家事百科

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: ~wee~~暈暈 之 靚太唔易做

cyrusmum,
你做snow white, 我一家 拍爛手掌, 實有得

做咩今晚咁早係shu, 吾洗做?我又係度等緊long衫, 吾知要辛苦到幾時

男爵府

jc,

新工人幾時到呀 舊個工人有無電話到呀
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

大宅

Cyrusmum >唔做,佢都無叫!!!小做小錯,唔做唔錯

10月1日"劉"定堅先!!咁我出地方,你地出蟹啦 今晚9點幾,維港已經試放小小啦!!

中國服!我重未買,亞秘書小姐,星期4提我買

男爵府

bebe,

你又請亞秘書呀 近日成日唔見人, 原來多左好多生意呀, 連秘書都請埋

小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

子爵府

jc,
我費事你一家驚嚇過度啦! 尤其是大孖添呀, 到時又大嘔, 咁咪好hurt我?
琴晚老公係度同思翰沖涼, 我咪乘機可以上吓網囉!

bebe,
唔做? 今曰2份 + 1份欠交, 做死你呀!
1/10堅唔堅, 就睇各姐妹啦! 我哋買蟹有乜所謂啫! 唔通你煲定翅, 炆定鮑魚, 燉定燕窩! 我哋連嗰少少嘢都唔做咩? 點過意得去呢!

男爵府

bebe,
首先你位4姐走左未先? 咪都幾一頭煙!

cyrusmum,
快答我fotomax la, tks!

jc

大宅

jc0901 >有幾一頭煙呀,即係睇小我攪唔點啦!!!驅驅一個電話叫外賣有幾難呢???小姐!!想食咩???

YuYung>成日唔見人,即係隻game好好玩羅

10月1日美景煙花,嘗蟹團,請即報名!!

子爵府

jc,
你要我覆你乜? 我痴呆症乜都唔記得喎! 你要個網址? --->http://www.fotomax.com/fmxweb/index.do要曬就快啦! 做到今個星期五30號咋! 另外我係bk其他度見到人哋話有間都唔錯, 好鬼平$0.5/張添! 但我未試過, 攞相好似係7-11就得, 都幾方便!--->http://www.gipex.com/gipalbum/tw/album3/index.osp?misc=48568871

今朝上維記個網度睇睇, 發現有個vip區, 係比我哋啲家長睇吓佢哋係學校啲生活照或作品, 但我哋冇log-in a/c, 我打去問咗, 佢哋話今個星期四會派, 到時好易睇到佢哋啲嘢!

子爵府

1) Cyrusmum, 2大1小(未問老公, 不過唔理佢, 報咗名先!)

係喎! 咁姨姨係唔係度架? 冇咗佢, 都好大件事吓架!

男爵府

1) Cyrusmum, 2大1小(未問老公, 不過唔理佢, 報咗名先!)

2) jc, 2大2小 (我都未問, 同佢報定先)

男爵府

2) jc, 2大2小 (我都未問, 同佢報定先)

3) YuYung 1大1小 (我都未問, 同佢報定先)

男爵府

我聽日又去玩高溫yoga呀, 果個媽咪又free一次俾我呀, 佢話依家佢地做緊一個月$480(好似), 好似幾好, 因為比曬一2年又唔會玩咁耐, 呢d嘢玩玩下就唔玩架麻

大宅

Cyrusmum 寫道:

我哋買蟹有乜所謂啫! 我哋連嗰少少嘢都唔做咩? 點過意得去呢!

你買蟹好叻架?????

男爵府

點解要食蟹呀 依家d蟹靚呀

子爵府

bebe,
我一啲心得都冇架! 你都係放心唔落呢? 都係你放辦好啲啦!

YuYung,
大閘蟹嘛!

男爵府

大閘蟹嘛!

好嘩, 都幾10年無食過喇

男爵府

剛剛無聊聊, 又無曬人, 想去訓時, 你出現 :wink:

子爵府

1) Cyrusmum, 2大1小 (3隻蟹)

2) jc, 2大2小

3) YuYung 1大1小

4) bebe

子爵府

JC,
仲未病好呀? 做乜啲排咁繁忙咁? 一話忙學車?

子爵府

請各善長人翁踴躍捐款! --->

http://www.cancer-fund.org/sfc2005/html/chi/index.html

每家庭要籌$800呀! 請問屈總理, 陳總理同翁總理各捐獻幾多呢?

首頁

尾頁

跳至