跳至

首頁
23456...76

尾頁

大宅

Re: 有冇住park island媽咪呀?

qqyuen:
wa!!!乜你咁夜仲上網??你唔駛瞓嗎?
[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

大宅

如果唔係真係太多人既去其中一個既屋企都得, 每人bring一樣食物咪可以開個大食會囉.

25~27日
mako

28~30日
mako
QQ
Gloria

大宅

25~27日
mako
Edgar媽 only 25ok

28~30日
mako
QQ
Gloria
Edgar媽 only 29 & 30 ok

大宅

打邊爐都ok噃,各位點睇呢

gloria.glory 寫道:
如果唔係真係太多人既去其中一個既屋企都得, 每人bring一樣食物咪可以開個大食會囉.

25~27日
mako

28~30日
mako
QQ
Gloria

[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

大宅

mako 寫道:
打邊爐都ok噃,各位點睇呢

怕唔怕危險 ? 又要湊b, 又要十下十下咪好忙....

大宅

打邊爐都可以既, 不過唔可以單拖帶bb囉, 要輪住黎打先得~

第一次搞不如簡單d, 叫外賣or每人帶一樣野食黎.

大宅

25~27日
mako
smallrain only 25 & 26

28~30日
mako
QQ
Gloria
smallrain(未confirm)

係唔係搞先?不如定個deadline報名日期,等大家都方便d,睇下邊日多人得閒就決定邊日囉,or cancel......?
寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

其實我唸住打邊爐都係出去打,咁出面d人可以幫手就倒卦...

因為我都覺得上人屋企食係好,但係如果帶bb車既話,咁間屋放唔放得晒?如果摺埋架車,咁抱住bb食又唔係咁方便(可能我間屋細,所以唸得太多la)
其實點都無所謂,最重要係有得食

gloria.glory 寫道:
打邊爐都可以既, 不過唔可以單拖帶bb囉, 要輪住黎打先得~

第一次搞不如簡單d, 叫外賣or每人帶一樣野食黎.

別墅

定係我地可以book pi 既 bbc 或者係 ggc 既 function room 呀??又或者睇下我地book 燒烤場可唔可以丫??

大宅

BBQ(泳池$120/@session)(花園$80/@session)
每個爐可供8人使用
泳池既燒烤爐是手推式,會較細
25~27日,只有(a)09:00~12:00
28~29日,有(a)09:00~12:00,(b)12:15~15:00,(c)15:30~18:30,(d)19:00~21:45
30日,除了無(d)時段外,其他時段都有

宴會廳-bbc(半房-可容納30人$60/@hr)
可携帶食物
25日,full
26日,有09:00~12:00
27日,有09:00~13:00
28~29日,有09:00~22:00
30日,除了無13:00~15:00,其他時段都有

*以上資料可供參考

大宅

update

25~27日
mako
Gloria only 25ok

28~30日
mako
QQ
Gloria

大宅

不如30號夜晚或者31號晏晝啦, 反正我地住埋同一條村都方便, book 個function room 2 hours 每人帶少少野食落去就ok, 我都係叫工人整個小食or 意粉之類o既野, 咁大家可以見下面食下野傾下計咁, 你地話好唔好 ?

民房

del

大宅

如果係book function room 既話都ok
但其他mami意見如何ar?因為暫時見28~30日多d人報名,如果當28~30日攪好唔好?
在function room攪又好唔好?因為都須要book埸...
除了食之外仲駛唔駛攪其他活動?請其他mami比d意見la...

大宅

30/12我要返工,7pm左右先返到pi,31/12我就全日都可以。
係喎!唔知今年31/12有無放煙花睇呢?
寶貝彤彤及欣欣 !

別墅

Yes ar..have firework ar...so we can book the BBH and take a look on firework wow.....

別墅

Let's vote on 31/12 also.
Deadline is this Friday.
Would all PI mothers PM your
1) mobile
2) your floor number
3) your email address
to me so that I can consolidate a contact list?
Mako, let us contact and confirm the date and arrangement.

25~27日
mako
Gloria only 25ok

28~30日
mako
QQ
Gloria

31日
QQ

子爵府

我第一次入來呢度, 原來有咁多係PI既媽咪架, 唔知我識唔識你地呢?

子爵府

小雨,

你好嗎? 我仲未拎墊比你添, 等我得閒拎過去你度, 你唔係屋企就放係座頭度啦, 係呢, 彤彩點呀? 呢排天氣好凍呀, 著多年衫.

子爵府

Park Island 媽咪會

Krystal # 25座 # (細仔) 楠楠 #16-06-2005
Krystal # 25座 # (大女) 桐桐 # 25-03-2004
QQ # 9座 # (女) Natelie # 01-03-2005
Mako #20座 # (男) Syun # 19-07-2005
Angel #11座 # (男) Adrian # 19-07-2005
Gloria #12座 # (男) Odin 俊羲 #12-08-2005
Garry #7座 # (男) Edgar # 03-08-2005
smallrain # 9座 (女) 彤彤 # 12-09-2005
rclamlam #18座(女) Rachel # 31-12-2003

首頁
23456...76

尾頁

跳至