跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 逸東 [ Part II ]

P.SON仔呢幾日又開始肚屙喇, 上次好返都冇一個月又黎過, 好煩呀?!

我地個個都要返工, 又冇時間同佢去睇醫生喎, 我住呢度仲要冇兒科添, 都唔知點算~! :-(

琴日屙左6次呀陰公~!

想問東涌有冇兒科睇架??

伯爵府

魅力王子

all people say my son look like his father,has big eyes~~
i only have small eyes...
manyeebb 寫道:
shah

我個仔似邊個??

唔.....有d人話似我, 有d人話似daddy, 有D人話似婆婆...

你個SON又似邊個呀??

男爵府

hi all....

伯爵府

魅力王子

manyeebb
take care all ar~remember give him drink more water!!
i dont know tung chung have 兒科or no?!but if 提供兒科的醫院 i know have this...u can see see~
click here~!
P.SON仔呢幾日又開始肚屙喇, 上次好返都冇一個月又黎過, 好煩呀?!

我地個個都要返工, 又冇時間同佢去睇醫生喎, 我住呢度仲要冇兒科添, 都唔知點算~! :-(

琴日屙左6次呀陰公~!

想問東涌有冇兒科睇架??

珍珠宮

manyeebb :
我都加兩個電視制!一個房就4千!兩間咪8千!

珍珠宮

manyeebb:
大個再算啦,況且我以前咪又係無房三個弟妹,都係咁成長!得佢一個,無咩大問題!

男爵府

jennyliu 寫道:
hi all....

大宅

up88 寫道:
binbindog
你仔仔都好大過啦,快做奶奶啦

哈哈

大宅

以我所知平日$110, 假日$150, 任玩架

shah 寫道:
manyeebb
thanks your info.~!
your new photo so great~!your son aready has more hair~! :-P [quote]
shah
好似15號開始, 添馬欖有個冬季嘉年華, 好似話有百幾個機動遊戲, 但應該都幾貴, 你可以去下
[/quote]

男爵府

冇人應我.... :evil: 訓囉

:cry: :cry:

大宅

shah,

如果我冇記錯的話, 果時我係同你一齊揀特快架

大宅

hi manyeebb
我囡囡睇開元朗安寧路梁逢申西醫,雖然佢唔係專兒科,but 好多BB睇佢.但都要睇吓夾唔夾嘅!我諗對你來講算最近(坐巴士由東涌去車程需約半小時)通常囡囡睇肚疴時,細B時就要轉飲豆奶奶粉數天和食藥.大B時就要轉飲豆奶奶粉數天加粥水兩三天和食藥.因醫生說肚疴飲奶粉和食魚會疴嫁!而粥水就真係煲

大宅

hi 咁多位
今日已經去東涌睇咗自己簡嘅單位啦!but無key囉,要等3個星期出過張電工紙先簽約喎!唉又要.............等 :-(
希望快D攪掂係如期搬到入去啦!

伯爵府

魅力王子

binbindog
really?!! :lol: we aready meet before~!are u have bb?sorry,because i forget~!
binbindog 寫道:
shah,

如果我冇記錯的話, 果時我係同你一齊揀特快架

伯爵府

魅力王子

good morning~!

last night i sleeping early..so tired ar~! your son fine aready?
jennyliu 寫道:
冇人應我.... :evil: 訓囉

:cry: :cry:

伯爵府

魅力王子

anitalui
no worry~!good luck~!!!
which house??
anitalui 寫道:
hi 咁多位
今日已經去東涌睇咗自己簡嘅單位啦!but無key囉,要等3個星期出過張電工紙先簽約喎!唉又要.............等 :-(
希望快D攪掂係如期搬到入去啦!

大宅

[quote]
shah 寫道:
anitalui
no worry~!good luck~!!!
which house?? [quote]

hi shah
my house is tak yat .

伯爵府

魅力王子

oh! i see~!tak yat so good ar!
anitalui 寫道:
[quote]

hi shah
my house is tak yat .

男爵府

好媽媽勳章

anitalui

我唔係住東涌架, 仲未搬黎呀, 我住大嶼山裡面, 攪到我又帶唔到阿b去睇醫生, 又買唔到豆奶, 激死我喇, 好彩今日有d fd黎我屋企bbq, 幫我買豆奶同一隻叫"美樂寶葡萄電解營養劑"(bk mami介紹我去買架, 希望幫到我b啦~!

至於粥水呀, 我冇比呀, 只係煲白粥囉, 如果粥水點飲呀, 開奶??
係啦, 我b就係咩都擺落口, 可能攪到咁啦~!

男爵府

好媽媽勳章

shah
我都覺得你個son似dad多d
shah 寫道:
all people say my son look like his father,has big eyes~~
i only have small eyes... [quote]
shah

我個仔似邊個??

唔.....有d人話似我, 有d人話似daddy, 有D人話似婆婆...

你個SON又似邊個呀??
[/quote]

首頁

尾頁

跳至