跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

原帖由 berthanokching 於 09-6-3 10:54 發表

大D,好玩好多

我問有無人買雪糕食, QQ 話老師唔比買零食,有個男同學係度扭買
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

原帖由 webjen 於 09-6-3 11:13 發表

我問有無人買雪糕食, QQ 話老師唔比買零食,有個男同學係度扭買

nc番到屋企冇講!

大宅

心怡買咗魚肉腸喎

原帖由 webjen 於 09-6-3 11:13 發表

:-D 歡迎到我的Blog  :-D

男爵府

原帖由 MaMehar 於 09-6-3 15:08 發表
心怡買咗魚肉腸喎

nc買一包米同一個萍果!

珍珠宮

原帖由 berthanokching 於 09-6-3 15:37 發表

nc買一包米同一個萍果!

哈! QQ 都有話有同學買米,我話 $10 買到米咩
我話做乜唔買包菜心番黎食
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

原帖由 webjen 於 09-6-3 15:53 發表

哈! QQ 都有話有同學買米,我話 $10 買到米咩
我話做乜唔買包菜心番黎食

買到細包裝米,六蚊幾,萍果三蚊幾,找回8豪

大宅

nc 真係識計數喎! 心怡買剩 $5.6 呀!

原帖由 berthanokching 於 09-6-3 16:15 發表

買到細包裝米,六蚊幾,萍果三蚊幾,找回8豪

男爵府

原帖由 MaMehar 於 09-6-4 10:47 發表
nc 真係識計數喎! 心怡買剩 $5.6 呀!

e d叫用到盡!

別墅

原帖由 berthanokching 於 09-6-4 16:10 發表

e d叫用到盡!

zoe買咗包餅,我要返工都唔得閒問佢.

大宅

心怡話Miss Jasmine 有2日無返學呀... 有冇人知佢係病咗呀, 定係.. 唔做呀??

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

yy都有講...不過無講咩事...唔會e+學期尾先黎唔做掛
原帖由 MaMehar 於 09-6-10 14:38 發表
心怡話Miss Jasmine 有2日無返學呀... 有冇人知佢係病咗呀, 定係.. 唔做呀??

男爵府

原帖由 portiabb 於 09-6-10 16:15 發表

次次都系咁,三日冇外籍老師上堂啦,上星期五開始,星期一、二

你地知唔知幾時參觀小學,人地都參完啦

大宅

希望唔係走啦... 教得咁好.. 而家走.. 咁又要擔心嚟緊接手o個個質素點, 下年仲係最後一年tim...

原帖由 portiabb 於 09-6-10 16:15 發表

珍珠宮

原帖由 MaMehar 於 09-6-11 10:26 發表
希望唔係走啦... 教得咁好.. 而家走.. 咁又要擔心嚟緊接手o個個質素點, 下年仲係最後一年tim...

QQ 話 Ms. Jasmine 係走左,有個 Ms. Jamie (佢話個名同慇慇一樣,我唔知係唔係咁串) 教緊佢地 wor...

琥珀宮

dododo..尋日好早去接yy...問左陳主任...佢話ms. jasmine家有急事回左鄉 ...唔知幾時返...次次都係呢d理由...唔知信唔知佢好囉...e+呢個叫ms jenny...都係印藉...由tsw調過黎幫手...高高瘦瘦黑黑大家留意下啦...唔問都唔會講
原帖由 webjen 於 09-6-11 10:35 發表

QQ 話 Ms. Jasmine 係走左,有個 Ms. Jamie (佢話個名同慇慇一樣,我唔知係唔係咁串) 教緊佢地 wor...

琥珀宮

初初話7月...後尾唔知邊個同我講8月... 跟住我地9月就要揀首輪學校...e+我連個遊戲規則係點...d form點填乜都唔識...人地學校...晨早已經有晒講座比家長知有咩要留意/流程係點...我就要聽人地學校ge家長聽完返黎再同我講...仲要比人inch...乜你學校收咁貴學費咩都唔做ge
原帖由 berthanokching 於 09-6-10 17:25 發表

次次都系咁,三日冇外籍老師上堂啦,上星期五開始,星期一、二

你地知唔知幾時參觀小學,人地都參完啦 ...

男爵府

Ms Jasmine 走左 上星期先同劉主任講佢教得好又stable, 轉頭就走左

我最近睇番nik以前間幼稚園既website, 人地做左好多參觀同講座, K1已開始講弟子規, 似乎英藝唔多注重呢D課本以外既認知. 話時話我都唔知大抽獎點玩, 學校幾時會有所行動呢?-(

珍珠宮

停課,你地 d 小朋友會唔會番學校??
希望唔好得 QQ 一個啦!

珍珠宮

原帖由 niklaus903 於 09-6-11 12:14 發表
Ms Jasmine 走左 上星期先同劉主任講佢教得好又stable, 轉頭就走左 ...

頭先問劉主任 佢話 Ms. Jasmine 只係請假 wor!

王國長老

畀面勳章 王國長老

由於此文章之回應數目已多於2,000個,煩請另開part繼續討論,多謝合作!

愛貓

首頁

尾頁

跳至