興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

crystal媽咪 發表於 21-11-24 12:09
*(^o^)/*

鏡子手字好靚

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mariefish 發表於 21-11-24 17:06
鏡子手字好靚

送多一幅俾你欣賞
唔知道邊個寫呀
不過都係好靚嘅字
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

crystal媽咪 發表於 21-11-24 20:36
送多一幅俾你欣賞
唔知道邊個寫呀
不過都係好靚嘅字

唔知邊個寫啊
奇蹟係屬於執著者,呢樣我試過,可惜唔係執著於發達

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mariefish 發表於 21-11-24 23:03
唔知邊個寫啊
...

寶石宮

mariefish 發表於 21-11-24 23:03
唔知邊個寫啊
...

鏡子很髒的時候,人們並不會覺得自己的臉髒,別人隨口說出糟糕的話,為什麼要覺得糟糕的是自己?

翡翠宮

crystal媽咪 發表於 21-12-3 22:10
鏡子很髒的時候,人們並不會覺得自己的臉髒,別人隨口說出糟糕的話,為什麼要覺得糟糕的是自己?
...

親愛的,你沒有變胖,一定只是幾條褲都縮水了,還是建議做點體操有益身心

寶石宮

mariefish 發表於 21-12-4 02:10
親愛的,你沒有變胖,一定只是幾條褲都縮水了,還是建議做點體操有益身心

...

仲有呢句都正
「有福同享,有肉同長 」

翡翠宮

crystal媽咪 發表於 21-12-4 07:07
仲有呢句都正
「有福同享,有肉同長 」

我先唔要

首頁

尾頁

跳至