家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: ~wee~~暈暈 之 靚太唔易做

Cyrusmum >個GAME 4號都未公怖有得玩,我地諗住個D路邊消息(話5號有得玩,咩全球同步)唔多準,誰不知真係有 重唔LALA 林,攪好自己部腦先咩!!!大囡個陪入左手術室!!!!就係住諗未織埋對袖,所以連線都唔ON,破釜沈舟 呢D叫事與願違

男爵府

bebe,
收到信la, 我地16號5點半呀!

cyrusmum,
你出名客氣, 都吾夠你講lor

是否有個topic講教統局選上十一間出色的幼稚園, 傳統名幼稚園一間都不入名單, 咁入左邊幾間?

男爵府

jc,

好似係你出名說話客氣
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

子爵府

bebe,
你咪多多藉口啦!

JC,
我咁都算客氣?乜我唔係出名老實唔客氣咩?
咁啲教處又未去勻晒咁多間幼稚園視學, 加上佢哋既準則同家長唔同, 所以總有出入!

今日思翰話Miss jessica冇返學, 但就冇其他老師嚟代課! 今朝思翰仲攪笑, 佢擦牙時問我今日星期幾, 我話星期四, 咁佢問係要著運動衫, 我話唔駛, 咁佢問我著乜校服, 我就求其答著普通校服囉! 點知佢答我咁咪要講普通話?

今日思翰好早就瞓晏覺, 唔夠3點就瞓著, 但可惜佢3點半過啲就醒咗, 不過都好, 今晚可能可以早少少瞓!

男爵府

cyrusmum,
乜我唔係出名老實唔客氣咩?
[size=x-large]比你吹bear

妹妹都識講miss jessica no sch today係tommy痛痛, 只有歐老師同楊老師係課室!

今日妹妹all濕條校服裙, 妹妹話比歐老師知, 歐老師回應:all濕小小由得佢, 吾換!咁都得

子爵府

jc,
我就掉返轉, 思翰整濕咗條底褲仔, 但學校就冇底底幫佢換, 所以真空返屋企, 但就有打電話話聲我聽

男爵府

(轉貼)

您好! SSGKG應該是06年2月至3月才招生,您咁快準備.另外,SSGKG由K2開始,所以所有K2學生都是轉校生.

考試由幼稚園及小學校長2位一齊接見小朋友及家長,首先問小朋友問題,您叫什麼名字?在哪裡讀書?接著俾幅圖畫,問小朋友該圖畫內的人物正在做什麼?跟隨是有些玩具在
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

子爵府

YuYung,
邊間係SSKG?

男爵府

[size=x-large]Yuyung小姐

作c呀, 去左邊 屋企電話吾聽, 手提又吾聽 :-( :-(

男爵府

Cyrusmum,

哈哈...我唔知呀, 我以為係cckg咋 :wink: 咁係邊一間呢?

jc,

乜你打過黎搵我咩 打我房and手提時...我估我出左去廳食飯呀, 咩事呀 :wink: 掛住我呀 :wink:

男爵府

yuyung,
係呀, 好掛住呀!

冇, hksm打來問我book邊個司傅, 想問聲你之嘛!

jc

男爵府

JC,

上一次,我未俾左張紙你嘅, 仲嚮樹嗎 講真個個都差唔多, 又事格咁耐, 我都....惟一一個就係上次我坐佢車隨車觀察時, 覺得佢唔錯果個囉, 但都唔記得個名

男爵府

yuyung,
成屋都野, 吾想做呀!

jc

子爵府

YuYung,
祝今晚有好餸食啦!

bebe & jc,
今日派好多嘢返嚟呀! 嗰叠字咭駛唔駛比返學校架? 睇嚟應該可以留為己用咁喎! 都幾好, 不過又唔早派, 我上星期至啱啱的起心肝買咗一叠, 佢就今日至派比我! 最煩係嗰個植物生長, 我點識畫圖呀? 仲要畫足咁多日, 你估每日影一張相得唔得啦?

男爵府

JC,

咩事呀 講出黎聽聽 :wink:

Cyrusmum,

依家炆緊呀, 我一陣又要出門去湊aric過海睇醫生, 都唔知個工人會唔會幫我睇乾左火, 如果乾左火咁點算那

子爵府

YuYung,
無嘢既, 乾咗火咪變做牛肉乾囉!

大宅

:-( :-( :-( :-( :-( 我唔識做個份功課呀 :-( :-( 亞囡,mama唔想做,唔做得唔得架 :-( :-( :-( 點攪呀 :-( :-( 我想轉校呀 :-( :-( :-( :-(

男爵府

yuyung / cyrusmum / bebe,
都係為左果堆功課, 點攪呀?我仲開雙

大宅

[size=xx-large]有無幼稚園功課家長補習班

男爵府

我都好頭痕+

首頁

尾頁