2014年媽媽會

跳至

首頁
34567...24

尾頁

複式洋房

回覆:sakbbjaijai 的帖子

請問照閃閃即係照D咩呀?

大宅

閃閃 = BB 心跳
http://www.pregnology.com/preggo-ticker.php?day=14&month=01&year=2012

複式洋房

回覆:gingerm 的帖子

係呀,咁幾多w可以照架?

複式洋房

回覆:2014 媽咪

hello, 我10/4 Day 1, 剛驗到

gingerm  Take Care !  發表於 13-5-9 09:32

大宅

回覆 shirleyman76 的帖子

BB starts heart beat around 6w, but maybe still too small, so might not see when do ultrasound, so need to check by 陰照 ~

After 8w, ultrasound can see it very clear !
http://www.pregnology.com/preggo-ticker.php?day=14&month=01&year=2012

大宅

問左管理員, 要六月初先有 2014 jan group !

大家等等啦~~

大宅

引用:問左管理員,+要六月初先有+2014+jan+group+

原帖由 gingerm 於 13-05-09 發表
問左管理員, 要六月初先有 2014 jan group !

大家等等啦~~
咩原因等咁耐。。平時果d月份媽媽會都係有早冇遲架,點解今次等咁耐。。。6月初,2月媽媽都有嚕mouth:

大宅

hi, my last period 1/4, 自己已check到, 但問過私家診所驗要$320, 包埋見醫生, 信及葯,合理嗎?

複式洋房

cartoon375 發表於 13-5-9 10:01
hi, my last period 1/4, 自己已check到, 但問過私家診所驗要$320, 包埋見醫生, 信及葯,合理嗎?

...

點解會有藥

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

cartoon375 發表於 13-5-9 10:01

...
我驗要$280呀,但包咩藥呀???

大宅

葉酸

複式洋房

cartoon375 發表於 13-5-9 10:08
葉酸

專科驗貴d... 同埋葉酸 可以自己出去買..

複式洋房

我見大家已經拎定醫生信.. 係咪都準備排醫院?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

引用:好興奮,+又未有2014+1月,+好想share +

原帖由 jaclinexx 於 13-04-27 發表
好興奮, 又未有2014 1月, 好想share
My last M is 3月26日,book左六月頭先第一次去私家照,怕太早乜都睇吾到,book瑪嘉烈我今胎第四胎,仲好緊張又怕陣痛

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

引用:我見大家已經拎定醫生信..+係咪都準備排醫

原帖由 misha 於 13-05-09 發表
我見大家已經拎定醫生信.. 係咪都準備排醫院?
Yes ar.排健康院同hospital.因佢會book
個oscar期比你

misha  你幾多WK? 排到幾多號?  發表於 13-5-9 14:21

大宅

引用:Quote:原帖由+jaclinexx+於+13-04-27+發表

原帖由 hudsonchui 於 13-05-09 發表
My last M is 3月26日,book左六月頭先第一次去私家照,怕太早乜都睇吾到,book瑪嘉烈我今胎第四胎 ...
好犀利,第4胎

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 hudsonchui 的帖子

勁啊,第四胎....係計劃? 我剛剛都驗咗,今次第三胎,你都係瑪嘉烈? 我都係~

複式洋房

crystal_pig 發表於 13-5-9 13:49
回覆 hudsonchui 的帖子

勁啊,第四胎....係計劃? 我剛剛都驗咗,今次第三胎,你都係瑪嘉烈? 我都係~ ...

好強......!!
我第二次懷孕... ~.~ 但上次失敗了...
我fd叫我早d去醫院排, 因為依家多左好多人排政府..

男爵府

我自己驗左咋,諗住下星期一先去攞醫生紙排政府。last M 6/4

大宅

畀面勳章

我個1百蚊 包葉酸,檢孕及醫生證明

首頁
34567...24

尾頁

跳至