使用意見

跳至

首頁
34567...11

尾頁

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

nightingale 發表於 16-9-3 12:00
樓主講得有道理,其實bk被禁言嘅jm, bk係咪應該至少俾返解釋機會 (起碼可以pm版主)

同格硬捉人坐監但唔俾 ...

去使用意見睇,禁言都可以聯絡到bk

公爵府

adaughter 發表於 16-9-3 12:00
如果我兄弟姊妹係屋企都上bk
咁BK 係咪當我地係分身

如果用同一個wifi就好慘

大宅

我都信你!!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Tingche 發表於 16-9-3 10:32
大家都知道我是阿xa post 第一版樓主, 亦都知道我被禁言, 原因係分身, 我一開始都唔知分身係咩, 但禁言期間 ...

咁睇單用ip區分,幾膚淺

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大家都知道我是阿xa post 第一版樓主, 亦都知道我被禁言, 原因係分身, 我一開始都唔知分身係咩, 但禁言期間 ...

禁言期間,我朋友話有email通知,可聯絡bk 解釋架喎

侯爵府

回覆樓主:

我唔係好清楚,禁言主因,喺咪唔可以攞啲明星來講???但之前好多post 都係講藝人,啲又有無禁,抑或喺因為有人投訢,所以禁

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 BK Milk勳章

fatchu@home 發表於 16-9-3 11:06
我覺得BK最衰係,禁左或關閉左個POST都唔話你知咩原因..........................仲要話唔洗同大家交代... ...

凡是發生過的都存在,凡是存在過的都有價值。

子爵府

畀面勳章

回覆 skyfree333 的帖子

無錯, 就係呢種人 唯有比D空間佢發洩下
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

瑪瑙宮

skyfree333 發表於 16-9-3 12:04
如果用同一個wifi就好慘

當年朋友咪一屋3姐妹囉,一齊返家,都係一hit post 留言,被禁了

解釋時,佢地話“有人” 仲扮法官咁判刑喎

瑪瑙宮

yin-ting 發表於 16-9-3 12:06
我唔係好清楚,禁言主因,喺咪唔可以攞啲明星來講???但之前好多post 都係講藝人,啲又有無禁,抑或喺 ...

樓主今次話佢原因係分身

子爵府

開心吸收勳章

回覆:因阿xa po 我被禁言

我無留言但有睇過阿xa post,信樓主無分身,個post本身已經好hit,駛咩開多個a/c來推?
亦同意bk有時唔好一下子就禁言禁訪,有時可能只係誤會,俾個機會人解釋,清晰啲好啲,上得呢度大部分都係講道理的成年人,真係攪事再禁都未遲。

大宅

回覆:因阿xa po 我被禁言

唔駛解釋,大家jm 都知咩事。

你受委屈了,我地錫返

佢有佢封,我地有我地傾

唔好上心,世界就是不公平加黑暗

公爵府

cindy618 發表於 16-9-3 12:08
當年朋友咪一屋3姐妹囉,一齊返家,都係一hit post 留言,被禁了

解釋時,佢地話“有人” 仲扮法官咁判刑 ...

其實依家周圍都有wifi, 公司屋企商場食肆,有d商場有wifi,商場咁大一定有幾個人一齊上bk架喎,仲有食肆機會又好大

水晶宮

引用:回覆 Udea 的帖子同埋大家都係一齊做野, 就

原帖由 Tingche 於 16-09-03 發表
回覆 Udea 的帖子

同埋大家都係一齊做野, 就算一齊坐埋食飯都會可能一齊坐係電腦面前傾計睇片, 所以一齊睇 ...
haha, 明既明既

男爵府

只可說 BK 有點落後

公爵府

cindy618 發表於 16-9-3 12:08

解釋時,佢地話“有人” 仲扮法官咁判刑 ...

Any肥 我想知“有人”係冰個

公爵府

要禁你,點挖都挖到野嚟做你的。亦唔覺得呀sx個poat要禁。

公爵府

Swong919 發表於 16-9-3 12:10
唔駛解釋,大家jm 都知咩事。

你受委屈了,我地錫返

瑪瑙宮

iisan 發表於 16-9-3 12:10
只可說 BK 有點落後

侯爵府

cmw1010 發表於 16-9-3 11:23
我覺得BK 係愈來愈唔公平.. 出一個POST 比人圍插, 句句侮辱, 我都唔見果D PX 比人禁
...

認同,但大家又要玩只可以硬食

首頁
34567...11

尾頁

跳至