單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: *22╭歲以下媽媽。﹏。part 6*

lo8189

我之前去你地topic到.....覺得無人理我...
所以我都係返黎依到傾好了~
http://www.babyhome.com.tw/bb/137249

子爵府

nam18
人流少係咁架,我有時都自言自語架啦! :-( :-(
nam18 寫道:
lo8189

我之前去你地topic到.....覺得無人理我...
所以我都係返黎依到傾好了~

大宅

lo8189

哈哈哈哈.....咁你梗加要入多d黎啦....
我地依到係唔會有依個情況出現架......
http://www.babyhome.com.tw/bb/137249

子爵府

nam18

byebye

大宅

lo8189 寫道:
nam18

byebye

goodnight~

男爵府

畀面勳章

咁多位mama...hello呀!
睇番之前D topic...你地識左好耐喇??
我可以join你地嘛?
一齊傾下偈丫..等我唔駛戇居居齋睇ma!!

子爵府

babyloklok
我都係尋日先嚟之嘛!
babyloklok 寫道:
咁多位mama...hello呀!
睇番之前D topic...你地識左好耐喇??
我可以join你地嘛?
一齊傾下偈丫..等我唔駛戇居居齋睇ma!!

大宅

babyloklok,lo8189

其實...我地全部都係係依個topic到識架.......
我地都係識左幾個月....
但係就成日出街....成日攪眾會.......
你地當然可以一齊join我地d活動啦.........akakakakakak

我地好歡迎你地架...........

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

nam,

kee...我自己當然冇咩所謂啦....
生仔生女都係自己既....

至於我男朋友方面就唔好再講佢啦....
因為次次講親佢都會搞到唔開心收場既.....
我地就當哩個人透明嫁啦~

男爵府

carol,

我都係咁話....連我老豆都咁講....話生女好d....
因為我男朋友果邊全部都係男仔.....
佢要唔要我我都已經冇所謂啦....
我有bb已經夠晒...kee...至於佢.....冇咩所謂lu~
我一直都覺得男仔3好貴....
d女仔3就又平又靚......

男爵府

芳芳....

呵呵....你係咪好羨慕我呢.....

男爵府

wincy_82,

哈哈....不過可能醫生照錯呢....
但係就算仔定女都好....
我諗佢出左世都應該係激死我果隻......
因為係肚入面都已經咁百厭...... :-(

男爵府

畀面勳章

[quote]
lo8189 寫道:
babyloklok
我都係尋日先嚟之嘛! [quote]
我地要快D融入呢班後生媽媽噢!

男爵府

babyloklok,lo8189,

hihi....歡迎你地.....

大宅

babyloklok,lo8189,

歡迎..welcome

大宅

cat,

係囉~生女咪幾好囉~
冇咁激心呀嗎~
你睇下我同nam, 成日都要咁鬼激氣~
就係你男朋友o個邊全部都係仔, 先要生女~
special d 呀嗎~係咪??又唔使全部都係仔咁寡~
咁決絕??? 你係咪真係得ga???
哈哈~男仔衫係貴ga~我now想買套波衫俾個仔, 但要$459~貴到死~
女仔衫多choice d~買衫都買到你手軟呀~

大宅

carol

嘩...你條友仔快到你a........
剛剛同我收線...轉頭就已經係到蒲頭......
我仲要慢過你........

cat

唉...你做到先好講......唔好得把口........
其實..我都恨女恨到死死下.....
生女真係好好....大個左都會陪下你......
生仔.....真係分分鐘唔理你.....
你睇下騫騫同軒軒幾咁好動.......
個個次次同親我or carol講電話...一定會聽到我地鬧仔......
攪到我地好似街市賣菜咁........ :tongue:

男爵府

carol,

哈哈....但係我見到maggie都好激氣wo....
不過生仔生女都冇所謂....還掂都係自己既~
佢對於我黎講已經可有可冇....
依家未生,緊係要佢比住$養我先啦.....
到我真係生左,而且又搵到工,但佢又對我唔好or唔生性既....
我咪走囉....kee
如果真係女仔既....我真係好想第時同佢一齊買3...kee

男爵府

nam,

哈哈....我緊係啦....
生仔既話....我驚生左個好似我男朋友既咁就死得....
一定激死我....
生女就算幾壞都好....都起碼有掛住屋企既時候....
生仔...分分鐘一夠16歲就好似我男朋友咁自己走左出黎住啦~

首頁

尾頁

跳至