跳至

首頁
23456...17

尾頁

伯爵府

Re: 開心快活東涌媽咪會 (PART III)

jessicalau
你個女讀邊間呀

大宅

Hi loknammama, welcome!!!

somama, take care ar!!! 依家好返未呀? 阿so 佢真係好想得到你o既關注wor!!! so sweet (當然病倒就另當別論啦! )

jessicalau & little_cy, somama 講得好o岩呀, 記得依家可以任飲任食有得玩有得目訓o既時候就肆意去玩飲食尤其是目訓!!!!

o尋晚(5/15)零晨我o個個極粗魯無禮貌經常黑面駁咀駁舌唔會湊細路兼要我煮埋飯俾佢食o既極品工人, o係發完一論癲之後威脅話辭職唔做, 我o地當然打蛇隨棍上即時送走o左佢. 但由佢話 resign 至寫 resignation letter 至收拾細軟到踏出我屋企門口足足糾纏o左3粒鐘..... 由 12am till 3am!!!!!!! (淨係收拾細軟都已經用o左1粒鐘其中有15mins 係當住個男 secure 面前逐件摺佢o個o的爸爸底底!!!!!!)

依家唯有一心一意等個新工人儘快o黎啦!

大宅

o尋晚(5/15)零晨我o個個極粗魯無禮貌經常黑面駁咀駁舌唔會湊細路兼要我煮埋飯俾佢食o既極品工人, o係發完一論癲之後威脅話辭職唔做, 我o地當然打蛇隨棍上即時送走o左佢. 但由佢話 resign 至寫 resignation letter 至收拾細軟到踏出我屋企門口足足糾纏o左3粒鐘..... 由 12am till 3am!!!!!!! (淨係收拾細軟都已經用o左1粒鐘其中有15mins 係當住個男 secure 面前逐件摺佢o個o的爸爸底底!!!!!!)

依家唯有一心一意等個新工人儘快o黎啦!

pinkybebe,
我衷心祝福你找到好工人,跟你電話談話時,問到你工人,知道你
如今,祝你找到好工人!!
HAVE A NICE DAY!!!HAVE A NICE DAY!!!

大宅

我今個月開始,everyweekend 9:30-11:00,要湊囝回校,學習,唱逰,我好像要一起學習!!

HAVE A NICE DAY!!!HAVE A NICE DAY!!!

伯爵府

111111,
which kindergarten yr boy now studying ah

大宅

Little_cy 寫道:
111111,
which kindergarten yr boy now studying ah

MEI FOO ~DELIA

大宅

thank you 111111

伯爵府

魅力王子

111111,

you mean everyweek shawn with you join playgroup ar ?

your new helper coming soon....really hope you have a good helper~!

子爵府

大廚勳章

shah、111111、jenny

long time no see ar.......

自從上次tea之後都無見過,近排好嗎?

shah and jenny 你地有無帶小朋友返playgroup ar?

我肥妹報左 clubhouse開ge playgroup,希望開到班喇!

鬼婆教...一星期2堂,每次1小時15分,共7堂,$840

我試左上一堂都OK架!

男爵府

Michelle,
我都好耐冇見您啦,miss c人啦
Matthew返緊"幼潛"一星期返一日,TST返,$1550-10堂。

您而家報個度係咪ONLY For 住係個樹既bb?!
If not,i'm interest for this playgroup

男爵府

111111,
希望您既新工人聽教聽話啦 :wink:

子爵府

大廚勳章

jennyliu 寫道:
Michelle,
我都好耐冇見您啦,miss c人啦
Matthew返緊"幼潛"一星期返一日,TST返,$1550-10堂。

您而家報個度係咪ONLY For 住係個樹既bb?!
If not,i'm interest for this playgroup

I miss all of you....... 返......TST....oh ....no

我try過返青衣的playgroup,真係不知所謂

幼潛有的咩學架? 我tomorrow去clubhouse問下千

男爵府

幼兒潛能訓練課程

這是一項按孩子成長階段而設計的活動課程,內容包括有刺激大肌肉、小肌肉、智能、社交、語言、情緒及自理等能力的活動,由富經驗的專業導師指導父母「了解」嬰孩的特性,「掌握」輔助成長的「技巧」,完成課程之後,家長將學會接近30個親子遊戲,而每個遊戲都可為孩子的成長奠定不同能力的發展基礎。

適合對象: 6-24個月嬰孩及其一名父母
上課時間: 每堂一小時,同組孩子年齡不超過3個月距離,不同年齡組別的上課時間及地點,請參閱專用的報名表資料。
上課形式: 6-8家庭單位以小組形式參與,每堂由導師指導3-4個不同活動,供家長與嬰孩一起進行。
證書: 凡完成八堂或以上者可獲出席證書,凡連續參加兩期者可獲成長發展報告。
導師資歷: 專業幼兒工作員/社工,從事有關幼兒工作五年或以上經驗。
收費: $1600會員/包組會員$1650 / $1800非會員(共十堂)

男爵府

青衣playgroup?係咪####攪個d?
好呀,您幫我問下呀,Many Thanks!
但同班既同學仔係咪都差唔多大架?!

michellepoon 寫道:

I miss all of you....... 返......TST....oh ....no

幼潛有的咩學架? 我tomorrow去clubhouse問下千

子爵府

大廚勳章

jennyliu 寫道:
青衣playgroup?係咪####攪個d?
好呀,您幫我問下呀,Many Thanks!
但同班既同學仔係咪都差唔多大架?!

[quote]
michellepoon 寫道:

[/quote]

咪係####攪個d law

But 幼潛好似pro 的bor

伯爵府

魅力王子

michellepoon,

really long time no see
how are you and your lovely daughter?^^"

my son now 2yrs 4month old la,he can no use diapers day time at home,this is a good starting for him~!

and because this year he will study,so he no join playgroup...

keep in touch
shah

大宅

dear all,
請新工人是pinkybebe呀!!

shah,
我想囝囝 join summer course ha,
有好介紹嗎??

大家如果知道何處有暑期班,請話我知呀!
唔該!!

子爵府

大廚勳章

Jenny:

Below is the playgroup school webside

http://www.justjuniors.com

大宅

MICHELLE,MICHELLE,
我們何時)))))))))見)))))面)))))呀??

伯爵府

魅力王子

111111,

summer course ....where you want?

you can see this website find find :-P

http://www.l3.com.hk/activity/category.action?id=25

首頁
23456...17

尾頁

跳至