跳至

首頁
23456...96

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

shah>check PM!

原文章由 shah 於 07-7-4 21:33 發表
sorry,anyone can pm me your tel?
thx

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

伯爵府

魅力王子

原文章由 Harubi 於 07-7-4 22:26 發表
shah>check PM!

Harubi,

thx~!:-P

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

早晨呀咁多位
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

:mrgreen: 大家早~~

>esmehouse
咁我地果日可以同esme提早做生日lu~~

>harubi
係呢~我都打算比yuuki著呀~我自己就唔好啦,行動唔太方便0既~:mrgreen:

>deebrown
yeah~harubi講得0岩呀~去我個中文blog就有得睇lu~:mrgreen:

子爵府

我尋晚同主人講著yukata出黎玩...
佢一句飛埋黎...

"點餵奶呀..."

我即刻O晒咀...kakaaaa :idea:

:tongue::tongue: :tongue: :tongue:

原文章由 doll 於 07-7-5 09:51 發表
:mrgreen: 大家早~~

>esmehouse
咁我地果日可以同esme提早做生日lu~~

>harubi
係呢~我都打算比yuuki著呀~我自己就唔好啦,行動唔太方便0既~:mrgreen:

>deebrown
yeah~harubi講得0岩呀~去我個中 ...

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

大宅

原文章由 Harubi 於 07-7-5 09:57 發表
我尋晚同主人講著yukata出黎玩...
佢一句飛埋黎...

"點餵奶呀..."

我即刻O晒咀...kakaaaa :idea:

:tongue::tongue: :tongue: :tongue:

咁又真係有d難度喎
不過其實果日晚上如果去睇我老公0既live
我都想著yukata呀~~~但又怕比人話我cosplay呢,好多熟人

子爵府

因住搶晒老公鏡俾佢哦呀...kakakaa

原文章由 doll 於 07-7-5 10:03 發表

咁又真係有d難度喎
不過其實果日晚上如果去睇我老公0既live
我都想著yukata呀~~~但又怕比人話我cosplay呢,好多熟人

大宅

僱佣稅$400-撤銷徵款

有興趣就睇睇及多多支持.............

[ 本文章最後由 deebrown 於 07-7-5 14:03 編輯 ]

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

填好 & 交左啦

原文章由 deebrown 於 07-7-5 13:54 發表

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

頭先都好好地, 而家連以下呢個方法都唔work, 越改越衰!!!新bk真嘔血!!

QUOTE:
原文章由 tpmak 於 07-7-5 12:15 發表
原來你只要係主題版面, 例如
先click使用意見版面.
選主題(不要馬上click 主題)
click右手面 "最後發表時間", 唔好click 人名或本身的標題,
就可以入最新(後)的留言位置

有位聰明媽媽教路!:idea: :idea:

大宅

deerbrown,

我都填好 & 交左,

btw, thank you for your booking!
請問gathering有無daddy出席嘅呢?

原文章由 deebrown 於 07-7-5 13:54 發表

寶石宮

我老公應該黎唔到 接我就應該得 :lol

原文章由 Mrs_Piglet 於 07-7-5 16:01 發表
btw, thank you for your booking!
請問gathering有無daddy出席嘅呢?

寶石宮

想問下 Outback 係咪係尖東呀

大宅

原文章由 esmehouse 於 07-7-5 16:13 發表

我都想問呢~因為tst原來有兩間...
同埋我想問,肉類以外都有其他0野食嗎?(my fd is vegetarian)
thx~~~~

[ 本文章最後由 doll 於 07-7-5 16:22 編輯 ]

大宅

原文章由 esmehouse 於 07-7-5 16:13 發表

係尖東啊!! See attached.

Mrs Piglet,
我老公一定係到, 不過未必坐低..........:lol :lol :lol

[ 本文章最後由 deebrown 於 07-7-5 16:33 編輯 ]

大宅

原文章由 doll 於 07-7-5 16:19 發表

我都想問呢~因為tst原來有兩間...
同埋我想問,肉類以外都有其他0野食嗎?(my fd is vegetarian)
thx~~~~

Doll , they have pasta or salad available........

大宅

原文章由 deebrown 於 07-7-5 16:31 發表

Doll , they have pasta or salad available........

>deebrown
唔該晒你呀~~~^^

大宅

tkx, deerbrown, 咁都好d, 因為上次0703 bb gathering 有好多daddy, 所以今次gathering佢都話想去, 如果1個男人都無佢到時可能會話我出賣佢

原文章由 deebrown 於 07-7-5 16:22 發表

係尖東啊!! See attached.

Mrs Piglet,
我老公一定係到, 不過未必坐低..........:lol :lol :lol

[ 本文章最後由 Mrs_Piglet 於 07-7-5 17:34 編輯 ]

子爵府

我主人聽到doll的主人唔去就縮沙...唔去喎...:tongue:

原文章由 Mrs_Piglet 於 07-7-5 17:33 發表
tkx, deerbrown, 咁都好d, 因為上次0703 bb gathering 有好多daddy, 所以今次gathering佢都話想去, 如果1個男人都無佢到時可能會話我出賣佢

大宅

唔知Velda 好D未呢??

首頁
23456...96

尾頁

跳至