跳至

首頁

尾頁

別墅

Yelan Charles Studio 映左輯靚, 終於有得睇啦~ ~ yEaH!!

今次呢輯相我地好滿意呀, 因為...

唔知Yelan 當日係咪知道自己要做小主角, 成個下晝都無瞓過覺, , 我地仲好擔心一到映相時, 佢一定扭眼瞓啦.

對於一向恐怕面對陌生環境的 Yelan,一上到CharlesStudio, 就已經被門口閃閃的水晶燈吸引住. 跟住攝影師哥哥就好似有魔力一般, Yelan突然成個精神晒. 佢不止無眼瞓, 仲不時對住攝影師哥哥傻笑, 扮左好多古怪的表情. 此時, Winnie 姐姐更播左一d Yelan 成日聽的兒歌比佢聽, 令佢好快就溶入好輕鬆的氣氛裡面. CharlesStudio每一位職員都好細心, 事事都唸得好週到, 真係抵讚呀.

成日映相個過程, 非常之順利, 攝影機哥哥用盡渾身解數, 務求映出我地最自然的一面, 而我地想要的, 就係呢D感覺喇!

而家不如先睇下part 1既相先....

由於整到好眼睏....仲有d 相, 聽日再比大家睇啦....

[ 本文章最後由 Yelan 於 08-7-1 01:01 編輯 ]

別墅

你d相好靚,影得好自然,唔係一般只扮動物的bb相,我都想影lee d 相,可否pm d price & 地址比我?
thanks for sharing!

別墅

多口問多句,你點可以post到d相架,我試過壓細左到係post唔到!

大宅

原文章由 man2 於 08-6-30 01:43 發表
多口問多句,你點可以post到d相架,我試過壓細左到係post唔到!

喺亞CHARLES特別整果條LINK就咁拉D相過來就OK架嘞~

大宅

Yelan,

d 相好靚呀, 好期待第2輯呀!

原文章由 miumiu809 於 08-6-30 07:45 發表

喺亞CHARLES特別整果條LINK就咁拉D相過來就OK架嘞~

複式洋房

Hi Yelan,

影得好好呀,搞到我都心思思想去影添,好想快d睇埋 part 2 呢。

原文章由 Yelan 於 08-6-30 00:47 發表
Yelan 係Charles Studio 映左輯靚靚相, 終於有得睇啦~ ~ yEaH!!

今次呢輯相我地好滿意呀, 因為...

唔知Yelan 當日係咪知道自己要做小主角, 成個下晝都無瞓過覺, 唉, 我地仲好擔心一到映相時, 佢一 ...

大宅

好正wor! 好自然! 妳買左幾多張相? 我是$2xxx的package - $500 coupon 再另加3張相. Charles都有給我條link, 但點樣拉過來放在這裡? 我以為要按post 相的button然後放條link, 但唔成功wor.

別墅

原文章由 man2 於 08-6-30 01:41 發表
你d相好靚,影得好自然,唔係一般只扮動物的bb相,我都想影lee d 相,可否pm d price & 地址比我?
thanks for sharing!

只要你 click 下隔離 charles studio 就可以搵到d 資料啦!

詳細資料你可以打去問下的, 因為 d staff 好樂意解答你既問題gar!

別墅

原文章由 miumiu809 於 08-6-30 07:45 發表

唔該 miumiu809 的解答...

別墅

好多謝咁多位媽咪的賞面
...PART 2到啦....

有好多mama p.m. 問我當日映相的情況, 不如等我係度同大家講下啦!

因為我地好晏先映相, 搞到成8點幾都未走 (已經過了辦公時間), CharlesStudio d staff, 不但好好叫我地慢慢選相, 仲攞左d 酒心朱古力比我地食添, 而家仲係回味緊呀!

Charles Studio 做野真係超勁快, 而且好細心, 個個職員都好有禮貌. 就算我地唔識post d 相上網, 佢地都不辭勞苦, 好細心教我地去整. 今時今日, d 服務態度已經好少有, 又係認真抵讚.

好啦, 大家就睇埋其餘d 相先...

好啦, d 相 post 晒出黎啦. 請大家慢慢欣賞啦.

我會於 1/7-5/7 離開香港玩幾天, 可能未有咁快覆到你地d message gar! 如果有詳問題, 可以直接打 Charles Studio 問下架. 佢地一定好樂意解答的.

see u all!!

別墅

原文章由 Belle3 於 08-6-30 16:51 發表
好正wor! 好自然! 妳買左幾多張相? 我是$2xxx的package - $500 coupon 再另加3張相. Charles都有給我條link, 但點樣拉過來放在這裡? 我以為要按post 相的button然後放條link, 但唔成功wor. ...

下.. .點解既, 我都係 Charles 好好咁整條 link 比我 upload 上網, 而後就咁拉過黎就 ok 啦!

你再試下得唔得!!

別墅

回覆 #4 miumiu809 的文章

thanks for your help!

別墅

NIce pics, very natural

大宅

咁總共用左幾耐時間影呀? 係咪影完即刻有相睇?
佢地用唔用電腦執相架?

別墅

原文章由 cc123456 於 08-7-2 09:27 發表
咁總共用左幾耐時間影呀? 係咪影完即刻有相睇?
佢地用唔用電腦執相架?

用咗大約1個半小時, 都好快攪掂, 亦好多謝兩個攝影哥哥不停地引佢

大宅

d相好靚好自然呀, 最緊要影到個個都靚仔靚爸靚媽

別墅

原文章由 Yelan 於 08-7-3 22:04 發表

用咗大約1個半小時, 都好快攪掂, 亦好多謝兩個攝影哥哥不停地引佢

cc123456,

佢地都會執埋相, 排好版 send 左比我地 confirm 先製相簿gar!

別墅

原文章由 車莉 於 08-7-3 22:24 發表

多謝呀!!

別墅

原文章由 車莉 於 08-7-3 22:24 發表

多謝呀!!

大宅

yelan:

咁影完..至攞相...要幾耐?

因為我之前張禮卷冇人要..我打算自己去影返lu!

首頁

尾頁

跳至