跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 屯門媽咪請加入.

1.Kenise-mama(3歲囡囡叫Tiffany) ---- 翠寧花園
2.maggie&ben(囡囡 Denise)---南浪海灣1座
3.Rion媽咪(bb預產期7月) ---- 南浪海灣3座
4.aliceandleo(預產期5月10日)---南浪海灣3座
5.carlily(囡囡19個月) -----南浪海灣3座
6.BB豬(my son 4.5 months old) ---- 南浪海灣
7.小婦人(囡囡14m) ---- 富健花園
8.yen_03(bb囡隨時生得) ---- 富健花園
9.fannyshan(頭一胎預產期03年9月3日) ---- 富健花園
10.Michaelmum(囝囝4yrs)----富健花園
11.花花(囡囡剛剛2歲) ---- 寶怡花園
12.PEGGY(囝囝14mm)--大興村
13.potung(囡囡3歲4個月)----大興花園
14.RIO~~~(囝囝20個月)---- 黃金海岸
15.longlongbb(囝囝2個月) ---- 置樂花園
16.Mcdullyiu(第一胎預產期7月)---冠峄園
17.PUI(預產期10月)----豐景園
18.wingsc----田景
19.twins(囡囡2個月)---怡峄園
20.adad(預產期7月)----恆福
21onon530(第二胎bb預產期係6月頭)---康麗花園
22.Shriley(預產期6月初)----兆麟苑
23.Rachel(預產期7月)----新屯門中心

大宅

好多自已友, 我又係南浪呀.

1.Kenise-mama(3歲囡囡叫Tiffany) ---- 翠寧花園
2.maggie&ben(囡囡 Denise)---南浪海灣1座
4.aliceandleo(預產期5月10日)---南浪海灣3座
6.BB豬(my son 4.5 months old) ---- 南浪海灣
7.小婦人(囡囡14m) ---- 富健花園
8.yen_03(bb囡隨時生得) ---- 富健花園
9.fannyshan(頭一胎預產期03年9月3日) ---- 富健花園
10.Michaelmum(囝囝4yrs)----富健花園
11.花花(囡囡剛剛2歲) ---- 寶怡花園
12.PEGGY(囝囝14mm)--大興村
13.potung(囡囡3歲4個月)----大興花園
14.RIO~~~(囝囝20個月)---- 黃金海岸
15.longlongbb(囝囝2個月) ---- 置樂花園
16.Mcdullyiu(第一胎預產期7月)---冠峄園
17.PUI(預產期10月)----豐景園
18.wingsc----田景
19.twins(囡囡2個月)---怡峄園
20.adad(預產期7月)----恆福
21onon530(第二胎bb預產期係6月頭)---康麗花園
22.Shriley(預產期6月初)----兆麟苑
23.Rachel(預產期7月)----新屯門中心
24. YY(II) (囡囡18個月) ----南浪海灣5座

大宅

我0尋晚番翠寧食飯時响南浪樓下見到嗰個大肚婆係唔係你地呀

大宅

整番個南浪媽咪會都得喎

6.YY(II) (囡囡18個月) ----南浪海灣5座
7.BB豬(my son 4.5 months old) ---- 南浪海灣
8.小婦人(囡囡14m) ---- 富健花園
9.yen_03(bb囡隨時生得) ---- 富健花園
10.fannyshan(頭一胎預產期03年9月3日) ---- 富健花園
11.Michaelmum(囝囝4yrs)----富健花園
12.花花(囡囡剛剛2歲) ---- 寶怡花園
13.PEGGY(囝囝14mm)--大興村
14.potung(囡囡3歲4個月)----大興花園
15.RIO~~~(囝囝20個月)---- 黃金海岸
16.longlongbb(囝囝2個月) ---- 置樂花園
17.Mcdullyiu(第一胎預產期7月)---冠峄園
18.PUI(預產期10月)----豐景園
19.wingsc----田景
20.twins(囡囡2個月)---怡峄園
21.adad(預產期7月)----恆福
22.onon530(第二胎bb預產期係6月頭)---康麗花園
23.Shriley(預產期6月初)----兆麟苑
24.Rachel(預產期7月)----新屯門中心

大宅

Dear Rion,

我發覺南浪有好多大肚媽媽呀.

YY(II) :-P

大宅

YY(II),

可能大家都係新婚揀呢度做新居,跟住大肚,生bb....(下刪100字)哈哈

大宅

RION:

係呀, 係呀..個女人就係我啦...hehehhe.
死啦, 咁咪咩醜態都比你睇埋羅...!!! :-P
咁你住住低層過我啦喎??? 咁...咁... 咁..你即係邊個呀????
Josephine :-P

大宅

carlily,
我住37/f呀,我0諗你幾難住得高過我,係呢,你bb响5/f'臭'幾$$呀??
我係邊個??我點知你有冇為意我喎,點講呀

大宅

Rion媽咪

唔係呀, 我想問下你個 肚 d 紋係血絲黎定係銀白色o個 d呀...

大宅

yen_03,

咪血絲囉

大宅

RION,
我仲諗緊你係邊個....我比樓下湊.3200蚊一個月呀,包食埋...當然奶粉, 尿片唔包啦!!

大宅

Dear carlily,

係唔係劉太幫你湊呀. :-P

YY(II)

複式洋房

我又係南浪fans呀....

6.YY(II) (囡囡18個月) ----南浪海灣5座
7.BB豬(my son 4.5 months old) ---- 南浪海灣
8.小婦人(囡囡14m) ---- 富健花園
9.yen_03(bb囡隨時生得) ---- 富健花園
10.fannyshan(頭一胎預產期03年9月3日) ---- 富健花園
11.Michaelmum(囝囝4yrs)----富健花園
12.花花(囡囡剛剛2歲) ---- 寶怡花園
13.PEGGY(囝囝14mm)--大興村
14.potung(囡囡3歲4個月)----大興花園
15.RIO~~~(囝囝20個月)---- 黃金海岸
16.longlongbb(囝囝2個月) ---- 置樂花園
17.Mcdullyiu(第一胎預產期7月)---冠峄園
18.PUI(預產期10月)----豐景園
19.wingsc----田景
20.twins(囡囡2個月)---怡峄園
21.adad(預產期7月)----恆福
22.onon530(第二胎bb預產期係6月頭)---康麗花園
23.Shriley(預產期6月初)----兆麟苑
24.Rachel(預產期7月)----新屯門中心
25.Evans(囡囡2歲8個月)---南浪海灣2座
:-D o係苦悶工作中,諗起shopping就開心 :-D

大宅

carlily,
唔...我同老公都好矮ka,多數同老公一齊搭lift返工見到你'臭'個女落5/f,所以我老公都認得你個女張相 :-P
但我都好耐冇見你la,因為成個4月都冇番工留响屋企(因為sars)

大宅

Evans,
wellcome to our fans club!!haha

大宅

南浪咁易搵人揍既 ??? 而且價錢都好合理喎...
我都想問下富健同龍門居有無人揍呀 ???

大宅

RION,
係咩..........
唔...咁我女咁好出名, 因為個女看更都認得佢...
仲有呀, 我想問, 管理處仲有無垃圾袋

大宅

yen,
都唔係呀, 只係我好彩咋, 不過我知有好多媽咪都係呢頭附近搵褓姆!!

YYII,
撞鬼羅, 你又知既??? (佢係主席夫人啊..好似)

..死啦, 你地在明...我在暗呀!!!

大宅

我咩時候都有得攞ka wor :-P

大宅

rion,
即係依家仲有呀??? 因為我只係

首頁

尾頁

跳至