跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 逸東 [ Part II ]

SHAH
你update左d相先知原來你個son咁大個架喇

珍珠宮

manyeebb:
咪即係在滿逸樓鐵閘門外空地,你哋企咗係度一會同緊個拿key的職員對話,我就剛出來走到天橋底看了一眼,真覺話我聽係你,又唔係好似你張相喎,所以我都估我係咪猜錯!因我想上網問番你係唔係你,咪回頭看一看你著咩色衫,哈哈,記著後,咪可問番會否是你囉
我平日,日日呢個時間仲同阿仔和周公玩緊,哈哈!
只得這天我有意早起和他去吃早餐!就係咁就撞到你正來睇單位!

伯爵府

魅力王子

hehe~my son this month 20/12 will 2yrs old birthday la~! :mrgreen:
manyeebb 寫道:
SHAH
你update左d相先知原來你個son咁大個架喇

男爵府

好媽媽勳章

up88

我真係唔記得喇, 同埋我都唔知邊度有天橋, 真係醒唔起添, 下次你又見到我記住叫我喎...哈

男爵府

好媽媽勳章

shah
哦.....咁你大頭相嗰張幾大架??

就黎生日喇, 去邊度慶祝先??

珍珠宮

manyeebb:
哈哈,唔怪得你唔記得,因我都初入來第一天都和你一樣,全無方向感,我應比你差10倍有多,我係一個嚴重路痴者,初入來住時都唔敢自己一個落街,因怕唔識路番上樓,都行咗一星期左右先確定到邊條路!

伯爵府

魅力王子

大頭相嗰張only 7months :mrgreen: have no teeth ga~!
now he vary thin la~!
when he 1yr birthday we went to disneyland aready~so this year we have no idea...are u have any suggest~?thanks ~!:lol:
shah
哦.....咁你大頭相嗰張幾大架??

就黎生日喇, 去邊度慶祝先??

男爵府

好媽媽勳章

up88
係啦, d路好亂呀, 我都唔記得行過邊度喇

係呀, 我去左金馬搵裝修, 做左$223xx., 都ok既~!

男爵府

好媽媽勳章

shah
好似15號開始, 添馬欖有個冬季嘉年華, 好似話有百幾個機動遊戲, 但應該都幾貴, 你可以去下

伯爵府

魅力王子

manyeebb
thanks your info.~!
your new photo so great~!your son aready has more hair~! :-P
shah
好似15號開始, 添馬欖有個冬季嘉年華, 好似話有百幾個機動遊戲, 但應該都幾貴, 你可以去下

珍珠宮

up88
係啦, d路好亂呀, 我都唔記得行過邊度喇

係呀, 我去左金馬搵裝修, 做左$223xx., 都ok既~!

咁貴??你做咗D咩?兩間房嗎?
我萬6元攪掂!

伯爵府

魅力王子

up88
u only $16k ~!so cheap!my home need$18k but no more beauty,only one room~! :-(
up88 寫道:
[quote]
咁貴??你做咗D咩?兩間房嗎?
我萬6元攪掂!

珍珠宮

shah :
我都係一間房,但都好整齊,好好睇!不錯!
因如兩間房空間感會細些,各有各好,視乎個人怎擺設!
個人喜好! :lol:

伯爵府

魅力王子

up88
are u mind later see see your house?! hehe~if u not mind~:mrgreen:
up88 寫道:
shah :
我都係一間房,但都好整齊,好好睇!不錯!
因如兩間房空間感會細些,各有各好,視乎個人怎擺設!
個人喜好! :lol:

男爵府

好媽媽勳章

shah
係呀, 佢3個月時剃過一次頭之後都冇剃過喇, 但d頭髮都出得好慢~! :lol:

男爵府

好媽媽勳章

up88
係呀, 我間左2間房呀~!
同埋我又要加左幾個電制同1個電視制, 但我老公都話ok既個價錢~!

男爵府

好媽媽勳章

shah, up88
你地間一間房咁遲d個仔大個咁點呀??
咪又要再間過囉~!

伯爵府

魅力王子

yes ar~!maybe 2-3yrs later will 間過間房la~!
shah, up88
你地間一間房咁遲d個仔大個咁點呀??
咪又要再間過囉~!

伯爵府

魅力王子

your son so cute~he look like who? :lol:
shah
係呀, 佢3個月時剃過一次頭之後都冇剃過喇, 但d頭髮都出得好慢~! :lol:

男爵府

好媽媽勳章

shah

我個仔似邊個??

唔.....有d人話似我, 有d人話似daddy, 有D人話似婆婆...

你個SON又似邊個呀??

首頁

尾頁

跳至