公點呀?希望佢一次搞掂唔洗煩啦。

水晶宮

開左新版啦!
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2541290&extra=page%3D1&frombbs=1

首頁

尾頁

跳至