跳至

首頁

尾頁

伯爵府

魅力王子 好媽媽勳章 畀面勳章

請問面積51.77租金$2254同面積45.69租金$1989呢兩種單位係唔係3房.thx!!!!!!!!

伯爵府

有無人可以話我知呀,十萬份感激!!!!!!!!!!!!

珍珠宮

醒目開學勳章

51.77就肯定係, 另外個個我唔知

伯爵府

逸東一、二村有幾隻3房單位架!不如你講你想知咩樓單位。咁仲易知方便比資料給你!

伯爵府

原文章由 rebeccawyc 於 08-9-29 16:15 發表
51.77就肯定係, 另外個個我唔知

rebeccawyc
唔該你呀!

伯爵府

原文章由 哈哈媽咪 於 08-9-29 22:56 發表
逸東一、二村有幾隻3房單位架!不如你講你想知咩樓單位。咁仲易知方便比資料給你!

哈哈媽咪:
因我係特快見到二村新十字型有一種單位係45.69平方,租金$1989,我想知係有幾間房.我所知新十字型面積31.58係兩房,面積53.56係三房,但果種係幾房就真係唔知了,麻煩各位告知,唔該曬!
我係謙,傑,信,瑞,德,勤各樓都見到有此種單位.

[ 本文章最後由 szeyee1999 於 08-9-30 08:40 編輯 ]

伯爵府

新界及離島, 離島, 逸東(二)
[/tr]
屋類別:租住屋
入伙年份:2004, 2005
樓宇類型:新十字型、和諧一型
樓宇座數:12
樓宇名稱:翠逸樓
謙逸樓
勤逸樓
傑逸樓
居逸樓
美逸樓
滿逸樓
寶逸樓
信逸樓
瑞逸樓
德逸樓
悅逸樓
租住單位數目:6 400
單位面積 (平方米):17.4 - 53.6
住戶數目:5 900 截至2007年12月底
認可人口:18 400 截至2007年12月底
屋管理諮詢委員會:未成立
分區租約事務管理辦事處/屋辦事處:離島區租約事務管理處
東涌逸東康逸樓地下
電話:3140 6400
傳真:3140 6420
屋物業管理:卓安顧問有限公司
東涌逸東(二)德逸樓地下
電話:3152 3952
傳真:3152 3953
電郵:[email protected]

新界及離島, 離島, 逸東(一)
[/tr]
屋類別:租住屋
入伙年份:2001
樓宇類型:康和一型、康和二型、和諧一型
樓宇座數:13
樓宇名稱:清逸樓
康逸樓
雍逸樓
至逸樓
舟逸樓
福逸樓
享逸樓
祿逸樓
平逸樓
善逸樓
太逸樓
迎逸樓
漁逸樓
租住單位數目:5 600
單位面積 (平方米):16.3 - 51.8
住戶數目:5 400 截至2007年12月底
認可人口:21 300 截至2007年12月底
屋管理諮詢委員會:未成立
分區租約事務管理辦事處/屋辦事處:離島區租約事務管理處
東涌逸東康逸樓地下
電話:3140 6400
傳真:3140 6420
屋物業管理:卓安顧問有限公司
東涌逸東清逸樓地下
電話:3140 6316
傳真:3140 6392
停車場管理:威信(香港)停車場管理有限公司
葵芳新都會廣場1座2901室
電話:2487 6138
傳真:2428 6026
網站:www.wilsonparking.com.hk

這個是康和一型三房單位
二村就未搵到個圖!不過我覺得最好用係這款單位!

[ 本文章最後由 哈哈媽咪 於 08-9-30 23:29 編輯 ]

伯爵府

新十字型710呎

仲有一款都係未搵到圖不過2村就最多這隻3房單位未入伙!

