家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: ~wee~~暈暈~

aric食完飯入房偷食蛋糕仔 ?-( aric你唔飽呀,姨姨屋企有飯飯呀!!!!

oh!!!唔記得,今晚我有街去,聽日再話比你地聽個本$200一個月興趣班

男爵府

jc,

我控制到d情緒就得喇, 一定no問題架 :wink: 真係我囉, 我老細訓著咗囉, 哈哈哈.........
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

子爵府

JC901,
我諗我嗰啲茶唔係比YuYung偷咗, 就係思翰一出世就唔見咗啦! 我以前都冇乜機會鬧人, 唔明我老公點解成日咁好火, 宜家終於身同感受啦!

bebe,
我都未見過有本咁既書仔喎! 係咪一開學就派, 定最近派架? 你就好啦! 又有街街去!

男爵府

3少奶, 我地今日放學時見到yiuyiu換左一身便服, 問佢有無偷weewee, 佢自己點頭話有, 比我笑佢羞羞,

小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

yuyung,
你開心la繼續有機用。cyrusmum又shu去邊?up兩句又走佬

cyrusmum,
你洗咩羨慕人, 你同yuyung日日都差不多街街, 咁都吾柢得?至慘果個都未出聲。

jc

子爵府

舊先同思翰瞓晏覺時, 佢瞓瞓吓冇端端話佢好鐘意Esther, MaMa同DadDad, 我問佢點解鐘意Esther, 佢話Esther好靚女. 我再問佢點靚女法, 佢話妹妹塊面滑嘟嘟! 我再問佢咁瑤瑤靚唔靚, 佢搖頭, 我問佢點解, 佢話瑤瑤塊面好乾燥喎! 我簡直忍唔住大笑!

jc901,
宜家朝早出街, 好多舖頭都未開門呀! 想行吓街都唔得, 不過都好既, 咁樣可以同我慳番唔少!

男爵府

我日日都係節目呀, 哈哈哈....剛剛又有人約我聽晚去飯飯呀

大宅

Cyrusmum>本咁既書仔係星期5見到既!!!
d男人教仔一係惡到死,一係"種"到死!!!無中間既!!!成日o羅佢老豆個套黎教仔~個仔係人家面前要求特別高!!養不教父之過~~~~

唔該!!!請問有無cream,creamor 水份mark
urgent

男爵府

激死我喇, 我房部電話又呱左喇, 飛唔到線去添

子爵府

bebe,
我成日都覺得我老公想軍訓咁! 總之叫咗個仔坐, 萬一坐遲陣都要受軍訓! ?-( 我已經惡到死架啦! 佢都仲成日覺得我好縱個仔! :cry:

男爵府

cyrusmum,
思翰哥哥真人細鬼大, 比我大孖, 你問佢以下問題, 佢通通只會話自已至靚仔, 第二d全部行開!不過我估你都要提早同思翰驗下眼, esther咁都叫靚女, hk咪無靚女?

yuyung,
真吾柢得你地咁多街去

男爵府

jc,

咪咁話自己個囡喇 思翰已經驗左眼喇, 上個星期姐麻, 醫生話佢無問題喎,

男爵府

yuyung,
若思翰無問題, 咁我咪要去check有冇老花?不過我成日記住一席話, 細時吾省鏡大來一定係靚爆鏡, 我等緊lee個日子。

jc

男爵府

jc, 無計喇, 要留多d個囝比麻麻湊呀, 如果唔係aric會唔跟麻麻架, 我維有睎胜下去多d街囉 :-|

子爵府

JC,
我都代妹妹 你呀! 醫生真係話思翰視力正常呀!

YuYung,
真係難為了家嫂囉! 你真偉大既啫!

我部機成日都唔會update, 你哋明明答咗, 我仲以為冇人回應, 要我出第個topic, 再入番嚟至見到新回應, 好麻煩!

大宅

軍訓都幾貼切,我都話,如果我老公同你老公,兩個都可結拜!!!但我老公唔會夠薑係出面太惡鬧!!!!

子爵府

我老公簡直係開薑廠架! 我都諗唔到佢有邊度邊個或邊時唔咁惡!

男爵府

cyrusmum 我覺得你一d都唔惡, 只係你老公要求太高, 好似我老公咁, 叫佢同阿囝溫書, 教aric讀一次abc就要求aric自己讀一次比佢聽, 神童咩 佢話aric都唔識英文, 我話佢學校唔係咁教架, 佢又唔明 就話我唔教喇, 一d耐性都無

男爵府

吾好 我, 連我hb平時甚少評價佢個寶貝女, 佢都話待esther大個女一定要比錢佢裝身, 咪之後好大獲, c未?

起番教仔, 先前我咪pm過你地, explained我hb點教仔, 佢對女同仔好大分別。個女係有小聰明所以好多時從minor thing都會令daddy很開懷,而囝囝沒女孩子細心所以當中係daddy心目中會減分,久而久之分數越減越低,關係亦除之而變質。我也很怕佢地有衝突,我必成為他們磨心。但我角度而言,真係吾覺囝囝屬曳果類,at least佢肯聽道理,明白過後亦會改,相反囡囡的野蠻、不講理令我不知所惜?莫非所有男人都死係女人手上,仲要係年青貌美既小妹妹手上!?

jc

男爵府

cyrusmum 你要時不時按F5, 就會自己upload架喇

首頁

尾頁

跳至