婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主

如果生個囡出黎要咁養法,做乜要生佢出黎受苦。你既然覺得買樓咁重要,做乜唔買左樓先生bb嘛,害左個小朋友!

我當年供緊樓我地都唔敢生bb。6299乜招數都出埋向我老公落藥,亦差d攪到我同佢離婚。但我心中明白若條件未許可我係冇可能生佢(bb)出黎受苦。

大宅

回覆樓主:

以上幾點,求其一樣,都唔使旨意會比奶奶湊,呢個係親生骨肉,無野緊要得過呢樣野,如果再發生,唔可以再忍,心平氣和傾一次,無辦法就自己湊或請工人
最起碼湊住頭幾年先,入左學可以返出黎做野
記住自己子女永遠係最重要,作為媽媽,聽到真係覺得你囡好可憐

水晶宮

venusbbpig 發表於 17-10-31 00:06
背景:同奶奶同住,而家2公婆努力找錢,希望可以買到樓,建立真正既家,女女由奶奶湊。

但奶奶湊既方法真係 ...

個女你,你竟然問得出點做?

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

歲半應該識行識走日日落公園玩先啱,你奶奶日日綁住個囡你都仲要問,錢緊要定囡囡緊要呀

我係你會自己湊番囉,等到佢返學先出番黎做野

愛 我 就 別 傷 害 我

大宅

回覆樓主

您地2個咪再搞多條人命出黎添呀 癡線!睇到我想講粗口 請問個囡係親生既?咁唔滿意就自己湊!得個講字 我話自己曉飛都得啦 我都係一grad就自己湊 有政府工都唔翻 依家都係捱緊租炸 您地要買樓就等如要由個囡比人折磨 父母。。。犀利

大宅

請工人做,你旨意奶奶就一定係跟奶奶方法,話都無用。因為奶奶唔係工人,佢唔會認為你講咩佢就要聽。工人你出糧俾佢,佢一定要聽你講。

男爵府

回覆樓主

奶奶咁樣湊你都忍到年半。。。你老公無所謂?

公爵府

回覆樓主:

出去租,自己湊返個女

子爵府

回覆樓主:

完全接受唔到綁住,好驚小朋友有陰影…

不如辭工湊,夠2歲讀全日n班

首頁

尾頁

跳至