婆媳關係

跳至

首頁
23456...9

尾頁

禁止訪問

回覆:結婚4個月就分居!! (有點長,但請幫忙給意見)

洋房

回覆:SASAMIMI 的帖子

我都覺得你好慘

大宅

我都覺得自己好慘好不幸

男爵府

叻叻勳章

佢簡佢父母.你簡你父母!
呢d男人有乜用? 你已經有抑鬱啦都唔體涼諒你

LING

別墅

你好堅強,點都會有一片新天地。有唔開心就上嚟呻吓啦。

伯爵府

成家都變態!

珍珠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章

第一件事, 唔好有bb.. 有左你又係玩完...你仲加睇人面色。

第二件事, 小心身體, 唔好唸埋一面, 真係好委屈頂唔順就爆一獲...理佢37 21, 我一路都係提倡要專重奶奶, 不過如果條老野拎埋人地老豆老母黎講另計囉。

講真, 你而家又有工作, 經濟應該ok啦, 又未有bb的話, 應該同你c6講清楚, 唔好比佢恰到上心口。
都係個句, 而家已經咁, 將來有bb你更加心理病囉...

你應該覺得好彩, 剛剛結婚, 未有bb既時候就睇清楚呢班人, 為未來加油啦!! 為左d咁既人自殺, 嚴重地唔低囉!
你要愛惜自己!! 加油啦!!!

其實講真, 個2件老野咁大聲話你同唔滿意你, 講黎講去都係因為佢知你老公一定幫佢地姐...
呢d男人, 算吧啦....連最基本要保護你都做唔到....

搵過個啦, 唔好晒時間喇...!!
我慶幸我是水瓶星座.
爸爸是我心中的大樹.
媽媽是我一生的偶像.
姐姐是我一世的知己.
弟弟是我生活的依賴.
多多是我平常的歡樂.
一家人嘛!

翡翠宮

你老公kai得好緊要下喎...

叫佢返佢亞媽度飲奶啦

chocoling    發表於 11-10-22 20:03
凍檸檬茶    發表於 11-10-22 07:35
gogymiu  十萬個同意!  發表於 11-10-21 18:04
sorsor1129    發表於 11-10-21 00:57
入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

複式洋房

分開吧

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大宅

樓主..等個男人醒?? 不如你自已醒覺仲好啦
面對現實..事實放係眼前..你c6根本唔重視你.眼中得佢老豆老母
只要佢老豆老母一日未死.你都唔會等到有好日子過
唔好浪費青春啦. 8年唔算得係乜野

仔死仔還在..外面仲有好多好男人比你簡嫁

正如各位咁講..真係千其千其千其唔好有bb..你只會過得更慘

子爵府

結婚4個月就分居!! (有點長,但請幫忙給意見)

樓主,我好少叫人唔好忍,但係你今次真係唔好忍呀。
呢個男人真係唔要都罷啦,如果年紀細都話佢後生唔識處理問題姐,但係佢都四十架啦喎!
好話唔好聽,若然你唔係細佢十幾年,姐係你同佢差唔多大,後生就話搏佢會改姐!但是佢是否值得你再哂時間喺佢身上啦

chocoling    發表於 11-10-22 20:03

伯爵府

畀面勳章

你真係慘, 進退兩難, 我真係好同情你, 無論點都好, 你愛人要先愛己!

大宅

如果你決定返去你老公身邊,嗰兩隻野一定會對你更過份,依家時代唔同左,我地女人嫁左人都有尊嚴,呢個男人真係唔要得架,明知你既情況仲要甘無賴對你...

大宅

你宜家己經俾佢屋企迫到自已有情緒病佢都唔醒,你覺得佢有可能醒嗎??愚孝嘅人只會盲目去遵重父母意思,是非黑白係唔會分嘅,趁而家你地未有仔女,好好地去揾個值得你去愛嘅人啦!!

無謂再浪費時間係呢啲幾廿歲仲未戒奶嘅人身上啦~~

大宅

樓主,如果你為左以前的八年,放棄未來幾十年,值得咩?

你而家放棄的話,你只係放棄一個唔愛你唔珍惜你的人咋,呢d人將佢掉左垃圾筒都黎唔切啦!

chocoling  yes  發表於 11-10-22 20:03
MyTulip  講得好  發表於 11-10-21 17:20

男爵府

都系個句,唔想教人離婚!
不過妳6299正一老盟塞,食古不化,仲累到個仔同新抱分居。
為咗自己嘅健康,唔好返去同佢地相處!

面具戴太久,就會長到臉上,再想揭下來,除非傷筋動骨扒皮。——魯迅。

珍珠宮

2023年兔年勳章

我越睇越X100000000
成件事係你99引起的!!!!
有乜理由阿女(你)要番屋企,見自己父母都5比?????
你住佢屋,比佢搞到你有病,你須要搬,又5准???
你C6正一無用,連老婆你都保護5到!
你99、62食屎啦!!!!!!!!!!!!!!
祝你:快D脫離你99、62魔掌!!!!有新生活!!!!

男爵府

回覆 SHIRLEYLAM330 的帖子

支持.....啱聽......

大宅

try to go to family consulting la, i think that's the last thing you can try...if your c6 is willing to go

首頁
23456...9

尾頁

跳至