[ 本文章最後由 哈哈媽咪 於 08-9-30 23:44 編輯 ]

伯爵府

原文章由 哈哈媽咪 於 08-9-30 23:40 發表
新十字型710呎

哈哈媽咪:唔該曬你呀!
呢款係6-9人單位,我無得簡.我都好鍾意康和式,但得6個,唔知到我時仲有無. 6個中有個單位係一樓,我都唔知要唔要好.福逸樓105唔知得唔得.

伯爵府

原文章由 szeyee1999 於 08-10-1 00:09 發表

哈哈媽咪:唔該曬你呀!
呢款係6-9人單位,我無得簡.我都好鍾意康和式,但得6個,唔知到我時仲有無. 6個中有個單位係一樓,我都唔知要唔要好.福逸樓105唔知得唔得. ...

但係以我所知好多都係4人就可以派到!6個應該冇問題!不過康和式就好小單位。差不多全部滿晒。就算有都係低層!

複式洋房

szeyee1999

你未睇房署網址呢~~
http://www.housingauthority.gov.hk/b5/residential/prh/expressflatalloc/0,,,00.html
你想揀4-6人房?
可以查有很多樓呢!!
我比你
今年特快既名單出咗啦!唔知大家有無心水呢
http://www.housingauthority.gov. ... tial/prh/nonhsc.pdf

我有申請特快~
但等13號收到信(我3人排4xxx)
想快d搬屬於自己家!!!
你呢???

[ 本文章最後由 幻夜神行 於 08-10-3 16:14 編輯 ]
:-D:-D:-D琳琳於2006年1月30號....3.06kg!:-D:-D:-D

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原文章由 哈哈媽咪 於 08-9-30 23:40 發表
新十字型710呎

想請問呢隻既兩房係點架???有冇平面圖可以比我睇下呢???
thx!!

伯爵府

原文章由 幻夜神行 於 08-10-3 16:11 發表
szeyee1999

你未睇房署網址呢~~
http://www.housingauthority.gov.hk/b5/residential/prh/expressflatalloc/0,,,00.html
你想揀4-6人房?
可以查有很多樓呢!!
我比你
今年特快既名單出咗啦!唔知大家有無心水呢
htt ...

我想要康和式51.77果種,只有6個單位,有一個係1樓,有一間已被簡咗.我no.係g1191xxx,未收到簡樓信.你幾多個人呀?no.係幾多呀? 我好心急呀!唔知到時仲有無呀!

複式洋房

我呢~~no1181xxx
3人家庭~~我打算幾年後再生bb
我估可以3-4人房入都得~~
但我考慮揀"雍or信"逸樓呢~~要中,高層...
但未決定呢!~
想多d了解新十字,和x一型,康和式內什樣呢?
我都係好急想快d收到信~~
怕被有人搶揀啦!~~
p.s
我心水係悅逸樓,點知被有人搶左了!!哇,,,

[ 本文章最後由 幻夜神行 於 08-10-6 15:40 編輯 ]
:-D:-D:-D琳琳於2006年1月30號....3.06kg!:-D:-D:-D

伯爵府

終於比我搵到啦!+新十字型另一隻現時最多既三房單位!
除左710呎三房剄同這一隻

原文章由 cindy723 於 08-10-3 19:00 發表

想請問呢隻既兩房係點架???有冇平面圖可以比我睇下呢???
thx!!

複式洋房

請問710呎是否要5人以上???
想知3人在新十字型內可否整2間房會唔會細??

伯爵府

新十字型2房單位

伯爵府

710呎最少四個人![我見到有4個人家庭派到咋]

伯爵府

原文章由 幻夜神行 於 08-10-6 19:33 發表
請問710呎是否要5人以上???
想知3人在新十字型內可否整2間房會唔會細??

710係呢次特快為6-9人單位
三人新十字型已有兩間房.

伯爵府

原文章由 哈哈媽咪 於 08-10-6 19:29 發表

終於比我搵到啦!+新十字型另一隻現時最多既三房單位!
除左710呎三房剄同這一隻

哈哈媽咪:
唔該曬你呀!

首頁

尾頁

跳至