跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章

伯爵府

jessie
where is yr response? seeems disappeared

伯爵府

點解吾見左jessie updated既回覆既

禁止訪問

畀面勳章

伯爵府

11:15, 走左lur.
學費$2750, 有咩.... 咁係米即係pre nursery ar? 3 days class for each day 3 hours? is it DB campus?
我依加都未知點簡呀..... 佢地又未confirm實有冇, 都吾知真訂假?
原帖由 jessiejy 於 2009/3/30 14:39 發表
around 11:15am左右到, 你走咗未呀?
我報咗3日2-3age上午英文班, 學費$2750, 佢地話冇什費要收; 現在是waiting list, 要等第一批有人唔讀先收我地. 我都聽到佢地話TC冇3日班喎, 你會點'簡'呀? ...

禁止訪問

畀面勳章

伯爵府

or.... ic.....
yes, they will hve 3 days class in tung chung too which i talked to their director finally in DB last saturday. School fee around $3600 for 3 days class for @3 hrs per day. Seems similar to Greenfield ar. But Greenfield is 5 days class.
Really don't know how to choose? Please help

別墅

原帖由 Little_cy 於 09-3-31 15:13 發表
or.... ic.....
yes, they will hve 3 days class in tung chung too which i talked to their director finally in DB last saturday. School fee around $3600 for 3 days class for @3 hrs per day. Seems simi ...

宜家係唔係真係CONFIRM有3日的CLASS??另外,我想問你地係唔係都覺得弘志係好過GREENFIELD?呢樣反而係我CONCERN的問題

伯爵府

初初個supervisor同我講, 佢就話未肯定, 不過一時又話可以比開學個個月份3日班. 但過左一個月, 就要5日.
後來我見到個director再問, 佢話係有既, 仲講埋學費幾多喎……..
Greenfield, 我真係吾知呀, 有人話ok, 又有人話好.
不過弘志就….. I would like to know tooo

不過我可能比我小朋友只係讀pre nursery ka ja
原帖由 DF 於 2009/3/31 17:38 發表

宜家係唔係真係CONFIRM有3日的CLASS??另外,我想問你地係唔係都覺得弘志係好過GREENFIELD?呢樣反而係我CONCERN的問題

別墅

仲有有冇人知弘志係唔係用'蒙特梭利' 教學?請問有冇人知?

伯爵府

DF
蒙特教學, 係點架
原帖由 DF 於 2009/4/1 00:01 發表
仲有有冇人知弘志係唔係用'蒙特梭利' 教學?請問有冇人知?

禁止發言

別墅

咁我想問GREENFIELD的中英文CLASS係唔係活動教學呢?有冇人知?

別墅

原帖由 Little_cy 於 09-4-1 00:06 發表
DF
蒙特教學, 係點架

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7006101602200

伯爵府

有冇 人將會9月份入讀pre nursery ar.....
佢地係米真係有3 day class ar

禁止發言

禁止訪問

畀面勳章

禁止發言

伯爵府

依加greenfield同弘志, 都收左我仔, 吾知點選. 我鍾意弘志, 因為佢有3日班, 而greenfield冇

禁止訪問

畀面勳章

首頁

尾頁

跳至