跳至

首頁
12345...24

尾頁

伯爵府

必朱

睇黎我地可以間中攪下 gathering 喎 !

原文章由 必朱 於 08-8-23 13:36 發表
我地當然想可以多D BB 一齊玩, 但因場地有限 !
所以後補名單 :

1. bushcheng ( 20/8 出post )
2. littlegoldenpig (23/8出post)
3. smartarb (23/8 PM 我 )

別墅

回覆 #17 必朱 的文章

Does it mean that I have to pay before 26 Aug or wait until someone gives up after 26 Aug?

大宅

醒目開學勳章

wait until someone gives up after 26 Aug?

原文章由 bushcheng 於 08-8-24 16:35 發表
Does it mean that I have to pay before 26 Aug or wait until someone gives up after 26 Aug?

大宅

醒目開學勳章

沙田麗豪酒店張 Coupon 有....優惠到 : 8月30日
買 一 送 一 磅

咁係唔係今個星期要訂 !

必朱

原文章由 mansonwai 於 08-8-22 17:03 發表
必朱

沙田麗豪酒店張 Coupon 有....優惠到 : 8月30日
買 一 送 一 磅

我打電話去問左
買 2 磅 就 送 2 磅
1歲什果生日 cake @$168 / 磅

但好攪笑既係, 佢地無晒 4磅盒
所以, 唔可以接受我地 order 住

激死....

...

伯爵府

必朱

我今日問左啦 !
佢地估計 9月中都未必有盒喎
佢地問左富豪酒店其他分店都借唔到盒

所以無計 !!!

不過, 唔洗急.

我可能會同佢地訂 1磅送1磅先
到差不多 9月中
佢地有盒先 UPGRADE

否則, 個 CAKE 我自己用都得

而且, 富豪酒店 9月份佢地都會再寄 Coupon 黎

原文章由 必朱 於 08-8-25 11:42 發表
買 一 送 一 磅

咁係唔係今個星期要訂 !

必朱

伯爵府

必朱

收到 Yuen_jac 入數 !

哈哈...妳未 msn 我時
我 check 亞仔學校過數時
我林爆頭都唔知點解會多左條數

原來係咁

複式洋房

必朱, thx! 有無收到我bb既相, 昨天e-mail左比你. thx again!

原文章由 mansonwai 於 08-8-26 18:53 發表
必朱

收到 Yuen_jac 入數 !

哈哈...妳未 msn 我時
我 check 亞仔學校過數時
我林爆頭都唔知點解會多左條數

原來係咁

複式洋房

I'm on the list but have yet to deposit the amount as I havn't read the message recently. Really sorry. I will transfer tomorrow. Do you have any HSBC/HSB account that I can transfer tomorrow?

原文章由 必朱 於 08-8-25 11:34 發表
wait until someone gives up after 26 Aug?

伯爵府

原文章由 anncyc 於 08-8-26 23:19 發表
I'm on the list but have yet to deposit the amount as I havn't read the message recently. Really sorry. I will transfer tomorrow. Do you have any HSBC/HSB account that I can transfer tomorrow?

anncyc

收到妳 PM 我 ---? 收到條 LINK, 亦都睇到小豆張相
哈哈....小豆有 D 似我個女思行呀

HSBC 戶口....用我果個呀
我收到後會通知必朱

請 CHECK PM !

TKS

MANDY

大宅

醒目開學勳章

收到啦 ! 哈哈 ! 唔記得覆你呀 !

原文章由 yuen_jac 於 08-8-26 23:10 發表
必朱, thx! 有無收到我bb既相, 昨天e-mail左比你. thx again!

大宅

醒目開學勳章

MANDY ,

彥霖媽媽 入咗 HKD240.03 到 HSBC 戶口

必朱

伯爵府

原文章由 必朱 於 08-8-28 18:10 發表
MANDY ,

彥霖媽媽 入咗 HKD240.03 到 HSBC 戶口

必朱

必朱

剛剛 check 左 ebank 未見有數
我估可能彥霖媽媽係放票入 DROP IN BOX

我明日再 Check 吓

tks

大宅

醒目開學勳章

實情係佢 23 /8 通知我入咗, 我悟會咗係第二個, 你可否check 埋恆生呀 !
sorry !

原文章由 mansonwai 於 08-8-28 20:07 發表

必朱

剛剛 check 左 ebank 未見有數
我估可能彥霖媽媽係放票入 DROP IN BOX

我明日再 Check 吓

tks

[ 本文章最後由 必朱 於 08-8-29 11:46 編輯 ]

伯爵府

必朱

今日再 CHECK HSBC Bank 都未收數
我好似無比 Hang Seng 戶口
Hang Seng 我未開 e-BANKING, check 數有難度

可否叫彥霖媽媽 fax 入數紙等我 check 呢
我 fax no. 21241228

tks

原文章由 必朱 於 08-8-29 11:42 發表
實情係佢 23 /8 通知我入咗, 我悟會咗係第二個, 你可否check 埋恆生呀 !
sorry !

別墅

唉, 我忙到屎左, 請問個 "爬地" 係咪已經滿左? 有無資料比到我?
釘橋哂...

別墅

順便想問吓你地個b識行同叫爸爸媽媽未呀? 我個乜都唔識...懶到屎...

男爵府

睛靈勳章

9月28號BB

我亞B女都係28號咖,可唔可以記錄在內,有機會&時間可以一齊玩,以前好忙無時間,都唔知有呢D好嘢

複式洋房

我係23/8/08 入咗 $240.03 到 A/C 368-059754-882, 跟住仲sent咗個sms 想睇吓有無得加人, 請問有無入錯 account
?

原文章由 mansonwai 於 08-8-29 13:07 發表
必朱

今日再 CHECK HSBC Bank 都未收數
我好似無比 Hang Seng 戶口
Hang Seng 我未開 e-BANKING, check 數有難度

可否叫彥霖媽媽 fax 入數紙等我 check 呢
我 fax no. 21241228

tks

...

伯爵府

原文章由 彥霖媽媽 於 08-8-30 21:22 發表
我係23/8/08 入咗 $240.03 到 A/C 368-059754-882, 跟住仲sent咗個sms 想睇吓有無得加人, 請問有無入錯 account
?

彥霖媽媽

戶口正確....
咁等我明日問銀行 Check 一 check 數先

唔好意思 !

mandy

別墅

still any seats?

唉, 我忙到屎左, 請問個 "爬地" 係咪已經滿左? 有無資料比到我?&lt;br /&gt;<br />釘橋哂... [/quote]&lt;br /&gt;

[ 本文章最後由 firevirus 於 08-8-31 20:57 編輯 ]

首頁
12345...24

尾頁

跳至