單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 有無22歲以下的媽媽!

nicole84913 寫道:
懿雯你做緊乜呀~你會online嗎~

hihi我病到就死喇~
我今日online呀~
:-( :-( :-(
★各位好!我叫盈盈豬★ 盈盈video 《我係2004年2月28日,係屯門醫院出世》 盈盈豬趣味小天地 <------相簿

大宅

畀面勳章

懿雯 寫道:
[quote]

hihi我病到就死喇~
我今日online呀~
:-( :-( :-( [/quote]
懿雯你冇事呀嘛~咩病呀~睇咗醫生未~有食藥??>.<擔心~

伯爵府

牛年勳章

懿雯
小心身子呀~~~
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

別墅

[quote]
懿雯 寫道:
[quote]

hihi我病到就死喇~
我今日online呀~
:-( :-( :-( [/quote]
懿雯你冇事呀嘛~咩病呀~睇咗醫生未~有食藥??>.<擔心~[/quote]

我食左藥都冇咩用,個醫生d藥唔得呀,好慘呀~
唔冼擔心呀`~
我感冒呀~~

★各位好!我叫盈盈豬★ 盈盈video 《我係2004年2月28日,係屯門醫院出世》 盈盈豬趣味小天地 <------相簿

別墅

CutieSo 寫道:
懿雯
小心身子呀~~~

我會ga喇~
我奶奶屋企一個傳一個~點知病得最利害係我呀
我會小心身體ga喇~thx

大宅

畀面勳章

我食左藥都冇咩用,個醫生d藥唔得呀,好慘呀~
唔冼擔心呀`~
我感冒呀~~

哦~咁你要小心身體la~多d休息喔~知道未有~??!

別墅

hihi~
去唔去街呀~一陣一齊去玩??
我同ping yu個仔~同我老公個家姐個女,仲有我個女一齊去公園玩呀,你去唔去呀~???

大宅

畀面勳章

懿雯 寫道:
hihi~
去唔去街呀~一陣一齊去玩??
我同ping yu個仔~同我老公個家姐個女,仲有我個女一齊去公園玩呀,你去唔去呀~???

~sor~遲d再去la~

大宅

畀面勳章

懿雯點解係近排少咗online ga=.=??
身體好番哂未呀~工作順利嗎??識到fd未呀^^

大宅

畀面勳章

點解冇人入嚟ka~唔通冇哂d22歲以下的媽媽!~T.T
唉=.=" :-(

複式洋房

你地好呀!
我今年22歲.舊年9月生左仔仔,
依嫁快7個月大啦,我同先生住係土瓜灣,
依嫁做緊全職媽媽,希望可以識多d同樣係年輕0既媽媽朋友,交換下湊仔心得.
如有icq的話可以add我:61955262

別墅

nicole84913~
我屋企電腦上唔到網呀~
所以返奶奶屋企先可以玩~~

子爵府

hi~
我22歲唔知加唔加入得呢?
我bb係舊年11月出世,依家4個月多d
我住青衣架

大宅

畀面勳章

哦~原來係咁~你個病好番哂啦~
你番工果度點呀~識到fd未~辛唔辛苦呀^^

大宅

畀面勳章

cherry_k 寫道:
hi~
我22歲唔知加唔加入得呢?
我bb係舊年11月出世,依家4個月多d
我住青衣架

你好~歡迎~你有冇icq呀~

別墅

哦~原來係咁~你個病好番哂啦~
你番工果度點呀~識到fd未~辛唔辛苦呀^^

NO呀~~
因為我同佢地有代溝呀

子爵府

你好~歡迎~你有冇icq呀~

nicole:
我無icq架~

大宅

畀面勳章

懿雯 寫道:
NO呀~~
因為我同佢地有代溝呀

點解ga~咁你做得開唔開心呀~^^

大宅

畀面勳章

cherry_k 寫道:
nicole:
我無icq架~

o...唔緊要係呢度傾都一樣啫~^^

子爵府

好呀~~

nicloe:
你一個人湊兩個小朋友辛唔辛苦呀!
我有亞媽同亞爸幫手,淨係湊1個都覺得辛苦呀~~

首頁

尾頁

跳至