跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 屯門媽咪請加入.

carlily,
實有ka

大宅

RION,
係...等我返去問下先!!!
Josephine :-P

大宅

咁你真係要小心d呀!哈哈哈

carlily 寫道:
撞鬼羅, 你又知既??? (佢係主席夫人啊..好似)
..死啦, 你地在明...我在暗呀!!!

大宅

唔怕..我有主席照住照住.....

大宅

你唔怕,但個女怕喎 :-P :-P

大宅

你唔怕,但個女怕喎 :-P :-P

大宅

你地要既話, 比你呀!!! hehhehe
我地南浪咁多人.. 可以搵d去會所玩添呀

大宅

我參加!!! 悶咗好耐 :-(

大宅

RION,
HEHEH>>> 你要繼續悶呀.... 等你生完仔...再坐埋月...hehehehheh

唔講啦, 我要走人返去買

大宅

:-P

大宅

1.Kenise-mama(3歲囡囡叫Tiffany) ---- 翠寧花園
2.maggie&ben(囡囡 Denise)---南浪海灣1座
3.Evans(囡囡2歲8個月)---南浪海灣2座
4.Rion媽咪(bb預產期7月) ---- 南浪海灣3座
5.aliceandleo(預產期5月10日)---南浪海灣3座
6.carlily(囡囡19個月) -----南浪海灣3座
7.YY(II) (囡囡18個月) ----南浪海灣5座
8.BB豬(my son 4.5 months old) ---- 南浪海灣
9.小婦人(囡囡14m) ---- 富健花園
10.yen_03(bb囡隨時生得) ---- 富健花園
11.fannyshan(頭一胎預產期03年9月3日) ---- 富健花園
12.Michaelmum(囝囝4yrs)----富健花園
13.花花(囡囡剛剛2歲) ---- 寶怡花園
14.PEGGY(囝囝14mm)--大興村
15.potung(囡囡3歲4個月)----大興花園
16.RIO~~~(囝囝20個月)---- 黃金海岸
17.longlongbb(囝囝2個月) ---- 置樂花園
18.Mcdullyiu(第一胎預產期7月)---冠峄園
19.PUI(預產期10月)----豐景園
20.wingsc----田景
21.twins(囡囡2個月)---怡峄園
22.adad(預產期7月)----恆福
23.onon530(第二胎bb預產期係6月頭)---康麗花園
24.Shriley(預產期6月初)----兆麟苑
25.Rachel(預產期7月)----新屯門中心

大宅

aliceandleo,
你放產假未呀??抑或已經好似我咁'lei'咗响屋企呢??我地同一座已經有我地呢兩個大肚婆喇,唔知我地又見過未呢??

複式洋房

HIHI
我bb一歲的相片...

大宅

Dear carlily,

哈哈, 你真係要小心D啦. 你囡囡幾個月大時我已經見過她啦. 好得意呀常日笑, 頭髮又多. 我囡囡同你囡囡只不過相差一個月. 我囡囡都係被南浪人湊第六座呀. 我地得閒可以相約在平台公園見面呀. :-P

YY(II)

大宅

幾時去平台呀??等我'lei'埋'join'吓你地先

大宅

Dear Rion媽咪

你就唔好周圍走啦, 出入都要小心呀. 唔好去人多的地方. 小心保重.
好快我地南浪又多一位寶寶啦.

YY(II) :-P

民房

我住在兆麟苑,BB囡囡 JULY月中出生,好期待

大宅

1.Kenise-mama(3歲囡囡叫Tiffany) ---- 翠寧花園
2.maggie&ben(囡囡 Denise)---南浪海灣1座
3.Evans(囡囡2歲8個月)---南浪海灣2座
4.Rion媽咪(bb囝預產期7月) ---- 南浪海灣3座
5.aliceandleo(預產期5月10日)---南浪海灣3座
6.carlily(囡囡19個月) -----南浪海灣3座
7.YY(II) (囡囡18個月) ----南浪海灣5座
8.BB豬(my son 4.5 months old) ---- 南浪海灣
9.小婦人(囡囡14m) ---- 富健花園
10.yen_03(bb囡隨時生得) ---- 富健花園
11.fannyshan(頭一胎預產期03年9月3日) ---- 富健花園
12.Michaelmum(囝囝4yrs)----富健花園
13.花花(囡囡剛剛2歲) ---- 寶怡花園
14.PEGGY(囝囝14mm)--大興村
15.potung(囡囡3歲4個月)----大興花園
16.RIO~~~(囝囝20個月)---- 黃金海岸
17.longlongbb(囝囝2個月) ---- 置樂花園
18.Mcdullyiu(第一胎預產期7月)---冠峄園
19.PUI(預產期10月)----豐景園
20.wingsc----田景
21.twins(囡囡2個月)---怡峄園
22.adad(預產期7月)----恆福
23.onon530(第二胎bb預產期係6月頭)---康麗花園
24.Shriley(預產期6月初)----兆麟苑
25.DreamBaby(囡囡預產期7月中)----兆麟苑
25.Rachel(預產期7月)----新屯門中心

大宅

YY(II),
最慘到時要番工又冇咁得閒玩喇 :-(

大宅

Rion, YYII
呀, 其實你地點知個件野係我女呢?????佢個樣咁普通, 唔通係佢對"豆豉眼"....
仲有, rion你生完仲做唔做野架????

首頁

尾頁

跳至