跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 東薈城商場二期的新商鋪

addidas outlet 以為有筍盤,貴到死!! :tongue:
HAVE A NICE DAY!!!HAVE A NICE DAY!!!

複式洋房

有無人行過moiselle outlet??啲野貴唔貴?? (因為我未行,所以想問吓)

同埋你地有無覺得,間間鋪都叫自己做outlet,但啲價錢同出面差唔多,無平過。咁點解要叫自己做outlet呢???

大宅

moiselle outlet我無行過,我正等待 (菇慈)outlet!!!
我覺得其實 Tung Chung Factory Outlet 扮 (USA) Factory outlet!!!
但人家真的有筍盤喎!!仲好鬼多選擇!!!特別 NIke Town &
GUCCI!!!!!

HAVE A NICE DAY!!!HAVE A NICE DAY!!!

大宅

111111,

上个星期六, 同屋企人行過, 有d野系平,向入面d "STAFF" 重大叫: 買4件有8折, 買5件有7折.我一家買了5件, 價起1對小朋友波鞋ABT. $140 左右. OK 咼

不過d 外套 JACKET, 真的貴
111111 寫道:
addidas outlet 以為有筍盤,貴到死!! :tongue:

大宅

東薈城內的所謂outlet,同外國比較,係貨物上,都有陳年舊貨賣,不過外國通常賣一折至三折,佢地就五折至七折!而有幾間仲係賣新貨,所謂的打折,同出面無乜分別!

首頁

尾頁

跳至