跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原文章由 cindy723 於 08-10-10 15:21 發表

我唔係住東涌架,不過諗住特快會間東涌,所以有做定功課啫!!

哦~~原來我0地同時申請特快~
差點被你呃~ ~以為你真住東涌啦哈哈哈...
我頭先再睇返上面原來你排後,我排前!我跟你差1萬!!
等待下星期收到回信啦
:-D:-D:-D琳琳於2006年1月30號....3.06kg!:-D:-D:-D

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

希望我地做到街坊啦!!!^.^

[ 本文章最後由 cindy723 於 08-10-10 17:25 編輯 ]

複式洋房

原文章由 cindy723 於 08-10-10 17:24 發表
希望我地做到街坊啦!!!^.^

今日下載看看有冇單位呢~~
原來新十字單位已無左,被有人今日揀全部~~
勁唔開心又冇得揀新十字!!
看來我揀1村就算!!要整房$$$
不過1村要走到巴士站約十分鐘有唔方便...
加上如買嘢很重帶返家唔方便~~

p.s
擔心下下星期1村可能變很少單位呢???
到我揀.....不敢想什樣呢??

[ 本文章最後由 幻夜神行 於 08-10-10 20:31 編輯 ]
:-D:-D:-D琳琳於2006年1月30號....3.06kg!:-D:-D:-D

別墅

bus 站,街市同商場都係向1村及2村中間,行開行埋買野都好方便,邊使成10mins ah??最多咪 5mins左右....

原文章由 幻夜神行 於 08-10-10 20:02 發表

今日下載看看有冇單位呢~~
原來新十字單位已無左,被有人今日揀全部~~
勁唔開心又冇得揀新十字!!
看來我揀1村就算!!要整房$$$
不過1村要走到巴士站約十分鐘有唔方便...
加上如買嘢很重帶返家唔方便~~:si ...

複式洋房

原文章由 小林媽咪 於 08-10-11 17:41 發表
bus 站,街市同商場都係向1村及2村中間,行開行埋買野都好方便,邊使成10mins ah??最多咪 5mins左右....

我知啦!~
萬一下雨or幾號風球就麻煩~~~

別墅

好似周圍都有得「姐」woo,不過可能要「dull」路...想問你知唔知康和式D大單位(3房)及細單位(2房)是否個廰一樣大呢??

原文章由 幻夜神行 於 08-10-11 20:22 發表

我知啦!~
萬一下雨or幾號風球就麻煩~~~

複式洋房

原文章由 小林媽咪 於 08-10-13 17:30 發表
好似周圍都有得「姐」woo,不過可能要「dull」路...想問你知唔知康和式D大單位(3房)及細單位(2房)是否個廰一樣大呢??

康和式D大單位(3房)<===我知圖片有畫
及細單位(2房)<====我唔清楚d,想知是否很細有咩唔便?
呢個廳好似長形,不過我對康和式唔熟啦~~
我緊想問人0地知否..?!

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原文章由 小林媽咪 於 08-10-13 17:30 發表

以我所知康和式 D 3人同 2人單位個廳係一樣大架!!!

別墅

O...thank you!!

原文章由 cindy723 於 08-10-13 23:53 發表

複式洋房

原文章由 cindy723 於 08-10-13 23:53 發表

thx~~~~~~~~~~~~

別墅

請問你幾號去揀特快ah??我打左問啦5/11去揀ah!!! 希望仲有得比我揀啦...

原文章由 幻夜神行 於 08-10-15 20:49 發表

thx~~~~~~~~~~~~

男爵府

原文章由 小林媽咪 於 08-10-24 17:25 發表
請問你幾號去揀特快ah??我打左問啦5/11去揀ah!!! 希望仲有得比我揀啦...

你 no. 幾多呀??
我今日都打左去問 ,要4/11 8: 45am,唔知仲有冇機會呢!!!

複式洋房

:;pppp:
我前星期3收到信!~~
下29號去揀~~~

別墅

no.1195xxx 我向LUNCH前揀咋,咁後唔知仲有沒間心水樓呢...祝你地好運!!!

原文章由 cindy723 於 08-10-24 20:19 發表

你 no. 幾多呀??
我今日都打左去問 ,要4/11 8: 45am,唔知仲有冇機會呢!!!

男爵府

原文章由 小林媽咪 於 08-10-27 15:54 發表
no.1195xxx 我向LUNCH前揀咋,咁後唔知仲有沒間心水樓呢...祝你地好運!!!

小林媽咪,我冇記錯你該係 4 人架,我諗選擇一定會多過我地 3 人囉,因為而家 3 人既市區有曬,得番東涌個 13 個單位,我諗我就冇機會架喇,希望你有啦!!!!

別墅

明天又開始啦, 好想快D到我ah !!等得好辛苦ah...mouth:mouth: 希望大家都有份啦!!

原文章由 cindy723 於 08-10-28 11:34 發表

小林媽咪,我冇記錯你該係 4 人架,我諗選擇一定會多過我地 3 人囉,因為而家 3 人既市區有曬,得番東涌個 13 個單位,我諗我就冇機會架喇,希望你有啦!!!! ...

男爵府

幻夜神行:
你間唔間到呀??
我今日係上網睇已經冇曬喇,連 D 死左人既都冇喇!!!!!!!我又要等下年喇!!!

別墅

佢揀到了, 可能忙諗點攪裝修, 所緣少左向樹lu ...我就未到時候揀...心有D實實地(沒咩希望咁)

原文章由 cindy723 於 08-10-31 15:42 發表
幻夜神行:
你間唔間到呀??
我今日係上網睇已經冇曬喇,連 D 死左人既都冇喇!!!!!!!我又要等下年喇!!!

男爵府

原文章由 小林媽咪 於 08-10-31 16:16 發表
佢揀到了, 可能忙諗點攪裝修, 所緣少左向樹lu ...我就未到時候揀...心有D實實地(沒咩希望咁)

佢真係楝到喇,唔知楝左邊度呢???

別墅

東涌...之後好少見佢。
下星期我仔又考試,所以心情份外緊張, 呢幾日直頭見D單位失蹤晒!!!而家1/F都擔心沒得揀添ah

原文章由 cindy723 於 08-10-31 22:11 發表

佢真係楝到喇,唔知楝左邊度呢???

首頁

尾頁

跳至