跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 順利紀律部隊宿舍(Part 2)

而家茶水部D野食都幾好味, 不過小菜就貴o左D, 要$50.

男爵府

不是$50
[

男爵府

有$32, $38小菜套餐!
[

別墅

非常同意,所以我淨係幫襯茶水部。

sleepingbo 寫道:
茶水部員工同老板態度好好多,有d人應為利苑好食d,但我覺得態度好重要!

大宅

好激氣. 昨晚我工人帶BB落去會所個BABY ROOM玩, 點知玩完出發覺我個仔對ADDIDAS 涼鞋比人換咗一隻難到離晒譜既返嚟..... 我個仔著鞋時同工人講姐姐, 鞋難難呀...佢先知. 激死我......我個仔對鞋係超新淨的, 家陣比人換咗隻難既都唔知掉定唔掉好. 都唔知係個小朋友唔小心著錯定係有心換咗..

男爵府

Evolution6 : Long time no see! 好耐不見你online, 上次pm俾你,你都未回覆!在此再恭喜你!照咗仔定女未?
比人換咗一隻鞋,明明不是一對,怎穿! 下次不要穿新鞋落會所個BABY ROOM玩!
[

大宅

sleepingbo,

Long time no see la ! Sorry呀. 我都好耐無check過pm. 我今胎都係仔呀....肯定第日兩個打大交 ! 唔經唔覺巳經7個半月啦. 7月尾就生得啦.

講番唔見咗鞋單野. 最橋就係兩對鞋係一模一樣款同色, 重要size都係一樣. 但一望上去就明顯知道係兩對鞋...一隻難到好跨張.....家陣都唔知點著. :-(

複式洋房

唔係掛~ 咁都得?
快D叫你個工人落去多D睇下撞唔撞得番個細路~

大宅

Jacast323,

係啦....真係好鬼激氣....前日我工人再帶個仔再落去club house玩. 睇下撞唔撞到個細路, 咁因為佢得個對涼鞋...雖然比人換咗隻舊...但都要著住先架啦.....陰公...跟住玩完返到屋企...佢喊晒...因為個隻鞋整損左佢隻腳仔..... :-( 所以我第二日即刻走去買過對涼鞋比佢, 但addidas巳經無咗呢個款......我唯有買對mickey crocs比佢.....家陣希望撞得番個細佬. 我覺得真係好鬼老土.....

大宅

Jacast323,

係啦....真係好鬼激氣....前日我工人再帶個仔再落去club house玩. 睇下撞唔撞到個細路, 咁因為佢得個對涼鞋...雖然比人換咗隻舊...但都要著住先架啦.....陰公...跟住玩完返到屋企...佢喊晒...因為個隻鞋整損左佢隻腳仔..... :-( 所以我第二日即刻走去買過對涼鞋比佢, 但addidas巳經無咗呢個款......我唯有買對mickey crocs比佢.....家陣希望撞得番個細佬. 我覺得真係好鬼老土.....

男爵府

個隻鞋整損左佢隻腳仔?是否該小朋友的家長知道架?
Size 是否一樣?
[

禁止發言

別墅

Evolution6,

真係唔好彩

別墅

Hi,

我將會搬入blk2, 想問下各位有無人自己安裝抽油煙機? how to install? 你們d衫晾係邊? 我覺得間大房既間隔好古怪, 三尖八角, d野唔知點放好,我見你地話d小朋友好naughty, 我都幾擔心,我個女3yrs,個仔1yrs,常通由工人帶落街,驚佢唔識handle

別墅

我昨日工人帶小朋友落街,小朋友俾人「蝦」,工人便保護他們,但個d「霸王」連我工人都照打 ,所以今日我自己帶番,費事再俾人「蝦」。

hello, monkeyma,歡迎你!
抽油煙機我是由師傅裝的,所以幫你唔到,至於d衫千祈唔好掛出晾曬架,因為d人無乜公德心,我試過有很多煙盒、煙頭掉落

別墅

chungpo,

妳好, 妳個小朋友幾大? 有機會約埋一齊玩丫!
仲有妳用邊部洗衣機, 我想買東芝, 功能同價錢都幾好, 但size比廚櫃深3cm, 大部左少少, 妳個部好唔好用?

別墅

我想問大家部洗衣機係高水位定低水位?

男爵府

我部洗衣機係高水位!
Monkeyma 寫道:
我想問大家部洗衣機係高水位定低水位?
[

別墅

sleepingbo,

thank you, waht brand and model you use? 仲有我前日上去洗雪櫃,入面發晒霉, , 臭到冤, yesterday再打開一樣好臭, 頂唔順, 想買部新, 宿舍租雖然平, 但要添置好多野, 搬家一闊三大

男爵府

不是有新雪櫃?上首用成咁,你向宿舍組complain應會俾個全新的!我用金章洗衣機,大眼雞!
[

首頁

尾頁

跳至