跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 東薈城商場二期的新商鋪

Adidas呢次策略輸左俾nike啦....
outlet又何須大裝修呢??
3個月都開唔到市,想趁世界盃先來開鋪....人地已經飲左頭淡湯啦

大宅

nike第一日開張都冇乜嘢買嘅。

大宅

有得試食 ka........ 試到啱先買.

我試過飯味, 真係好似食飯咁, 入面仲有飯粒添呀!! 不過, 日日都食飯, 為mug 要連食雪糕都食飯味呢??!!

咖哩味我就未見過, 如果見到, 我一定會試.

leafun 寫道:
我都鐘意食"木田園"啲雪糕,不過有無人試過"咖哩味"同"飯味"雪糕?? 因為感覺怪怪的,所以未試......

複式洋房

尋晚放學返屋企,見到aviator已經開左。個style好似pub,中間有個大電視,開住star sports。坐吧枱全部都係鬼佬。不過未睇佢有乜野食同埋價錢如何。

複式洋房

係呀,我今晚想去試一試

大宅

今晚去o左 Aviator 食飯, 食物水準一般. 佢o地 highly recommend 我o地試個 starter - 沙嗲 but 勁唔掂, o黎到得一串雞一串牛及一串豬. 雞同牛同似柴皮直頭吞唔落, 最後我o地退o左.

食物價錢一般湯~29, 沙律 ~65-70, burger ~80, main dishes ~120-140, water or soft drink ~24...

我覺得最唔抵係 asian dishes 泰式生牛肉河 ~75, 最抵係 kid's set ~50 有炸魚薯條 or 雞柳薯條 or 腸仔薯條豆 or 肉醬意粉 + ice-cream + soft drink

佢o地話依家未有酒牌, 但自己可帶酒入去飲 & 收 12am. next wk 個酒牌就會出到, 到時會開到 2am mud 唔係過半數住戶已經反對出酒牌俾佢o地o既咩???? 收2am 好滋擾o者!!!!!! 有無方法可以反對呀?????? 可以寫信去邊度反對呀???????

伯爵府

吓, 收2:00am, 吾係掛. 吾知寫信去食環暑得吾得呢

大宅

Little_cy 寫道:

我就係想知要去邊度 complaint or 反對 ?-(

伯爵府

食環暑吾知得吾得呢
PinkyBeBe 寫道:
[quote]

我就係想知要去邊度 complaint or 反對 ?-( [/quote]

複式洋房

開pub無酒牌點得呢???
世界盃嗎!!!
梗要收2點啦!!!!

我都係反對者之一....

酒牌局

大宅

我老公話, 未有事發生前, 酒牌局係唔會唔批新申請的酒牌的.

嘈音的問題, 要投訴的話, 梗係第一時間打電話去管理處啦. 仲有, 要打電話俾自己那座的座代表, 等佢地緊張 d.

大宅

oic.....

somama^_^ 寫道:

我老公話, 未有事發生前, 酒牌局係唔會唔批新申請的酒牌的.

嘈音的問題, 要投訴的話, 梗係第一時間打電話去管理處啦. 仲有, 要打電話俾自己那座的座代表, 等佢地緊張 d.

大宅

洋房

今日過去citygate 逛下, mirabell 已經開左. 但係都唔係outlet wom. li price 同出面一樣.仲諗住入去執返d平野tim.真失望 :cry:
反而U2而家做緊全場2件8折再8折.我買左兩條牛仔褲比我老公.原價係$265一條.而家discount後是$169.6一條. d 質料同個cutting唔錯架!我老公剛剛試了都覺得很好.
之後去埋esprit睇睇,點知已經做完之前買滿$400再9折的優惠.有少少失望.好彩最後都係買左$316蚊.唔夠$400.開心返晒 :wink:

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

昨晚去左金x庭食晚飯,雖然多人等位,但服務同食物都唔錯,值得一試!晚上9點後入座,全場8折 仲唔使等位呢!
My Two Princess

複式洋房

我昨晚都係去金x庭食晚飯,樣樣食物都唔錯,but我同老公都覺得d麵唔得

複式洋房

仲有呀!!!百佳今日正式改名為TASTE啦!!
我係信箱都收到宣傳書仔....
依嫁做緊減價,but d價錢=未減....
我以後要買貴送啦 :-( :-( :-( :-(
d價錢同以前差成20-30%
but總好過去街市買d無貨源保證既送菜既,甘諗我會舒服好多

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

eeyore 寫道:
我昨晚都係去金x庭食晚飯,樣樣食物都唔錯,but我同老公都覺得d麵唔得

你食左咩麵呀?我果日食上海粗炒,味道就唔錯 但就得菜,我老公仲問我係咪叫左菜遠炒粗
My Two Princess

洋房

I tried the dinner earlier, not ok wor but we have no choice.

複式洋房

食湯麵....牛肉麵同酸辣湯麵....
牛肉湯麵還可以;個酸辣湯麵直頭係一個麵糊....恐怖

反而父親節當日,我地無訂位下3仔乸去左聯邦,我地散叫,d野又幾好食bor,but分量比起富東小同價錢貴dd啦!
pigpig 寫道:你食左咩麵呀?我果日食上海粗炒,味道就唔錯 但就得菜,我老公仲問我係咪叫左菜遠炒粗

首頁

尾頁

跳至