自由報料

跳至

首頁

尾頁

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 王國長老

Re: 【王子變青蛙】續帖

主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛。

王國長老

六合彩,
我就真係好想去支持, 但.. 我因老公返輪班, 就不到時間呢... 我要一個睇仔.. :cry:

唯有精神上支持你地. 記住如果有機會, 影多幾張靚相過我望下..等我開心下都好
主愛我

大宅

咪同埋仔仔一齊去囉 可能明道見有咁細個影迷, 會同你地有近距離接觸呢 , 係咪? 其實大家而家都係要睇到時的schedule, 始終個個都係c9嘛
JoJo 寫道:
六合彩,
我就真係好想去支持, 但.. 我因老公返輪班, 就不到時間呢... 我要一個睇仔.. :cry:

唯有精神上支持你地. 記住如果有機會, 影多幾張靚相過我望下..等我開心下都好

王國長老

may,
嘻嘻.. 你係樹引我呢.. 但我怕我唔夠d 靚妹FANS黎喎 (佢地都好激下, 我仲要係未曾試過去望明星呢).. 個仔又咁細, 怕避親佢呢
maytmchan 寫道:
咪同埋仔仔一齊去囉 可能明道見有咁細個影迷, 會同你地有近距離接觸呢 , 係咪? 其實大家而家都係要睇到時的schedule, 始終個個都係c9嘛

主愛我

大宅

就係細路先有機會埋身呀 , 到時我地可能都要靠你個仔呢

JoJo 寫道:
may,
嘻嘻.. 你係樹引我呢.. 但我怕我唔夠d 靚妹FANS黎喎 (佢地都好激下, 我仲要係未曾試過去望明星呢).. 個仔又咁細, 怕避親佢呢 [quote]
[/quote]

大宅

press

press 2

for shaowei fans

洋房

沒有, 但我知道. 小時候, 家裡的男子有看.

august
你有睇龍虎門
我走了以後妳會很想念我嗎?我應該會很想念妳的! [img align=left]http://www.bridelife.com.cn/electorAlbum/AlbumPhotos/665/1126874276437.gif[/img] [img align=left]http://www.bridelife.com.cn/electorAlbum/AlbumPhotos/665/1126885500953.gif[/img]

大宅

哦, 嚇得我呀, 以為你真係博覽群書到這個地步呢
August2005 寫道:
沒有, 但我知道. 小時候, 家裡的男子有看.

[quote]
august
你有睇龍虎門
[/quote]

洋房

博覽群書? 呵呵...

哦, 嚇得我呀, 以為你真係博覽群書到這個地步呢
我走了以後妳會很想念我嗎?我應該會很想念妳的! [img align=left]http://www.bridelife.com.cn/electorAlbum/AlbumPhotos/665/1126874276437.gif[/img] [img align=left]http://www.bridelife.com.cn/electorAlbum/AlbumPhotos/665/1126885500953.gif[/img]

洋房

Mission completed. 看看是否滿意?

嘻嘻, 加番我地d 關係好d喎, 我係正印情人

大宅

AUGUST,

好犀利喔

Mission completed. 看看是否滿意?

[quote]
[/quote]

大宅

我都想去支持,不過我隻佬實嬲c :-(
我晚晚 睇明道,佢都話我唔理佢,話自己好慘呀,比人搶左老婆呀..之類

別墅

August

別墅

扮單身既青春小艾吾係仲有多d chance咩

[quote]
就係細路先有機會埋身呀 , 到時我地可能都要靠你個仔呢
[quote]

洋房

mark six

妳的吻好sweet喔. 謝謝.

我覺得帶同一個天使般可愛的小女孩比較有機會接近阿明. 相信我吧.

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

update

正印愛人-->迪迪洛洛媽媽

正印超級fans --> ltt, 小甜

正印情人 --> maytmchan

正印筒篙愛人 --> 貓大姐

嚇, 這個麻, 要給我一點時間找找看.

[quote]
[/quote]
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

大宅

我想找qqwong:對不起,現在才有時間上網,我今早問題,我想將王子相片放到簽名處,可以每次回應到睇到王子,我只識用網址整,但在我自已電腦存款的相片,就唔識做,請教教我 :-( Thank!

男爵府

好媽媽勳章

小甜

先將張相upload上以下网站, 它會出一條web link給你,然后將direct link 用IMG功能paste落簽名檔。

Picsplace
ImageShack
300년이 지나도 당신을 사랑겠습니다.

大宅

lsyc:有網址就得,但我自已存就唔得,試過,唔得 :-( :-( ,可否解釋多些!thank!
lsyc 寫道:
小甜

先將張相upload上以下网站, 它會出一條web link給你,然后將direct link 用IMG功能paste落簽名檔。

Picsplace
ImageShack

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

183 Club 原本唔係 現在的 5位成員嗎?? 為什麼 沒有 明道呢??

看看以下片段 :
金馬最佳拍檔

是第四十一屆金馬獎頒 獎典禮的表演

表演者是喬傑立家族的 所有成員, 包括:5566, kone, 183club,七朵花,太極
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

首頁

尾頁

跳至