跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 cyrus_cedric 於 08-7-14 16:39 發表

Hi NDS,
我倆個仔都出過, 大仔好似你囝囝, 只有心口同肚仔, 如果連續無發燒, 應該系好番,
細仔出得好勁, 成面成身都出, 仲燒咗四日, 好担心!
呢幾日又輪到大仔發燒, 今朝先帯佢睇完醫生, 要請半日假, 宜家先返工 ...

呢排天氣唔好, 好易病!!!

大宅

原文章由 hellohelloruby 於 08-7-11 16:56 發表
得閒嚟參觀下:
http://hk.myblog.yahoo.com/hellohelloruby/

you are also invited to visit my blog
http://hk.myblog.yahoo.com/tsangyauka/

水晶宮

原文章由 cyrus_cedric 於 08-7-14 17:14 發表

you are also invited to visit my blog
http://hk.myblog.yahoo.com/tsangyauka/

我加咗你入blog友lu....

大宅

hellohelloruby ,cyrus_cedric

我個囝真係出玖瑰疹呀!唔記得問醫生會唔會
傳染人呢?cyrus_cedric 你知嗎?

禁止訪問

大宅

原文章由 NDS 於 08-7-14 22:42 發表
hellohelloruby ,cyrus_cedric

我個囝真係出玖瑰疹呀!唔記得問醫生會唔會
傳染人呢?cyrus_cedric 你知嗎?

係唔會傳染, 而且好似話可以免疫唔會再出

大宅

原文章由 hellohelloruby 於 08-7-14 17:22 發表

我加咗你入blog友lu....

me too

大宅

joycetwins
cyrus_cedric
唔該哂!
hellohelloruby
今日sl嗎?要快d好番呀!

今日天朗氣清,一陣同個囝去公園玩

大宅

hello, 我呢排工作好忙, 好少上來, 上星期仲有d冷落咗bb㖭 .
我個仔九個月大時都出過玫瑰疹, 之前燒咗三日, 有一晚仲好高燒, 嚇到我半夜去了屯門醫院。
我都有個blog : http://hk.myblog.yahoo.com/catdog_lam

今日放工後可能帶個仔落街行, 行下海旁; 如果落雨, 就會去會所的兒童室玩。

大宅

原文章由 MamaQueen 於 08-7-15 12:53 發表
hello, 我呢排工作好忙, 好少上來, 上星期仲有d冷落咗bb㖭 .
我個仔九個月大時都出過玫瑰疹, 之前燒咗三日, 有一晚仲好高燒, 嚇到我半夜去了屯門醫院。
我都有個blog : http://hk.myblog.yahoo.com/catdog_lam

今日 ...

Hi MamaQueen,
I just read your blog of delivery date on 8/15 last year, very similar to my experience to give birth of my elder son. He was also born in Kwok Wah Hospital, 7/20 but I sufffered less than you (13 hrs).

水晶宮

原文章由 NDS 於 08-7-15 12:03 發表
joycetwins
cyrus_cedric
唔該哂!
hellohelloruby
今日sl嗎?要快d好番呀!

今日天朗氣清,一陣同個囝去公園玩

係呀...尋日訓咗一日...精神晒!

不過今日番到公司...就慘lu...超多嘢做!

你就好la...同囝囝去公園玩...我要等到星期六先見到阿仔呀!

水晶宮

原文章由 MamaQueen 於 08-7-15 12:53 發表

今日 ...

MamaQueen,

我都add咗你做blog友呀!!!

水晶宮

hello,

你地係咪好忙呢?
我好鬼得閒呀!

大宅

原文章由 hellohelloruby 於 08-7-16 12:20 發表

你就好la...同囝囝去公園玩...我要等到星期六先見到阿仔呀!

精神哂就好,做媽媽真係要好好保重自己的健康!

尤其我做咗全職媽媽之後,我都唔敢比自己病,

連m記都唔敢食,驚熱氣,因喉嚨一痛就吽病,

亞囝去公園玩完,比蚊咬咗幾啖!

大宅

原文章由 hellohelloruby 於 08-7-17 12:15 發表
hello,

你地係咪好忙呢?
我好鬼得閒呀!

嚟喇嚟喇!!!!!!

大宅

我都ok, 無野做, 上bk扮打字, 做下野

大宅

你哋最近有無參加bb聚會,亞b就嚟1歲 喇

大宅

sorry, 想urgent 問一下, 碼頭附近邊道有得賣白色t -shirt for kids, 我想買比囝囝,可以 畫野系上面個種

大宅

原文章由 hellohelloruby 於 08-7-16 12:20 發表

你系邊頭返工?

大宅

原文章由 cyrus_cedric 於 08-7-17 13:10 發表
sorry, 想urgent 問一下, 碼頭附近邊道有得賣白色t -shirt for kids, 我想買比囝囝,可以 畫野系上面個種

碼頭就唔知,一陣我會去市中心,使晤使同你留意下

首頁

尾頁

跳至