自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

大家千其唔好再同作育嬰才(Fion)入貨,因為我聖誕節已經比咗d貨錢到依家都冇貨,佢地話會入番d錢比我成$11,000,次次都話過2日,依家前後成2個月都冇入到錢比我,你地話其實要入錢去ETC過數比我都得啦,做生意冇誠信你地話點叫人再幫佢買嘢!!!!!

大宅

原文章由 bula_shop 於 08-4-13 00:48 發表
睇黎我又要出黎再講下野,

1)呢個fion間鋪頭已經唔係叫"作育嬰才",本人的店已經比佢所做出黎既野影響左我既聲譽!

2)本店"BULA 作育嬰才"由始到終都係同一個聯絡方法,包括電話,EMAIL同MSN!唔該D人睇清楚先好去話人!
...

死啦
我諗我仲左招,幾千蚊凍過水啦
而家個批發走左佬呀,睇嚟零售同批發都唔係好人
真係..........失望

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 於 08-4-26 19:23 發表
唉~~~
我係yahoo中過招~~
(邊間 我想除了騙子知道外~~沒人知道~~ )

入數後話無貨~~話退錢~~
我追了2個月先退到錢~~ $55大元咋
仲要聽好多難 ...

我ga遭遇同你有99%相似, 我又係喺yahoo同呢間買過野, 又係入數後話無貨要退錢, 但又退唔足(差$2), 3番4次同佢講唔岩數, 叫佢check清楚都無件事, 又係講野難聽到死ga說話, 根本唔係錢ga問題而係原則ga問題, 我又係嬲到 , 老公叫我算數, 我點都唔肯, 最後我email埋我bank a/c transaction record佢先話佢叫個伙計入數但個伙計無入, 唔關佢事, 不知所謂!

最搞笑係話我講野唔客氣在先, 我見佢一路唔覆, 我只係講左句"我唔會不了了之", 甘都叫唔客氣!!!!

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

唉~~~
我係yahoo中過招~~
(邊間 我想除了騙子知道外~~沒人知道~~ )

入數後話無貨~~話退錢~~
我追了2個月先退到錢~~ $55大元咋
仲要聽好多難聽的話:;pppp: :;pppp: :;pppp:

講成十幾次退錢~~
又話網上過數~~
又話落街立刻過比我~~
次次講完就算

佢哋話:我哋好忙架~有間鋪~有多嘢做~~要整貨~~唔係好似d媽媽咁~~上網賣d衫仔~~唔駛做~~

正pk~~
而家d媽媽上網賣衫唔得呀~~
你賣就得~~
嬲到我喊

我老公叫我算~~當比乞兒~~
我唔算~~我唔會放過d衰人~~
我比乞兒會出街比d可憐的婆婆~~
唔係比人騙的:;pppp: :;pppp: :;pppp:

樓主 :唔好放棄~~一家要努力~~追到為止~~
我支持你~~一定可以追回的~~

[ 本文章最後由 囍 於 08-4-26 19:28 編輯 ]

大宅

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 寶寶bmami 於 08-3-27 17:58 發表
黑店

我想都係黑店

洋房

睇黎我又要出黎再講下野,

1)呢個fion間鋪頭已經唔係叫"作育嬰才",本人的店已經比佢所做出黎既野影響左我既聲譽!

2)本店"BULA 作育嬰才"由始到終都係同一個聯絡方法,包括電話,EMAIL同MSN!唔該D人睇清楚先好去話人!
唔係咩"同一班人"!唔係"夾埋人地去呃錢"
我做左生意咁耐,無呃過人一分錢!有貨就比貨,無貨就退錢就係咁簡單!

講呢番說話既人唔該用下個腦,如我係呃人既唔會到今時今日都仲緊生意,明知唔係"同一班人"都仲要話人"同一班人"既人,(係呀,係話緊你呀,我知你有睇個POST架!),請小心你的言行,你估都估唔到你講完既野會有人會話番比我知呀!我唔出聲唔係代表我唔知囉,你都好得寸進尺WOR~我唔野你,你走黎搞我做咩?

