跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 紅磡,土瓜灣-媽咪會

各位媽媽hello

仔仔剛好17個月大,我地一家住紅磡近高山劇場,請多多指教

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

andychoi,

我星期一至六多數都係黃埔 !!! 我都成日去吉之島 !!!

sofina_w,

helloooo....

大宅

sofina_w,

你仔仔個樣唔似十七個月大, 有無人話佢生得老稚呀? 平時帶仔仔去邊處行街多? 我通常食完晚飯後同仔仔行吉之島, 佢成日係吉之島玩機架, 玩到唔捨得走, 仔仔過幾天就兩歲啦.

別墅

CecilyLau2000,

吾好意思 誤導左你張相兩個月前影o架!我d朋友成日話仔仔"佬"樣喎!實吾曾認錯係bb女.

Weekdays仔仔朝朝早都同佢grandma去高山公園玩,晚飯後好少去街,等佢食完粥再到我兩公婆食飯都己經九點,仔仔通常10點訓.

我地曾weekend先同仔仔去街,佢都好鍾意去jusco玩具部玩單車,次次都吾肯走,見吾到我地都吾驚o架!最近我多數帶仔仔去公園和沙灘,呼吸o下d fresh air.

各位住黃埔媽咪,知吾知黃埔有冇什甚戶外設施可以同小朋去玩?

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

sofina_w ,

可以去大環山泳池旁邊既兒童遊樂場,仲有海逸至碼頭既 "海濱長走廊"....

大宅

Bobo, Sofina_w,

星期天我都好鍾意帶仔仔去海逸那兒的海濱長走廊行, 既可舒展筋骨, 又有好多得意滑梯玩. 我地會唔會有機會在那裏相遇?

公爵府

CecilyLau2000,

桐桐差不多每晚都會同公公婆婆行 1 次 ~ 海逸那兒的海濱長走廊 !

大宅

CecilyLau2000: 諾諾Bo岩o岩滿一歲lu!!!上個月已開始夠膽自己行,o尼個月行得好好多係屋企周圍行周圍攪(幾煩o下)但出街拖佢行一陣就要抱lu :-P :-P

大宅

Joy_E,

通常都會是這樣, 謙謙又係咁, 識自己行後, 就要抱, 所以我手臂好粗架. 粗左都唔知點減啦.

Bobo,

桐桐快十個月了, 識行未呀? 如果未識行, 咁公公婆婆抱住桐桐日日行海濱都幾係下.

大宅

Bobo,

嘩....你地28號個party睇0黎玩得好開心喎...

個小型pool好....好正呀....

我好唔開心, 無我份, 你下次攪function, 唔可以有機會俾我參加...

我等睇你地既party相....

大宅

Hi,

I live in Tokwawan. My son will attend Deborah Nursery. Is there any of your child will at the same class.

joly --
http://jolyleong.spaces.live.com/

大宅

Hi Joly,

How old is your son? My son also attend Deborah Nursery next Monday at Site 7. He is 2 years old. How about your son. Which class for him.

大宅

Hi CecilyLau,

My son is now 2.5 years old. He will attend PGS am class in site 7. Will you attend the parents meeting this Saturday?

joly --
http://jolyleong.spaces.live.com/

公爵府

CecilyLau,

桐桐明天就 1 歲 !!! 她 8 aug 2002 出世, 好好記 !

大宅

Joly,

What is PGS class? My son will take the bilingual am class at site 7, is same class with your son? I can't attend the parent meeting because I will go to the kingdom's party this Saturday at 2:00 pm. Do you already buy the school shoes for your son? Will you take a day off next monday? I think can I see you on that day. It's great to share with you.

BoBo,

Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday to 桐桐,
Happy Birthday to you.

唔..ee啜下先.

桐桐真係識揀日子, 八月八日又易記, 又好聽. 聽日點慶祝呀, 有無收禮物收到手軟呢.

大宅

Hi CecilyLau,

Yes, our sons will be the same class. I will take my son to school for the first week. Have you bought the school shoes for your son. I plan to buy on Saturday in Jusco.
joly --

公爵府

cecily,

thank you !

8 aug 晚上會係屋企睇"皇馬" ! 中午同桐桐去食 lunch buffet !

大宅

Hi Joly,

I buy the school shoes at Dr. Shoes with white color. What is your son's name, my son named himhim. I want to make an English name for him, i.e. Jason Lau, do you think is it good? Why do you choose Deborah and not Williams or Cannan for nursery? Can you share this with me. Can we meet and let our sons play together?

複式洋房

我個女都係 8月8日出世架!
明天3歲喇!

我book咗尖沙咀主題餐廳,
一家人吃飯.....

大宅

BoBo,

睇皇馬, me too....都係係屋企睇.

首頁

尾頁

跳至