跳至

首頁
45678...80

尾頁

大宅

Re: 逸東 [PartIII]

hello 軒軒媽咪

食咗飯未呀??

大宅

maymay220hk

我都好少整公仔麵, 亞仔話我炒得比"東成"好味呀

佢已經落定order, 聽日想食炒烏冬喎

大宅

今日5點幾去7-11買野果時, 見到d職員問個小妹妹(太約5歲左右)既mami電話, 原來個小妹妹偷野(幾盒糖), 仲開咗嚟食tim, 因為小妹好唔知mami電話, 而daddy電話又打唔通, 最後打咗比學校老師....
我見個小妹妹一d都唔驚, 而且仲冇悔意....唉

伯爵府

魅力王子

"一d都唔驚, 而且仲冇悔意 "

i want to

伯爵府

魅力王子

binbindog,

are you fine today?

大宅

shah,

好多謝你關心呀...

今日冇咁痛啦, 不過d手指就腫腫哋
我諗住都係繼續休息, 放完d假至算....

大宅

shah 寫道:
"一d都唔驚, 而且仲冇悔意 "

i want to

我見佢同個職員講野都唔知幾鎮定, 好似唔覺得偷野係錯架.....

男爵府

我未食~但3隻小魔怪就食咗飯~

我等我老公反黎先食~

binbindog 寫道:
hello 軒軒媽咪

食咗飯未呀??

男爵府

如果係我個女佢反到屋企實冇得(正)

今日5點幾去7-11買野果時, 見到d職員問個小妹妹(太約5歲左右)既mami電話, 原來個小妹妹偷野(幾盒糖), 仲開咗嚟食tim, 因為小妹好唔知mami電話, 而daddy電話又打唔通, 最後打咗比學校老師....

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

細個都吾教,大個左就幣 :-(

大宅

hi 大家好
唉!囡囡尋晚發燒,今日都無返學.尋日接她放學時話要抱好眼訓都心知不妙,因呢兩朝早起身都話喉嚨有沙,醫生話感親.
今日重係佢生日攪到预計節目都要取消晒.圍有好返先保祝啦!

大宅

軒軒媽咪~ 寫道:
如果係我個女佢反到屋企實冇得(正)

[quote]
[/quote]

咁细個女孩子點放心比佢一個人係街道嫁!
又係D問題家庭嘅小朋友,唉!唔想教何解又要生呢?
話時話小朋友到咗反叛期跟到D壞朋友學壞,家長未必控制得到,祇好慢慢傾談慢慢教斗正返好.(講緊係12-16歲)
但係咁细個就咁!真係唔咁諗將來會點呀!

大宅

c 喇.... ?-( ?-(
好日唔出街,一出街比噤多人見到嘅...
軒媽:我都見到你呀,你同二少,三小姐&xxx一齊
jenny & suki就

浚仔好左好多lu...多謝關心

大宅

早晨呀各位

伯爵府

魅力王子

binbindog

agree~!

when you get fine all, can work again la~! :mrgreen:
shah,

好多謝你關心呀...

今日冇咁痛啦, 不過d手指就腫腫哋
我諗住都係繼續休息, 放完d假至算....

伯爵府

魅力王子

yee121382,

before my husband tell me also see your family take E31 bus went to tsuen wan ,

but i cannt see you ,we also take bus that day:lol:

男爵府

好媽媽勳章

早晨呀各位

binbindog
你隻手冇事嘛?? 快d好返啦, 記住好似唔可以濕水架 :mrgreen:

maymay220hk
點解得返你同阿rain既??? 你媽咪呢???
我同阿佬都好鍾意按摩架, 搵日一齊去丫

yee121382
你個大小好多未呀, 氣管炎好似好麻煩架喎, 小心d呀

軒軒媽咪
你女女食咩嘔咩??? 好返d未呀???

jennyliu
你同軒軒都病呀?? 咁你c6咪好慘囉, 會比你地傳染架喎, 好返未呀?? :wink:

水晶宮

畀面勳章

有次我喺逸東商場嘅文具店買嘢,有個"寶安商會"
女學生偷咗 d 文具,知後店務員鬧個學生"C 八婆",
個女學生話唔小心放咗落去喎
店務員問學生攞佢屋企人電話號碼,但個學生又唔講,
然後店務員就打電話去學校

水晶宮

畀面勳章

[size=large]HELLO!

男爵府

~HI~ manyeebb

個女冇嘔囉~但就仲有咳同傷風~

大仔同二仔都係咳同傷風~

我同c6就病到鼻塞~好鬼辛苦~:-(

今個"復活節"打後~我一家五口病到七彩~唉....... :cry:

------------------------------------------------------
軒軒媽咪
你女女食咩嘔咩??? 好返d未呀???

首頁
45678...80

尾頁

跳至