跳至

首頁

尾頁

大宅

我有的 15 & 16, 唔知打唔打好, 惊佢打咗有反應...

大宅

我都會同佢打,不過,呢幾日唔係好舒服,所以遲d先打!!
你怕有咩反應呀????Allergic reaction ???

大宅

會同佢打,因為,舊年打過,冬天好少病。

大宅

咁你囡囡係邊個醫生度打?打完之後有冇反應,發燒或者感冒之類?

原帖由 泡泡浴 於 09-10-27 21:39 發表
會同佢打,因為,舊年打過,冬天好少病。

子爵府

好媽媽勳章

今年女女已經打左,上年也有打,
打左無發燒,她也沒有話針口痛,(打大脾)
只是準備打時,不斷話要走,不打,
打完我仲同她去公園玩,依然玩得走得,
開開心心

別墅

My son got both seasonal flu and H1N1 shot last Thurday. He became not feeling too good on Saturday evening, but we are not too sure that's the side effect of those 2 shots or he really got cold (since granny was sick last week) or he is teething.

大宅

醒目開學勳章

我個女尋日打左流感針, 希望冇事, 冇發燒啦. 1個月後再打第2枝....

禁止訪問

大宅

流感計有事時都會死人,不過冇H1N1支針咁多
原帖由 milkychoi 於 10-1-6 13:43 發表
流感針無咩野...人類豬流感隻新針我就唔敢試...
Sent by GalaxyTab 10.1

大宅

我冇同佢打, 我問過做醫護人員0的fd, 佢地話唔打好過打..

大宅

香港安全在唔會有rsv pandemic、同埋唔會太涷、係D落雪地方就最好打啦。如果唔係後果可能會好嚴重。
原帖由 ttlucky0303 於 10-4-6 23:30 發表
我冇同佢打, 我問過做醫護人員0的fd, 佢地話唔打好過打..
Sent by GalaxyTab 10.1

首頁

尾頁

跳至