跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

東涌消費指南

大家好!

歡迎來到呢個新地部!

有咩東涌/ 離島消費貼士, 集中喺呢度分享好嗎?

希望大家多多幫襯 :-P
比較不正常而靈裡較感貧窮的人, 比起正常而靈裡不感貧窮的人, 成長的更多......

大宅

Re: 東涌消費指南

等我自己幫襯下先!

想請問大家知唔知東涌邊度有得補鞋?

答中有獎!
比較不正常而靈裡較感貧窮的人, 比起正常而靈裡不感貧窮的人, 成長的更多......

禁止訪問

大宅

彤b^:

多謝你的參與!

不過好抱歉, 其實我.................:mrgreen:

係唔知答案既)))))))))))))))))咪噓住先啦!

我真係要搵補鞋嫁! :evil:

有無人可以告訴我彤b答得啱唔啱呀?

等我聽晚返學去mtr睇下先!

禁止訪問

大宅

無呀!

禁止訪問

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

Hellomummy,
愉景灣有你需要既鋪頭 我係咪有獎呀? :mrgreen:
My Two Princess

大宅

我今晚去mtr, 見到彤講的鋪頭已經變左一間花店lu! :lol:

pigpig:

係喎, 呢個topic應該預埋DB喎, 你得獎喇!

獎品係)))))緊要囉>>>>>遙控flying kiss 一個, >o< )))) 啜)))))) 接住呀!

禁止訪問

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

Hellomummy 寫道:
我今晚去mtr, 見到彤講的鋪頭已經變左一間花店lu! :lol:

pigpig:

係喎, 呢個topic應該預埋DB喎, 你得獎喇!

獎品係)))))緊要囉>>>>>遙控flying kiss 一個, >o< )))) 啜)))))) 接住呀!

Hellomummy ,
我鐘意呢份禮物呢! 多謝晒!唔知下次係咪又係我中獎呢? :mrgreen:
My Two Princess

大宅

你地會唔會專登入機場食野? 邊間好?

大宅

因機場hotel間中會有discount派入我們的信箱, 所以我們見有discount, 便去試試.

我去過紅軒及龍門客棧, 我覺得紅軒好食d.

如果說機場, 我只去過m記, 意粉屋 & 許留山, 同出面一樣, ok啦!!

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

Hi, everybody

機場仲有味千, 都係同出面一樣, 一般啦.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

大宅

我就試過美心閣, 好貴, 鴨腿絲炆米, $90多元, 义燒飽$25一籠.....另外有一間自助式好似泰國野咁, 咖哩雞飯$65, 但質素同大家樂差唔多! 仲試過大家樂, 好少野揀, 所以感覺上唔係好實際, (去機場食) 或者會去spaggiti house.....

但我地都成日收到d酒店buffet既優惠, 都想搵次去試試. 例如啱啱收嗰份係富豪既, dinner buffet 折左$158, 有生蠔魚生, 都好似幾底.....somama你上次去正唔正? drinks點計?

大宅

(轉貼)

我個女都感冒, 今日搭船去屯門碼頭, 本來唔諗住睇, 見到有個e生好多人排隊, 打哂蛇餅, 於是掛號去睇佢, 跟住去行街, 等左兩小時, 佢喺好多間政府e院做過主診e生(包括兒科), 見人人都攞6-7支藥走, $120忟咋, 船程15mins, 好方便, 好過出城呀!

李x生e生
香港中大內外全科e學士
英國皇家e學院耳鼻喉科文憑
啟豐商場一樓55 & 78號鋪

禁止訪問

大宅

等我做下"媒"先!

禁止訪問

大宅

各位mama,

我有聖公會playgroup的info介紹.

我今天與阿so去了聖公會的playgroup. 這playgroup是給1.5 - 2

首頁
12345...7

尾頁

跳至