跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 北角媽咪會(Part 5) ~~ Happy New Year !

等我想辦法叫老公買先....

我e+真係好想出返來做野...儲返d錢...唔駛第日no $$

candycan:
明天我唔帶davy出來....我叫左亞姨帶davy去黃大仙....
明天係唔係健康村個間m記? 幾點?

:verycold:

大宅

Re: 北角媽咪會(Part 5) ~~ Happy New Year !

candy, 吾駛話想辦法, 你同你老公講係想個小朋友有個保障, 我諗佢吾會拒絕掛!! 如果環境好D, 你就要幫小朋友都買埋tim ah! 出吾出返黎野你遲D先諗啦等個工人黎左, D野settle晒先!

ning ning生日會吾係星期六咩? 明天係friday ja 喎!

男爵府

畀面勳章

童媽, ning ning生日會係星期六呀, 下午3:00至4:30.

vc, 想問你護協有冇得買NuSkin呢隻產品?

大宅

kookoo, NuSkin係傳銷貨品黎架喎!! 護協無得買, 呢個brand D野好用嗎? 如果傳銷我只用過amay同埋 forever D野ja!

大宅

KooKoo 寫道:

kookoo,
多庶拾下傘先,你想買Nu skin野可以係銅鑼灣皇室保樓上有得買呀!

大宅

pakma, kookoo,如果係你講O個到, 甘我媽咪都係佢個會員喎!

子爵府

KooKoo 寫道:

亦或kookoo係想問SebaMed呢 ?-( ?-(

男爵府

畀面勳章

事源係我朋友話佢同佢屋企人想訂呢隻牌子ge維他命丸, 含有多種維他命, 好似羊乳片咁上下大, 唔記得係咪提子味, 每天1粒, 1樽有90粒(可食3個月), 但要$160(已折左), 同埋佢係要一訂就要訂12樽, 每個月去攞1樽, 即係我同我個朋友同佢屋企人輪流每個月要1樽, 你地明唔明我講乜呀 ?-( , 咁我咪諗住問下係護協有冇得買呢隻維他命 :mrgreen:

大宅

KooKoo 寫道:
事源係我朋友話佢同佢屋企人想訂呢隻牌子ge維他命丸, 含有多種維他命, 好似羊乳片咁上下大, 唔記得係咪提子味, 每天1粒, 1樽有90粒(可食3個月), 但要$160(已折左), 同埋佢係要一訂就要訂12樽, 每個月去攞1樽, 即係我同我個朋友同佢屋企人輪流每個月要1樽, 你地明唔明我講乜呀 ?-( , 咁我咪諗住問下係護協有冇得買呢隻維他命 :mrgreen:

唔係幾明你講乜架??不過點解一買要買12樽呀?一樽唔賣架,無奶油呀

大宅

kookoo, 係lor, 一樽樽買吾得架咩? 你朋友係咪會員?

男爵府

畀面勳章

pakma, 我都唔係好清楚, 佢咁講, 我又咁聽, 當時剩係諗住有多種維他命wor, 可以俾2號仔食, 同埋nuskin個名又聽過下(但唔記得左佢係傳銷公司), 咁咪諗住冇壞law, 而家諗起都幾貴, 雖然話$160分3個月食, 但1年我都要入4次(樽), 所以大開想頭, 如果護協有得買咁會唔會仲便d呢, 最衰我應成左人, 而家想縮沙, 我驚俾人抦

大宅

KooKoo 寫道:
pakma, 我都唔係好清楚, 佢咁講, 我又咁聽, 當時剩係諗住有多種維他命wor, 可以俾2號仔食, 同埋nuskin個名又聽過下(但唔記得左佢係傳銷公司), 咁咪諗住冇壞law, 而家諗起都幾貴, 雖然話$160分3個月食, 但1年我都要入4次(樽), 所以大開想頭, 如果護協有得買咁會唔會仲便d呢, 最衰我應成左人, 而家想縮沙, 我驚俾人抦

食得維他命多都唔得bor......

大宅

kookoo, 維他命ja, 吾係藥, 吾駛一定要接住食架ma,, 食咩都好... 食一排停一排會好D架!!

男爵府

畀面勳章

我而家差不多每日都有俾2號仔食維他命, 放假就冇俾佢食(因唔記得左), 佢就係咁食維他命c丸(早晚1粒), 鐡片早上1粒, 放學時佢又要食埋羊乳片8-10粒不等, 我都諗住到時拎左個隻多種維他命, 都會同佢停食維他命c同鐡片, 再唔係就我自己食, 咁應該都唔晒卦, 死啦, 以上咁俾佢食, 係咪已好多啦, 會唔會有事架, 我都知食得太多唔好, 咁...咁...咁...我係咪要再減少d呀, 頭先我再問過個朋友啦, 個名叫"Liftpak"(好似係咁串), 係轉俾兒童食, 同埋我朋友係會員, 要同間野買plan先係$160, 原價要$190.

大宅

kookoo, 如果甘食..又真係好似多左D喎! 如果你要減真係要慢慢黎,,, 如果吾係2號仔實吾肯過你..

男爵府

畀面勳章

vc 寫道:
kookoo, 如果甘食..又真係好似多左D喎! 如果你要減真係要慢慢黎,,, 如果吾係2號仔實吾肯過你..

等我諗諗點同佢減番d份量只得

男爵府

CANDY0615 寫道:
唉! 我d M 唔知做咩, 本來完左..1日之後又來返....今日第4日啦,,,好似仲多左.....係唔係好唔正常亞????

我近日 好擔心...如果只剩我一個都唔知點養2個B ...老公又冇買保險...就算有...D 錢都唔知用唔用到3-4年....
我自從生左DAVY之後就好擔心啦........老公又話有血壓高, 我真係好驚......

童媽
妳點呀?係咪辛苦得滯?

唔好亂諗野呀!

要唔要睇下中醫?
或者試下我煲俾netma食既:益母草+阿膠!

小新媽‥‥‥‥‥))))))係邊庶呀? ?-(

大宅

HelenPoPo 寫道:
[quote]
CANDY0615 寫道:
唉! 我d M 唔知做咩, 本來完左..1日之後又來返....今日第4日啦,,,好似仲多左.....係唔係好唔正常亞????

我近日 好擔心...如果只剩我一個都唔知點養2個B ...老公又冇買保險...就算有...D 錢都唔知用唔用到3-4年....
我自從生左DAVY之後就好擔心啦........老公又話有血壓高, 我真係好驚......

童媽
妳點呀?係咪辛苦得滯?

唔好亂諗野呀!

要唔要睇下中醫?
或者試下我煲俾netma食既:益母草+阿膠!

小新媽‥‥‥‥‥))))))係邊庶呀? ?-( [/quote]

可能我想得太多.....

男爵府

CANDY0615 :mrgreen:

大宅

首頁

尾頁

跳至