跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

收到喇, 19號先deadline 要寄返去
in 7-nov 11am

別墅

我in 11:15am, 可以大家見過面喎!

複式洋房

畀面勳章

真其怪, 等到昨午先收到, 但deadline 係12 號, in 6號2:30 pm

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

岩岩收到根德園張form 喇
in 15-nov 9am
好鬼早 ~~

侯爵府

想問下你地會唔會早d帶小朋友去等佢地適應下新環境 ?
但我又聽過有d bk mami 話到時會超多人, 你去到都無地方比小朋友玩, 唔好甘早去...

你地會點呀 ???

侯爵府

聽日阿女in st nicholas .. 希望佢生生性性啦 ~~

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我會幫囡囡報
根德園
培正
協恩
大坑真光
約克
聖保祿
民生
唔知夠唔夠!因今年競爭好大

大宅

原帖由 JHsbb 於 09-9-10 14:50 發表
黎緊只會再幫亞仔報一間, 鑽石山靈糧幼稚園, 考得到就讀, 考唔到係依傢呢間讀到升p1

侯爵府

17號in 完 st nicholas, 今日知道話收, 下 wed 要比留位費 ...
但係 st cat / 根德果d in 都未in ...

點呀 ...

間間都比好貴wor ..

大宅

梓皓都pass左, 我有交留位費.

原帖由 zoesychan 於 09-10-25 18:19 發表

17號in 完 st nicholas, 今日知道話收, 下 wed 要比留位費 ...
但係 st cat / 根德果d in 都未in ...

點呀 ...

間間都比好貴wor ..

我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

侯爵府

尋日收到劍鳴封interview 信, 同 st cat 撞正同一日, 去唔到 tim ...

侯爵府

今朝 in 左 st cat lu ..
阿女表現尚可, 唔知收唔收呢 ...

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 zoesychan 於 09-11-7 14:06 發表
今朝 in 左 st cat lu ..
阿女表現尚可, 唔知收唔收呢 ...

in咗st cat & KM, 肯答肯做但冇笑容,in st cat時有些唔專心, in KM時story time又冇出聲,所以唔知有冇機.
不過在我心中佢已盡力,我畀滿分佢!

大宅

原帖由 ying2 於 09-11-8 10:50 發表

in咗st cat & KM, 肯答肯做但冇笑容,in st cat時有些唔專心, in KM時story time又冇出聲,所以唔知有冇機.
不過在我心中佢已盡力,我畀滿分佢!

盡左力就得啦! 最緊要媽咪比滿分。

侯爵府

黎緊 weekend 又要in KV , 大家小朋友比心機 ~~

複式洋房

今天放下午,終於有時間上來update下。

ST. Nic 同 寳幼都收左,也交了留位費
ST. Cat -- in 左等消息
York -- 放棄了
KV, ST. Rosa -- 等interview

複式洋房

我阿女個日in st. cat,雖然都算識答問題,但是很細聲,好明顯有點怕那位外國男老師,不過 老公話佢都nice,但好明顯無上次st. nic見到那個那麽nice.

侯爵府

你地唸掂讀邊間未呀 ?

ST NIC - 已交錢 HOLD 位
ST CAT - 收左, 唔知讀唔讀好
KV - 重等緊信

想問下有無人知
ST NIC
- 一班幾多人1 重係咪 20個 ??

ST CAT
係咪一班30人, 甘係咪有2個班主任呀 ??

THX

大宅

zoe, 睇吓啱唔啱駛...

http://chsc.edb.hkedcity.net/kindergarten/

原帖由 zoesychan 於 09-12-1 17:15 發表
你地唸掂讀邊間未呀 ?

ST NIC - 已交錢 HOLD 位
ST CAT - 收左, 唔知讀唔讀好
KV - 重等緊信

想問下有無人知
ST NIC
- 一班幾多人1 重係咪 20個 ??

ST CAT
係咪一班30人, 甘係咪有2個班主任呀 ??

THX ...

別墅

我應該會俾阿女讀 德望
放棄st cat,九龍靈糧 and 要過海的真光

首頁

尾頁

跳至