家事百科

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: ~wee~~暈暈~

YuYung,
OIC! Thank you!

jc,
你兩公婆真攪嘢! 不過講真, 女仔唔駛真係好靚, 我覺得有格緊要好多! (緊係唔係衰同賤嗰隻啦! 我驚比bebe抽後腳呀!)

男爵府

hi all,
我要睇仔, 工人姐姐要煮飯比佢地, 遲d至講

jc

男爵府

莫非所有男人都死係女人手上,仲要係年青貌美既小妹妹手上!?

完全正確呀, 我爸爸都喜歡女多D架 :mrgreen:

咁早食飯, ARIC都未起身, 講起我又肚餓, 要搵嘢食喇
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

子爵府

jc,

YuYung,
你老豆淨係錫你啫! 好似對你個妹冇咁好喎!

其實係因為媽咪有耐性去了解自己個小朋友多啲啫! 好似思翰咁, 我都唔覺得佢好百厭, 只係活躍咗啲咁啦! (我阿妹成日都話我樂觀架!) 但我老公宜家就成日都話佢好百厭, 我愈來愈唔鐘意你啦! 思翰又費事答佢喎! 再係咁落去, 第日佢兩父子既感情都係唔好得去邊! ?-(

男爵府

嘻嘻, 以前就係嘅, 全因為我表面好乖, 但依家佢就差唔多喇, :mrgreen:
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

大宅

駿駿都好高要求!!!!已經要求佢個仔自己weewee,重係自己去,自己除褲,自己著褲!!上星期6,同佢出街食野,佢嚴格要求個仔:左手查匙,右手扶個碗!!!"筆"食,大大"擔"條要腰座直!!!食晒先可落地玩!!個碗飯有大人一碗啦!!

大宅

Cyrusmum 寫道:
(緊係唔係衰同賤嗰隻啦! 我驚比bebe抽後腳呀!)

原本我係你心目中個形象係咁 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

好多時,我寧可老公縱個囡,我自己教!!!佢教又要睇住佢d情緒,又要睇我住個囡受驚,最後又耍你控制場面!!!
男人呀,男人呀,咪你3yrs有叻咩,唔曳架,成日o羅獎架!!講一次就識架啦

子爵府

bebe,
吓! 咁我都好嚴!我都係思翰唔食晒飯, 唔準落地架! 我都要佢一手楂碗, 一手扶住(不過啲樣佢就成日做唔到!), 但我就冇要佢大大碗!

男爵府

3少奶, 這就是駿駿早熟嘅原因, 3歲都未到嘅細路, 使唔使咁樣, 咁我地D囝囡未要去坐監

子爵府

原本我係你心目中個形象係咁

bebe,
只因你夠靈敏啦! 笑番啦!

男爵府

只因你夠靈敏啦! 笑番啦!

聰明, 機警,

男爵府

可能ARIC鐘意食嘢, 佢一早就識扶碗食飯架, 我就要求佢食曬D飯, 碗要無飯留底, 但有時食唔曬就由佢喇, 食得太多會嘔架, 最多我唔[筆]咁多比佢, 佢總想食時再[筆]順便未又美言幾句囉

子爵府

呀大少起身啦! 我又要去預備晚飯, 唔傾住啦!

男爵府

咁我都要去叫少爺起身先得囉, 如果唔係今晚又夜左訓就唔好囉

大宅

其實我又真係幾喜歡抽人後腳,我只係覺得你好了解我 :mrgreen:

子爵府

bebe,
係你真個性, 冇收埋收埋, 我哋至有機會了解你啫!

大宅

jc>又攪錯左啦,唔係學校派,係學校門口派
香港遊樂場協會<-----

你睇下,好似好平,3.5YRS個時瑤瑤暑假3個月都係6佰!!
學校個個100堂1堂都唔算貴!!!!返jazz都無咩所謂!!!我重會諗住你會鍾意Ballet!!!係咪報一個課程???

Cyrusmum>我咁易比人知道,對你地係好事,但對我講好似唔係~~~~~~~一件好事喎

只因你夠靈敏啦,聰明, 機警, 你地講到我好似一隻馬騮

男爵府

bebe,
作c你 亂報料, 等我開心左成日。剛called to miss chow, 找不到她, reception miss amy同我講未夠3歲吾可以報3歲班, 後來又話幫我問問所以仲未知報吾報?

你介紹既 香港遊樂場協會 d課程價錢超筍, 我估出面邊到都搵吾到lee d價錢, 我亦called左去問佢地, 一定要足3.5既小朋友至收, yiuyiu都未夠唯有多等一陣再報。
只因你夠靈敏啦,聰明, 機警, 你地講到我好似一隻馬騮

你d形容詞比你笑c!

yuyung / cyrusmum,
你地今個sat. 去上堂, 可否幫忙拿d suitable章程for孖寶, 有岩既或會都比佢地去玩下。

jc

男爵府

bebe,
今日真係好彩囉, 我影到yiuyiu小姐唱goodbye sony呀, 因為我朝早上yoga堂, 放學後我就去學校, 帶埋dv機, 睇下有無機會影到佢地唱歌, 點知只係見到yiuyiu小姐同埋另一個男同學, 原本思翰都有份架, 但佢唔出黎唱, 影唔到佢囉, yiuyiu小姐仲唱得好大聲好好聽呀

男爵府

help me bebe, aric依家同yiuyiu小姐一樣呀,--->[lai]C

首頁

尾頁

跳至