跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 屯門媽咪請加入.

小婦人,
我好d, 我要返工, 平時個女比樓下c9 湊, 不過我都覺得佢好悶, 因為褓姆唔敢帶佢出去....唉, sars都唔知攪幾耐....
Josephine :-P

大宅

carlily

如果sars過左,一定要搞個gathering慶祝下!

大宅

小婦人
但到時成街都係人...我地又會厭迫架啦...哈哈哈哈
Josephine :-P

大宅

book??未book ka,因為未同医生傾,但我個医生係仁安嘅,希望可以順產la

大宅

book??未book ka,因為未同医生傾,但我個医生係仁安嘅,希望可以順產la
yen_03 寫道:
Rion媽咪
我都book o左係仁安呀, 但你開刀定係順呢 ??

大宅

carlily,
請問你係唔係住3座??個女係唔係比5樓湊??

大宅

Hello,

我住係豐景園呀. 我預產期係10月呀. 多多指教!!!!
我係"凱晴"呀. 於10月19日出世同大家say hello呀. 10/19 --- 3.4kg4/21 -- 8.37kg

複式洋房

Hello every pretty mami:
我都係住屯門~田景

大宅

wingsc

嘩, 呢位田景媽咪, 你都好早喎, 仲早過我 .. hehe ...
梗好啦, 飲早茶, 我好耐無飲過喇 ...

大宅

Hello~

我都係住Tuen Mun架,我住係怡峰園,
而家個囡囡2個月啦! ^_~*
我家有個懶訓豬[img align=left]http://b4.lilypie.com/A01kp8/.png[/img]

大宅

我下個月會搬返屯門啦 !
我七月預產期, 住恆福呀 !

大宅

1.Kenise-mama(3歲囡囡叫Tiffany) ---- 翠寧花園
2.Rion媽咪(bb預產期7月) ---- 南浪海灣
3.BB豬(my son 4.5 months old) ---- 南浪海灣
4.小婦人(囡囡14m) ---- 富健花園
5.花花(囡囡剛剛2歲) ---- 寶怡花園
6.maggie&ben(囡囡 Denise)---
7.onon530---(第二胎bb預產期係6月頭)
8.yen_03(bb囡隨時生得) ---- 富健花園
9.carlily(囡囡19個月) -----南浪海灣
10.fannyshan(頭一胎預產期03年9月3日) ---- 富健花園
11.PEGGY(囝囝14mm)--大興村
12.Michaelmum(囝囝4yrs)----富健花園
13.potung(囡囡3歲4個月)----大興花園
14.RIO~~~(囝囝20個月)---- 黃金海岸
15.longlongbb(囝囝2個月) ---- 置樂花園
16.Mcdullyiu(第一胎預產期7月)---冠峄園
17.PUI(預產期10月)----豐景園
18.wingsc----田景
19.twins(囡囡2個月)---怡峄園
20.adad(預產期7月)----恆福

大宅

1.Kenise-mama(3歲囡囡叫Tiffany) ---- 翠寧花園
2.Rion媽咪(bb預產期7月) ---- 南浪海灣
3.BB豬(my son 4.5 months old) ---- 南浪海灣
4.carlily(囡囡19個月) -----南浪海灣
5.小婦人(囡囡14m) ---- 富健花園
6.yen_03(bb囡隨時生得) ---- 富健花園
7.fannyshan(頭一胎預產期03年9月3日) ---- 富健花園
8.Michaelmum(囝囝4yrs)----富健花園
9.花花(囡囡剛剛2歲) ---- 寶怡花園
10.PEGGY(囝囝14mm)--大興村
11.potung(囡囡3歲4個月)----大興花園
12.RIO~~~(囝囝20個月)---- 黃金海岸
13.longlongbb(囝囝2個月) ---- 置樂花園
14.Mcdullyiu(第一胎預產期7月)---冠峄園
15.PUI(預產期10月)----豐景園
16.wingsc----田景
17.twins(囡囡2個月)---怡峄園
18.adad(預產期7月)----恆福
19.maggie&ben(囡囡 Denise)---
20.onon530---(第二胎bb預產期係6月頭)
該用戶已被刪除

大宅

好嘢,原本咁多人住南浪!!唔知我地見過未??

大宅

maggie&ben ,Rion
我有親戚住係南浪嫁,
我都係 member, 所以我諗住生完都會走過去 keep 返 fit 嫁,
希望到時都見到你地啦...
該用戶已被刪除

大宅

2.Rion媽咪(bb預產期7月) ---- 南浪海灣3座
4.carlily(囡囡19個月) -----南浪海灣
5.maggie&ben(囡囡 Denise)---南浪海灣1座
6.小婦人(囡囡14m) ---- 富健花園
7.yen_03(bb囡隨時生得) ---- 富健花園
8.fannyshan(頭一胎預產期03年9月3日) ---- 富健花園
9.Michaelmum(囝囝4yrs)----富健花園
10.花花(囡囡剛剛2歲) ---- 寶怡花園
11.PEGGY(囝囝14mm)--大興村
12.potung(囡囡3歲4個月)----大興花園
13.RIO~~~(囝囝20個月)---- 黃金海岸
14.longlongbb(囝囝2個月) ---- 置樂花園
15.Mcdullyiu(第一胎預產期7月)---冠峄園
16.PUI(預產期10月)----豐景園
17.wingsc----田景
18.twins(囡囡2個月)---怡峄園
19.adad(預產期7月)----恆福
20.onon530(第二胎bb預產期係6月頭)---??
該用戶已被刪除

大宅

'呢'响屋企成個月,好悶

首頁

尾頁

跳至