婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

點呀~又返黎做咩呀?
你真係好典型既港嬸,
一開頭bilibala, 到人地話你又發爛炸,
之後又一輪咀謂自己咁咁咁,
總之所有問題都唔你, 0係人地度

係呀, 呢度係討論區呀, 實有好多其他意見啦,
你要圍爐取暖既, 應該一開始就擺自己係低位先嘛,
不過冇可能架啦~你擺到自己咁高, 救世主一樣,

你自己慢慢FF啦~

男爵府

rm_hk2001 發表於 18-4-18 17:00
樓主,如果你的身份係小朋友的生母,我諗所有人都會圍攻個99。

請保重和珍惜自己,不要把自己推向牛角尖 ...

男爵府

rm_hk2001 發表於 18-4-18 17:00
樓主,如果你的身份係小朋友的生母,我諗所有人都會圍攻個99。

請保重和珍惜自己,不要把自己推向牛角尖 ...
乜野歪理黎架, 生母會想送個仔去男童院 ? 如果個仔或女反叛就要送去男童院/女童院比人教, 香港政府要預留100幾拾億起男女童院舍!

大宅

XYN 發表於 18-4-9 18:26
如果你想有人認同你啲咁狹窄既理論,你可以靜靜雞係屋企對住塊鏡催眠自己,無人會阻你。
問心,你地有幾多 ...
咪係囉, 就正如冇人認同你, 你咪對住個鏡慢慢講啦~呢度係討論區呀!! 咩意見都有啦!
一時又話唔知同邊個講, 一時又話識你既人都知,

自己打自己咀巴, 你知唔知自己講緊咩架?

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

XYN 發表於 18-4-10 01:51
我都好想了解下我自己,大神可否贈兩句
你咁認同你自己,洗咩係人地口中了解自己呀?

禁止訪問

大宅

XYN 發表於 18-4-21 11:39
回覆 lazymuimui 的帖子

唔洗FF你自己個仔咩, 咁得閒上黎呀~
係呀~開定爐你取暖呀

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

版主示:

請討論時保持禮貌及理性,
敬請大家合作,謝謝

此話題已引起罵戰,現關閉本帖

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

首頁

尾頁

跳至