跳至

首頁
45678...19

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: hi~ 有冇住貝澳或梅窩o既mami呀???

曼貴菲

heehee/.....
manyee大食媽

你就好啦, 有3日假放, 好羨慕呀
小菲菲好似肥左喎...(睇相)

男爵府

曼貴菲
差唔多啦,我個大女呢個9月都3歲啦,返K1

別墅

大食媽媽,菲菲都好似冇咩肥到, 不過好似大個左就真!!

潮流媽咪, 咁你細o個個幾大呀?? 我諗住等呢個讀k1先生!
but人地話生第2個後通常都減唔番, 其實係咪???

男爵府

曼貴菲
我個細女細菲菲一個月,佢2月21日出世囉,
減唔減得返好佢個人喎,我D朋友生完兩個都好似冇生個咁,
fit到不得了,我就唔得啦生完大女都肥左5,6磅減唔返,跎大女
重左差唔多50磅,跎細女都有30磅...

菲菲打完4個月針咪知佢又冇重到囉....

男爵府

好媽媽勳章

曼貴菲

係呀, 真係大個左好多喎...HEEHEE

我家P.SON都係呀, 高左好多同埋大個左, D人話睇落去似成2歲喎 :mrgreen:

男爵府

好媽媽勳章

潮流媽咪

嘩...你陀大女同細女時相差成20LB喎, 咁遠既 ?-(
而家修左身未呀???

我生完都15個月喇, 到而家個肚仲好肥美呀

男爵府

好媽媽勳章

唉...老公琴晚釣魚釣到今朝先返.....好彩我都去左BBQ啫...HEEHEE

你地假期多數去邊架??

男爵府

manyeebb 寫道:
潮流媽咪

嘩...你陀大女同細女時相差成20LB喎, 咁遠既 ?-(
而家修左身未呀???

我生完都15個月喇, 到而家個肚仲好肥美呀

湊住個反斗妹,邊度有得重.....
生完兩個月炸喎,修身我都想 重有十幾磅肥肉就真 :-(

別墅

manyee, 今日見你一d都唔肥, ok wor! 仲可以話瘦 tim ar!! 如果我好似你咁我都滿足 ga lar!!!

潮流媽咪,你陀大女同細女時相差成20LB, 有冇特別食咩唔同咩唔同??
我都諗定生第2個時, 唔會食咁多, 同埋唔食d肥野, 陀菲菲時勁飲可樂, 勁打邊爐, 又成日食麥當奴......搞到重左50磅, 而家我都仲有十幾磅ar!!!! :-(

男爵府

曼貴菲
冇食咩特別野一日最少四,五餐嫁,可能因為我係全職媽媽成日湊住佢冇時停,好辛苦咪唔識重嫁,我個大女成要我抱,我抱
到生 ...
我幾鍾意你個女個名曼菲好"正"呀!

manyee
係喎柏柏豬個全名係咩

男爵府

唉...老公琴晚釣魚釣到今朝先返.....好彩我都去左BBQ啫...HEEHEE

你地假期多數去邊架??

我假期多數都係係屋企,唔鐘意去街同人迫
得閒多數公園同個女踩單車,吹泡泡,去濕地公園都玩左兩次,
上下山頂放風箏,睇下牛,馬騮,bbq.............

別墅

我而家都仲叫修得番, 但真係好驚再生會修唔番, but我一定會再生!!! 咁你仲會唔會生呀??

你好勁呀!! 湊兩個!! 辛苦哂lar!! but我驚我遲d都抱唔到, 而家都有d手軟, 去街一定推車! 之前比佢地抱憤左, 成日扭抱, 真係好辛苦!!

thanks!! "曼菲" 比人改ga!! 當時冇得好揀, 其他o個d真係揀唔落, "碧芬, 碧芳, 桂華".. 咁你兩個女叫咩名呀??

我假期都多數o係屋企, 有左bb之後真係咩都圍繞住屋企! 基本上放假所有時間都比哂女女! 而家開始會 抽d時間 同老公出下香港行下&食野 (其實係有野要買呀, 要剪頭髮呀, 有特別野先出) 我間唔中都會落下咸田打麻雀, 係星期六晚, 暗左菲菲

男爵府

好媽媽勳章

潮流媽咪

咁咪好容易減返囉....good喎 :mrgreen:

男爵府

曼貴菲
生!唔好攪啦兩個夠啦
大女倩彤
細女珞蕘
我都係比人改嫁

男爵府

好媽媽勳章

曼貴菲

其實我睇落去就唔係好肥, 一來就係d制服遮掩住, 2來可能骨架細啦, 但一除晒衫d肥肉就出晒黎, 一坐低2條大車軚即刻破衫而出呀, 夏天都唔敢著泳衣喇
你本身唔係肥人, 應該好快瘦返既....add oil啦

我陀bb時又係勁飲可樂, 唔知點解特別鍾意飲, 又勁打邊爐, 又bbq, 又薯片, 唔肥都唔食, 又熱氣, 勁放肆, 攪到p.son一出世成面都係粒粒, 勁樣衰, 又攪到自己都肥左45lb

男爵府

潮流媽咪

減得返就好啦,見到D肥肉飽晒

男爵府

好媽媽勳章

潮流媽咪

嘩...其實一個人陀bb又湊女女真係好辛苦架喎, 我而家湊p.son都覺辛苦呀, 如果陀住bb再湊真係不敢想像呀

你屋企有冇幫你手呀???

柏柏豬個全名[林柏燊]英文名[P.son]
潮流媽咪 寫道:
曼貴菲
冇食咩特別野一日最少四,五餐嫁,可能因為我係全職媽媽成日湊住佢冇時停,好辛苦咪唔識重嫁,我個大女成要我抱,我抱
到生 ...
我幾鍾意你個女個名曼菲好"正"呀!

manyee
係喎柏柏豬個全名係咩

男爵府

好媽媽勳章

我放假都唔想出街呀, 一來我老公唔係同我一齊放, so 要我一個人帶p.son出街真係米攪呀, 我會喺屋企執下屋, 煮下飯, 有時又會帶佢落公園玩, 不過都好小, 因為佢仲要識行呀

你D活動都好大自然喎, 返黎大嶼山玩仲好啦
潮流媽咪 寫道:
[quote]

你地假期多數去邊架??

我假期多數都係係屋企,唔鐘意去街同人迫
得閒多數公園同個女踩單車,吹泡泡,去濕地公園都玩左兩次,
上下山頂放風箏,睇下牛,馬騮,bbq.............[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

曼貴菲

我都覺得曼菲個名幾特別架喎, 但其他既就.....heehee....咁比我都會揀[曼菲]啦 :mrgreen:

下...你去咸田邊度打牌呀??? 我地間唔中都會同d fd打, 不過多數都喺人地屋企, 之前都聽個我個好朋友講過話同你打過...hee

男爵府

好媽媽勳章

你遲d肯定會瘦返架, 湊2個喎, 我諗仲辛苦過返工呀

一齊加油啦
潮流媽咪 寫道:
[quote]
潮流媽咪

減得返就好啦,見到D肥肉飽晒 [/quote]

首頁
45678...19

尾頁

跳至