跳至

首頁

尾頁

男爵府

冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

portiabb,
果個mami唔係我!
我頭先諗唔起個"甩"字點寫/打,hehe...真係唔該晒 !
佢收得人$1xx套衫,俾d咁差質數既野人地

原文章由 portiabb 於 07-7-9 22:40 發表
eee...今日6典幾我見有個mami去拎新校服....係咪你黎ga ...我個女果套運動衫有甩色....所以咁耐以黎佢d校服我都係搵手洗

珍珠宮

QUOTE:
原文章由 chan-loretta 於 07-7-9 18:16 發表
我頭先手洗套新運動服,d紅色'luck'色'luck'得好勁,洗左4次都係咁,想問o下你地有冇咁既情況?? Thx !!
原文章由 portiabb 於 07-7-9 22:40 發表
eee...今日6典幾我見有個mami去拎新校服....係咪你黎ga ...我個女果套運動衫有甩色....所以咁耐以黎佢d校服我都係搵手洗

洗洗下就唔甩架啦.....:tongue:
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

侯爵府

好媽媽勳章

唔好意思...入黎搭訕.....請問d紅色會唔會甩落d白色度架...??

男爵府

你地有冇收到生日會的邀請咭呀?去唔去呀?

珍珠宮

原文章由 子峰mama 於 07-7-10 09:59 發表
唔好意思...入黎搭訕.....請問d紅色會唔會甩落d白色度架...??

咁又無wor!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

我都冇,不過有時都掉落洗衣機一齊洗,都冇o野,但系d校服著左不久就好舊o甘o個樣,

原文章由 webjen 於 07-7-10 10:17 發表

咁又無wor!

侯爵府

好媽媽勳章

thx~~但點解咁得意,d紅色會甩但又唔會染落d白色度?另,想請問下你有冇買文具同筆盒比你小朋友呢?因為我打電話問老師佢話唔需要,如果真係唔需要,咁要唔要買番套o係屋企比佢用?我個仔今年入讀tsw英藝

原文章由 webjen 於 07-7-10 10:17 發表

咁又無wor!

珍珠宮

原文章由 子峰mama 於 07-7-10 10:45 發表
thx~~但點解咁得意,d紅色會甩但又唔會染落d白色度?另,想請問下你有冇買文具同筆盒比你小朋友呢?因為我打電話問老師佢話唔需要,如果真係唔需要,咁要唔要買番套o係屋企比佢用?我個仔今年入讀tsw英藝

番學唔駛帶文具的!!
屋企我有顏色筆,木顏色比小朋友做功課 & 玩畫圖畫!!

侯爵府

好媽媽勳章

原文章由 webjen 於 07-7-10 10:55 發表

番學唔駛帶文具的!!
屋企我有顏色筆,木顏色比小朋友做功課 & 玩畫圖畫!!

唔該晒....明喇....

公爵府

好媽媽勳章

心怡都係低燒, 會o吾會係發骨節? 有d小朋友會係o甘架, 最緊要佢個人精神

原文章由 MaMehar 於 07-7-9 16:35 發表
心怡今朝又發燒, 100度左右, 見佢又無乜特別唔正常!

俾佢食退燒藥, 佢又好怏退燒, 今日都有返學.

唔知點解發燒?!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

我第1次唔知訂拎去浸左陣sin洗....就染左落白色度 之後搵噴壺噴左d漂白水落白色位度漂番左就矛樹
原文章由 子峰mama 於 07-7-10 09:59 發表

男爵府

PHOEBE,JENNY,TRACY

有冇收到同學仔的生日邀請咭呀?

BERTHA

珍珠宮

原文章由 berthanokching 於 07-7-10 12:10 發表

BERTHA

有,應該會去!!

琥珀宮

有呀...不過唔知去唔去....佢好似無話要覆...未睇清楚呀
原文章由 berthanokching 於 07-7-10 12:10 發表

BERTHA

男爵府

最近好多同學仔生日,來近八月份又有、九月份又有所以會好開心。
原文章由 portiabb 於 07-7-10 12:47 發表
有呀...不過唔知去唔去....佢好似無話要覆...未睇清楚呀

琥珀宮

係呀.....8月份起碼有2個
原文章由 berthanokching 於 07-7-10 12:57 發表
最近好多同學仔生日,來近八月份又有、九月份又有所以會好開心。

珍珠宮

原文章由 berthanokching 於 07-7-10 12:57 發表

都諗過同 QQ 搞生日會,不過,上次佢見到 D 同學又好似好怕醜咁 都係下年先搞喇

尋日帶左 BB 香蕉,QQ 話 Miss 收起左 bb 香蕉,生日會先食 我話生日會,邊個生日,佢話: 我lor 阿囡你有排未生日wor

[ 本文章最後由 webjen 於 07-7-10 14:20 編輯 ]

男爵府

原文章由 portiabb 於 07-7-10 13:03 發表
係呀.....8月份起碼有2個

慇慇、chole,仲有心怡。

男爵府

o尋日我問nokching有冇食bb香蕉,佢話冇,唔知佢系唔識定真系冇呢?

原文章由 webjen 於 07-7-10 14:19 發表

都諗過同 QQ 搞生日會,不過,上次佢見到 D 同學又好似好怕醜咁 都係下年先搞喇

尋日帶左 BB 香蕉,QQ 話 Miss 收起左 bb 香蕉,生日會先食 我話生日會,邊個生日,佢話: 我lor 阿囡你有排未生日 ...

公爵府

好媽媽勳章

今年會約埋心怡一齊開生日會, 希望各位嘗面出席 :loveliness:

尋日miss o吾記得係書包

首頁

尾頁

跳至