使用意見

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

alicemic 發表於 13-5-22 17:16
都唔係咁講,上次烹飪版大家興高彩烈分享緊某廚具 private sale 戰利品,講咗幾日突然比人封咗,原因某版主 ...
多謝妳意見, 廚具private sale係應該去開倉版, 版主未有收到舉報潮流版有private sale帖子, 我會通知潮流版版主跟進, 麻煩大家如果見到可以按一按舉報或PM該版版主讓他作出處理, 謝謝.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

子爵府

回覆:我已經舉報晒在自由貼新聞的人

一分

公爵府

畀面勳章

引用:

原帖由 26401 於 13-05-22 發表
其實自由廣場,話明自由,post咩都ok啦

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+alicemic+於+13-05-22+發表都

原帖由 imconfusing 於 13-05-22 發表
係囉。講多幾句俾人話係打手。話人知有sale 變團購。奶粉區咪一樣寫明牌子但又點解冇封。其實bk 係個平台俾 ...
咁呢度又真係好多打手,鬼叫呢樹越嚟越紅咩! 明白版主無可能逐個貼每一句到要睇,有錯漏唔出奇,但用呢個理由嚟封真係好難認同

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:alicemic+發表於+13-5-22+17:16+都唔

原帖由 edea 於 13-05-22 發表
多謝妳意見, 廚具private sale係應該去開倉版, 版主未有收到舉報潮流版有private sale帖子, 我會通知潮流版 ...
問題係有時貼錯係封有時係搬,上次你話已經出咗通告總之貼錯就封,但而家貼新聞係搬,咁即係點?

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

引用:Quote:siumeow+發表於+13-5-22+15:42+原來

原帖由 babyfather 於 13-05-22 發表
到時教育局長話要減少小學學位, 食物及環境衛生局局長話香港有新沙士都唔講得?
...
政治敏感呀~

我是一隻喵

珍珠宮

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+imconfusing+於+13-05-22+發

原帖由 alicemic 於 13-05-22 發表
咁呢度又真係好多打手,鬼叫呢樹越嚟越紅咩! 明白版主無可能逐個貼每一句到要睇,有錯漏唔出奇,但用呢個 ...
所以而家瓜田梨下,有乜事都吾分享。費事做完好人仲俾人誤會,要開post clarify

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:

原帖由 26401 於 13-05-22 發表
想應徵做版主?

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+alicemic+於+13-05-22+發表咁

原帖由 imconfusing 於 13-05-22 發表
所以而家瓜田梨下,有乜事都吾分享。費事做完好人仲俾人誤會,要開post clarify

...
即係以後會少咗人分享,買少咗筍嘢

王國長老

王國長老

alicemic 發表於 13-5-22 18:12
問題係有時貼錯係封有時係搬,上次你話已經出咗通告總之貼錯就封,但而家貼新聞係搬,咁即係點?

...

貼錯係應該搬走去錯版文章/違規文章/待查文章, 唔會搬去開倉版, 因為開倉版係有要求會員別墅 (501分)或以上的用戶組會員可以發表主題及回覆, 故此會員需要自己入去貼, 版主唔會每次代查分數是否足夠才移入開倉版.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

請參考開倉報料版規:

所有開倉及展銷話題,包括:分享戰利品,必須貼於 開倉報料。網店介紹及任何形式之推廣,將視作為違規宣傳。

1.本版限定別墅 (501分)或以上的用戶組會員可以發表主題及回覆,瀏覽本版則不設任何限制

2.請將詳細資料貼在版面,例如:品牌,類別,日期,時間,地址,電話

3.禁止張貼網址連結及超連結

4.禁止使用 pm 或 email 發放開倉/展銷資訊

5.請勿在版面要求PM資訊 (例如please pm me等字句)

6.過期帖子,可被回收或關閉

7.所有錯區張貼,包括自由報料主版,帖子可被移走

8.版主可因應情況,屏蔽或刪除任何帖子,會員不得異議

如有任何疑問,請聯繫本版版主wong2323或bktcc,謝謝

水晶宮

我前幾天都post左新聞,都唔係講政治!好快被移送時事兼封埋

當時覺得點解自由講場一d都唔自由嘅??何況我那篇同政治無關,好像講一篇教育方面的話題,將來小朋友的工種問題,唔一定讀大學先係唯一出路,應該多方面發展,行行出狀元!!!!

點解咁都被封??????????!!!!!!奇怪,唔比人討論,唔通呢篇野唔岩香港睇?要個個人上大學先啱

翡翠宮

引用:Quote:alicemic+發表於+13-5-22+18:12+問題

原帖由 edea 於 13-05-22 發表
哦,唔該晒!

王國長老

王國長老

引用:我前幾天都post左新聞,都唔係講政治!好快

原帖由 emilylam 於 13-05-22 發表
我前幾天都post左新聞,都唔係講政治!好快被移送時事兼封埋

當時覺得點解自由講場一d都唔自由嘅 ...
之前已放回自由講場及解釋原因了,請見諒!

水晶宮

edea 發表於 13-5-22 18:43
之前已放回自由講場及解釋原因了,請見諒!
明白,希望自由講場能多點自由吧!

公爵府

和諧和諧

大宅

已閱~~~

伯爵府

lamemily 發表於 13-5-22 12:32
我見樓主你5月21都有貼喎,有冇順便舉埋自己?

祗許周官放火, 不許百姓點燈!

首頁

尾頁

跳至