洋房

原文章由 KATELYY 於 08-3-28 23:11 發表

正確d講~~我係賣bb衫~~but都有邦人訂日本綱頁d貨~~如童裝,女裝,大肚衫,用品等等~~

下邊有link~~

OIC~

子爵府

熱血勳章

原文章由 honeybma 於 3/28/2008 20:16 發表

你又係賣童裝衫架

正確d講~~我係賣bb衫~~but都有邦人訂日本綱頁d貨~~如童裝,女裝,大肚衫,用品等等~~

下邊有link~~

洋房

原文章由 KATELYY 於 08-3-28 20:13 發表
好彩我D貨係日本返~~
但係大家都要小心D亞~~咁樣好唔抵~~D$$好難搵嫁而家~~

你又係賣童裝衫架

子爵府

熱血勳章

好彩我D貨係日本返~~
但係大家都要小心D亞~~咁樣好唔抵~~D$$好難搵嫁而家~~

洋房

原文章由 ChiLam 於 08-3-27 15:11 發表
佢地做零售同批發童裝,我開舖頭賣童裝所以~幫佢地入貨

quote]原文章由 honeybma 於 08-3-27 14:39 發表
訂咗乜貨咁貴嘅?
... [/quote]

咁E+用乜方法解決?

別墅

黑店

洋房

因為我係澳門,所以我之前叫香港朋友幫我轉數所以我冇單在手,同當時佢已經覆我已經收到錢所以張單一直唔係我手中,不過我可以叫我朋友去銀行print番張月結單,因為可以睇到轉帳咗佢戶口,我真係冇講大話,我真係已經好唔開心!!!!!

原文章由 咪嘈 於 08-3-27 16:28 發表

我只係好奇問你怎會唔keep單,同以上答案有何關係 你講件事出來都要合理架,我真唔明會有人甘大膽喺網買野,仲要大數目都甘放心唔keep單講真呢間"作育嬰才"係咪呃人同我無關,不過如果係因為樓主之 ...

洋房

因為我係澳門,所以我之前叫香港朋友幫我轉數所以我冇單在手,同當時佢已經覆我已經收到錢所以張單一直唔係我手中,不過我可以叫我朋友去銀行print番張月結單,因為可以睇到轉帳咗佢戶口,我真係冇講大話,我真係已經好唔開心!!!!!

原文章由 ChiLam 於 08-3-27 16:39 發表
我諗你誤會啦,因為佢係批發d衫比我所以我先至囉都成萬蚊貨,我係係澳門開童裝舖頭

洋房

我諗你誤會啦,因為佢係批發d衫比我所以我先至囉都成萬蚊貨,我係係澳門開童裝舖頭

原文章由 咪嘈 於 08-3-27 16:28 發表

我只係好奇問你怎會唔keep單,同以上答案有何關係 你講件事出來都要合理架,我真唔明會有人甘大膽喺網買野,仲要大數目都甘放心唔keep單講真呢間"作育嬰才"係咪呃人同我無關,不過如果係因為樓主之 ...

洋房

佢批發衫比我

原文章由 KAREN829 於 08-3-27 16:22 發表
佢得4個正分,你都咁大膽同佢買成萬幾蚊野呀?
同YAHOO拍賣一定要睇評給,正分越多越安全.

民房

原文章由 ChiLam 於 08-3-27 16:06 發表
因為新年前要入定多d貨賣比人

我只係好奇問你怎會唔keep單,同以上答案有何關係 你講件事出來都要合理架,我真唔明會有人甘大膽喺網買野,仲要大數目都甘放心唔keep單講真呢間"作育嬰才"係咪呃人同我無關,不過如果係因為樓主之前同呢間野有點不快交易而去誣衊他人,會唔會不太好呢 當然我唔係當事人,內裹都唔清楚,所以如講得唔啱唔好見怪 不過呢間野甘多人投訢都好不了那裹.

[ 本文章最後由 咪嘈 於 08-3-27 16:29 編輯 ]

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

上次已經有媽媽系度講過

大宅

佢得4個正分,你都咁大膽同佢買成萬幾蚊野呀?
同YAHOO拍賣一定要睇評給,正分越多越安全.

首頁

尾頁

跳至